Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(mixasia @ 2011 02 14, 14:28)
seikos, turiu klausima,
jai geriu folio rugsti, o dabar pradesiu vartoto vitaminus ,kuriu sudetyje jau yra folio rugsties, tai folio rugsties atskirai nebegert? kaip manote?  atsakikyte prasau kuo skubiau 4u.gif

As vieną dieną tik foli geriu, o kitą vitaminus su folio rūgštim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2011 02 14, 13:28)
seikos, turiu klausima,
jai geriu folio rugsti, o dabar pradesiu vartoto vitaminus ,kuriu sudetyje jau yra folio rugsties, tai folio rugsties atskirai nebegert? kaip manote?  atsakikyte prasau kuo skubiau 4u.gif

jai vitaminu sudeti yra 400mg folio r. tada papildomai vartoti jos nereikia 4u.gif
na nebent daktaras paskirtu vartoti jos papildomai, bet ruosiantis pastoti ir pirmus 3 men, optimali doze yra 400mg 4u.gif
Atsakyti
as pastoti nesiruosiu o jau esu nescia, beje mano vitaminuose folio rugsties yra 1000µg, manau kada nebegersiu folio rugsties atsirai kol kas o kai eisiu pas gine, tada su ja ir pasitarsiu smile.gif
aciu uz atsakymus
Atsakyti
suprantu, kad kai planuoji geri folio rugsti... o jei planuoji planuoji ir vis neiseina (jau daug metu)... tai kiek gi laiko gert? g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o Folio rugsti Jus geriate vienos ar geria ir TB?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 24, 17:07)
o Folio rugsti Jus geriate vienos ar geria ir TB?? g.gif

mano MB irgi geria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 25, 14:37)
mano MB irgi geria  smile.gif

MB geria vitaminus i kuriu sudeti taip pat ieina ir foline rugstis
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 25, 15:41)
MB geria vitaminus i kuriu sudeti taip pat ieina ir foline rugstis

Tai paskaicius temute supratau taisykle: 3men geriame folio rugsti, o poto nestumo metu vel ja vartojame g.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 25, 11:37)
mano MB irgi geria  smile.gif

Cia jums taip gyd rekomendavo? 4u.gif Maniskis negeria nieko, sveikai maitinasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 25, 15:43)
Cia jums taip gyd rekomendavo?  4u.gif Maniskis negeria nieko, sveikai maitinasi.  smile.gif

tiesiog skaiciau,kad ir jiems reikia pagerti
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 25, 11:54)
tiesiog skaiciau,kad ir jiems reikia pagerti

Supratau, aciu, tikrai nezinojau, bet nemanau, kad imsiu ji maitinti tabletemis, paziuresime ka pasakys gyd, tada pagalvosime. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 25, 16:00)
Supratau, aciu, tikrai nezinojau, bet nemanau, kad imsiu ji maitinti tabletemis, paziuresime ka pasakys gyd, tada pagalvosime.  smile.gif  4u.gif

tai aisku ,tiesiog stiprinam organizma ir tiek,o ir daktaras nesake kad nereikia
Atsakyti