o man nuo folio trasidejo alergija
QUOTE(katrinka @ 2009 03 13, 17:51)
tai o nieko blogo nebuvo, jei prasidėjo alergija?
As tai siandien buvau pas gine ir ji sake, kad butina kur nors uzsirasyti jei pamirsti kad reikia tabletyte suvartoti (kas man labai daznai nutinka )
Nes jei norit tureti sveika maziuka, tai reikia nepamirst
Papildyta:
O kuo pasireiske tau alergija?
Papildyta:
QUOTE(katrinka @ 2009 03 13, 18:51)
Sveikutes,
Ar butina pries pradedant gerti folio rugsti apsilankyti pas ginekologe pasitarti ir pan.? Gal dar kokiu naudingu patarimu duotu pradedant planuoti?
Aciu
Ar butina pries pradedant gerti folio rugsti apsilankyti pas ginekologe pasitarti ir pan.? Gal dar kokiu naudingu patarimu duotu pradedant planuoti?
Aciu
QUOTE(slyva @ 2009 03 14, 11:11)
Sveikutes,
Aciu
Aciu
Manau nėra būtina, bet tikrai nepakenks apsilankymas pas ginekologe
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 03 13, 22:16)
As tai siandien buvau pas gine ir ji sake, kad butina kur nors uzsirasyti jei pamirsti kad reikia tabletyte suvartoti (kas man labai daznai nutinka )
Papildyta:
Papildyta:
man prasidejo keistos isskiros ir atsirado nezulis ten paklausiau savo gines ji labai nustebo, ir sake nutraukt vartojima. kazkiek laiko negeriau ir vel pabandziau gert, na gi pagalvojau negali taip buti kad cia nuo folio man tokia nesamone. ir ka jus galvojat po savaites vel tas pats tai galutinai nusprendziau negert. gal man to folio uztenka kiek turiu man buvo israse gerti po 1 tab. na kaip planuojanciom
Sveikutes, man irgi iskilo klausimelis del folio. Planuojam su vyru antra nestuma (nes pirmas deja baisiai baigesi - nesivystantis buvo ). Geriu siaip vitamunus moterims ,,LIVOL MULTI Total moterims" - tai vitaminu ir miniralu derinys. Cia yra ir folio -300 ir dabar mastau jeigu pradesiu dar papildomai gerti folio (400 maziausias atrodo yra , jeigu atskirai pirkt) ne bus perdauk? kaip manot?
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 03 14, 15:52)
Sveikutes, man irgi iskilo klausimelis del folio. Planuojam su vyru antra nestuma (nes pirmas deja baisiai baigesi - nesivystantis buvo ). Geriu siaip vitamunus moterims ,,LIVOL MULTI Total moterims" - tai vitaminu ir miniralu derinys. Cia yra ir folio -300 ir dabar mastau jeigu pradesiu dar papildomai gerti folio (400 maziausias atrodo yra , jeigu atskirai pirkt) ne bus perdauk? kaip manot?
hm..jeigu yra patariama gerti 400g, tai jau butu per daug mano manymu susidarytu per didelis kiekis...
QUOTE(slyva @ 2009 03 14, 12:11)
Sveikutes,
Aciu
Aciu
Nebutina apsilankyti pas gine, galima vaistinej nusipirkti be jokiu receptu
Bet jei nueitum pas gine ir pasidarytum visokius tyrimus, tai paciai ramiau butu
Kai man sake gine, tai vyrui reikia kuo daugiau baltymu, tada spermiukai gyvybingesni buna, o pats svarbiausias patarimas, tai atsipalaiduoti ir stegtis kuo maziau galvoti apie busima nauja seimos nari
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 03 14, 17:52)
Jeigu buvo nesivystantis, tai butinai reikia gerti 800 ir nemaziau.