As ir valgant neuzsigerineju,todel isgeriu tarp valgymu,svarbu,kad skrandis visiskai tuscias nebutu!
Siuo metu negeriu,nes pasireiske alergija,manau geriau per didele doze 1mg. O siaip as visus vitaminus taip geriu,nes praktiskai ant visu yra rasoma 'valgio metu'
QUOTE(pyvulis @ 2009 12 07, 13:07)
Labai gaila kad vaistinese nesuteikia reikiamos informacijos. As tik atsitiktinai nuejusi pirkti filio r. paemiau kur 400mg, o ne 1000. Nes vaistines darbuotojos paklausiau patarimo, kada koks kiekis vartotinas, tai ji visa susiraukusi ir nepatenkinta ta pacia informacija uzrasyta ant buteliuko nuskaite, ka as ir pati maciau, ir nuejo....
pritariu tau o as vat tokiu budu 1000mcg nusipirkau.. ir geriu dabar po puse tabletes kasdien..
Papildyta:
QUOTE(Gintatute @ 2009 12 07, 18:37)
As ir valgant neuzsigerineju,todel isgeriu tarp valgymu,svarbu,kad skrandis visiskai tuscias nebutu!
as geriu irgi tokiu paciu budu, 1 karta per diena
Sveikos mergaites
Gal as ne i tema, bet manau cia bus naudingiausia. Baigiu gerti foline rugsti (su jodu), ir man jos tikrai nebereikes Is 150 tableciu liko apie 100. Tad kaunietems , busimoms mamytems mielai padovanociau, nes kainyte tikrai nera maza (apie 37 litus), tad kam leisti pinigelius. Kam reikia - i AZ
Gal as ne i tema, bet manau cia bus naudingiausia. Baigiu gerti foline rugsti (su jodu), ir man jos tikrai nebereikes Is 150 tableciu liko apie 100. Tad kaunietems , busimoms mamytems mielai padovanociau, nes kainyte tikrai nera maza (apie 37 litus), tad kam leisti pinigelius. Kam reikia - i AZ
QUOTE(agnutyte27 @ 2009 12 08, 15:30)
Sveikos mergaites
O kodėl metate gerti? Manu su jodu ne visoms gali tikti, ypač jei turi problemų su skydliauke
QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 16:33)
O kodėl metate gerti? Manu su jodu ne visoms gali tikti, ypač jei turi problemų su skydliauke
Tai jei problemos su skydliauke, kaip tik su jodu labai gerai O jodo, mūsų gyvenimo sąlygom, daugumai yra trūkumas
Baigiau gerti, nes dabar geriu nesciosios vitaminus, kur folio ir taip yra Na, ir mano gydytoja sake, kad folio rugstis veiksminga iki 13 sav., ir nereikia persistengti bei gerti visa nestuma
O del skydliaukes tai taip, reikia ziureti, kad nebutu padideje hormonu (ju turi buti maziau, zodziu tos, kurios turi problemu su skydliauke, bet neturi virssvorio) Na, zodziu kurios turi problemu su skydliauke, zino apie ka as O galu gale galite pasiklausti savo gydytojos, nes siaip folis su jodu dabar labai rekomenduojamas, nes jodo mums ypatingai truksta...
O del skydliaukes tai taip, reikia ziureti, kad nebutu padideje hormonu (ju turi buti maziau, zodziu tos, kurios turi problemu su skydliauke, bet neturi virssvorio) Na, zodziu kurios turi problemu su skydliauke, zino apie ka as O galu gale galite pasiklausti savo gydytojos, nes siaip folis su jodu dabar labai rekomenduojamas, nes jodo mums ypatingai truksta...
QUOTE(agnutyte27 @ 2009 12 09, 14:08)
Būtent tai ir norėjau pasakyti
Su viskuo kitu sutinku