Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

man atrodo pertrauka nebūtina, bet būtų įdomu išgirsti gydytojų nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2009 10 23, 16:27)
patikek - nesutapimas... g.gif  mane irgi ziauriai isbere ir dar taip skausmingai... verysad.gif

beje, norejau jusu paklaust, ar darote pertrauka po 3 men folio rugsties gerimo ar nea? g.gif

Man tai gine nieko nesake apie pertraukele.Sake tik pradeti gerti bent pora men.pries pastojima.Tai ir darau.Sake folis svarbus vaikucio vystymuisi ypac pacioje pradzioje. ax.gif
Atsakyti
aš klausiau ginės at gerti toliau nes jau 3 mėn. kaip geriu, ji sakė nereikia pertraukos daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
vadinasi neklydau smile.gif
Atsakyti
sveikutes, smile.gif galiu pasakyti savo atveji,kad kai pastojau folio rugsties nevartojau,o per pirma echoskopa (kuris buvo 19 sav) man paske,kad vaikutis yra nesveikas su apsigimimu verysad.gif tai padare dirbtini aborta prasidejo ilgas kelias per gyd. ir kai buvau pas genetike ji tyre ir mane ir vaikina sake,kad abu sveiki ir cia viskas taip atsitiko del to kad folio rugsties nevartojau,tai kad pries pastojant db turesiu jos gerti net 5mg unsure.gif
Atsakyti
O man planuojant pastojimą kažkodėl gydytoja nepatarė vartoti folinę rūgštį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pregna: 23 lapkričio 2009 - 21:20
Matyt dar ir nuo gydytojo priklauso...Idomiai cia.
Atsakyti
QUOTE(Pregna @ 2009 11 23, 20:20)
O man planuojant pastojimą kažkodėl gydytoja nepatarė vartoti folinę rūgštį  unsure.gif

Arba aplaidumas gydytojos kaltas, arba ji mano, kad "ir taip aisku".
Atsakyti
P.S. o foline rugsti ir be recepto parduoda? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 11 24, 20:35)
P.S. o foline rugsti ir be recepto parduoda? kokia kaina?

be recepto.... 100 tab. berotc 16 lt. tikrai nebrangu o uztenka 3,5 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau turiu thumbup.gif
vartisim vartosim smile.gif beplanuojant nestuke.gif
Atsakyti
oi, padekit, mergaites, nesusipratusiai unsure.gif
prisiskaiciau, kad planuojancioms rekomeduojama paros oze 400mcg, o as nusipirkau 1000 mcg doh.gif
teks dabar po puse tabletes kasdien gerti.. g.gif
ar teisingai viska supratau? gaila, kad ne visose musu vaistinese suteikia visa reikiama informacija.. verysad.gif
Atsakyti