manau kad foline rugstis tikrai padeda ir pastojus saugo nuo persileidimo
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 11 25, 23:03)
oi, padekit, mergaites, nesusipratusiai
prisiskaiciau, kad planuojancioms rekomeduojama paros oze 400mcg, o as nusipirkau 1000 mcg
teks dabar po puse tabletes kasdien gerti..
ar teisingai viska supratau? gaila, kad ne visose musu vaistinese suteikia visa reikiama informacija..
prisiskaiciau, kad planuojancioms rekomeduojama paros oze 400mcg, o as nusipirkau 1000 mcg
teks dabar po puse tabletes kasdien gerti..
ar teisingai viska supratau? gaila, kad ne visose musu vaistinese suteikia visa reikiama informacija..
Na jei per daug folio r. - ji pasišalina, o be to žiūrėk kaip organizmas reaguos, nes pvz. man, kaip ir minėjau, nuo 800 mcg labai bėrė veidą.
Nebūtinai po pusę tabletėlės gerk, gali kas antrą dieną
Aišku, geriau pasikonsultuok su gydytoja
QUOTE(pupune @ 2009 11 28, 22:16)
Na jei per daug folio r. - ji pasišalina, o be to žiūrėk kaip organizmas reaguos, nes pvz. man, kaip ir minėjau, nuo 800 mcg labai bėrė veidą.
galima pasiskaityti ant pakuotės ten viskas aiskiai parasyta
QUOTE(ARKA* @ 2009 03 25, 16:01)
As pries pora menesiu pradejau gerti folio rugsti, bet pastebejau, kad labai beria mane nuo jos, kai nustojau gerti, ir berimas praejo. per 1-ma nestuma, kai geriau nebuvo tokiu nesamoniu
ar ka nors dar beria nuo folio?
ar ka nors dar beria nuo folio?
Nu va dabar 100% isitikinus,kad tai nuo folio- mane visa niesti ir beria,vis galvoju nuo ko,juk ne maisto nepakeiciau,jau maniau,gal del milteliu,bet ir su tais paciais senai skalbiu
QUOTE(katrinka @ 2009 03 27, 18:45)
man nuo folio buvo alergija bandziau jau 2 kartus bet...manes neberdavo bet tas nezulis ir tepimas
sakiau savo ginei tai ji labai nustebo, sako pirma karta girdi kad alergija nuo jo.
bet zinai kad jis naudingas, bet ka daryt kai atsiranda alergija.gal jus ka patarsit??? as geriau 400 po 1 tab. 1 karta
sakiau savo ginei tai ji labai nustebo, sako pirma karta girdi kad alergija nuo jo.
bet zinai kad jis naudingas, bet ka daryt kai atsiranda alergija.gal jus ka patarsit??? as geriau 400 po 1 tab. 1 karta
O as kvailute nusipirkus 1mg Jamieson,tikrai perdaug
QUOTE(katrinka @ 2009 03 27, 19:35)
na pirma karta vartojus taip ir pagalvojau gal cia ne nuo folio. del to dar karta pabandziau ir vel tas pats gal dar karta pamegint, net nezinau... o gal as jo pakankamai turiu kad alergija nuo pritekliaus. siaip esu alergiska citrusiniams vaisiams
As ir elergiska citrusiniam,bet dabar tikrai isitikinus,kad nuo folio,bandysiu kuri laika visai negert,o po to mazom dozem.
QUOTE(kristal @ 2009 04 24, 15:15)
radau truputi informacijos sia tema:
"Folio rūgštis yra būtina būsimo vaikelio nervų sistemai vystytis. Būtent dėl šios priežasties rengiantis pastoti rekomenduojama jos vartoti (1 mg/p.). Jeigu pastoti planuoja vyresnė kaip 35 metų amžiaus moteris arba anksčiau šeimoje gimęs vaikutis turėjo apsigimimų, pvz., įskilą stuburą, rekomenduojama folio rūgšties dozė yra didesnė."
"Folio rūgštis yra būtina būsimo vaikelio nervų sistemai vystytis. Būtent dėl šios priežasties rengiantis pastoti rekomenduojama jos vartoti (1 mg/p.). Jeigu pastoti planuoja vyresnė kaip 35 metų amžiaus moteris arba anksčiau šeimoje gimęs vaikutis turėjo apsigimimų, pvz., įskilą stuburą, rekomenduojama folio rūgšties dozė yra didesnė."
Tikrai manau 1mg per daug sveikai moteriai,nebent turejusiai koki persileidima
QUOTE(Gintatute @ 2009 12 02, 03:25)
Nu va dabar 100% isitikinus,kad tai nuo folio- mane visa niesti ir beria,vis galvoju nuo ko,juk ne maisto nepakeiciau,jau maniau,gal del milteliu,bet ir su tais paciais senai skalbiu
As ir elergiska citrusiniam,bet dabar tikrai isitikinus,kad nuo folio,bandysiu kuri laika visai negert,o po to mazom dozem.
tai kad as irgi alergiska citrusiniam. bet zinok vel kazkaip pradejau gerti foli, ir ka galvoji isbere taip kai neduok dieve! visa burna buvo pilna spuogu tokiu baltu!!!! kas per nesamones!!!
Vadinasi mes jai alergiskos Bet as vistiek palauksiu kokia savaite,tada pagersiu vitaminu,kur yra maza folio doze,o grynai menesi pries pastojant,gersiu maziausia doze,kad ir kaip ten bebutu
QUOTE(Gintatute @ 2009 12 02, 13:41)
Vadinasi mes jai alergiskos Bet as vistiek palauksiu kokia savaite,tada pagersiu vitaminu,kur yra maza folio doze,o grynai menesi pries pastojant,gersiu maziausia doze,kad ir kaip ten bebutu
na zinok as irgi vis pamastau vel gal pradet naudoti gal cia tesiog toks sutapimas buna o as verciu i foli
SEKMES TAU!
Nu kad as tuo metu,kai pradejau ja vartot,nieko kito kaip ir nepakeiciau,todel isitikinus,kad nuo jos. Beto ne man vienai taip Sekmes ir tau
QUOTE(Gintatute @ 2009 12 02, 14:44)
Nu kad as tuo metu,kai pradejau ja vartot,nieko kito kaip ir nepakeiciau,todel isitikinus,kad nuo jos. Beto ne man vienai taip Sekmes ir tau
aciu
ka gi iki pasimatymo nestukiu temose
as foline geriu jau 3 men po 400 kolkas nepastojau ale labai tikiuosi. Kiek zinau folines perteklius labai greit pasisalina is organizmo,nes i labai tirpi vandenyje. Dar foline yra netik del apsiimimu bet ir kazka gydo
Labai gaila kad vaistinese nesuteikia reikiamos informacijos. As tik atsitiktinai nuejusi pirkti filio r. paemiau kur 400mg, o ne 1000. Nes vaistines darbuotojos paklausiau patarimo, kada koks kiekis vartotinas, tai ji visa susiraukusi ir nepatenkinta ta pacia informacija uzrasyta ant buteliuko nuskaite, ka as ir pati maciau, ir nuejo....