Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(mergytia33 @ 2009 10 15, 13:05)
labutis,,
o tu ovuliaciniu testu yra vaistinese pirkti, ar jie gal kaip kitaip vadinasi, ar tiesiog taip ir sakyti kad noriu tokiu testu? g.gif
aciu jums labai uz patarimus rolleyes.gif

yra temute siame skyrelyje, ten net su nuotraukomis. visos perkasi papigiai is ZA. Na, placiau apie OT jau domekis toje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytia33, cia jau kita tema vadinasi Vaisingu dienu testeretius, kalbam ir apkalbam OT mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 15 spalio 2009 - 13:24
QUOTE(Rastika @ 2009 10 15, 15:23)
mergytia33, cia jau kita tema vadinasi Vaisingu dienu testeretius, kalbam ir apkalbam OT  mirksiukas.gif

didelis aciu jums visoms biggrin.gif , kurios suprantat ir palaikot ir negailit patarimu.reikes butinai isbandyti, ir manau vistiek dar pas jus sugrysiu ir papasakosiu kaip sekesi
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 10 15, 15:15)
yra temute siame skyrelyje, ten net su nuotraukomis. visos perkasi papigiai is ZA. Na, placiau apie OT jau domekis toje temoje  mirksiukas.gif

o noreciau paklausti kas tas ZA g.gif
aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taip pat planuojam mažylį, jau 2 mėn. geriu Folinę rūgštį, geriu 400, tik negirdėjau, kad perteklius pasišalintų su šlapimu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na as irgi jau pradesiu gert folio r. , nes kaip jau teko siek tiek pasidometi, reikia pries pastojant pagert smile.gif Bet va pasiskaiciau apie spuogus ir issigandau siek tiek...O gal reikia pirma gydytojos paklaust ar gert ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2009 10 15, 16:17)
Sveikutes  4u.gif
Na as irgi jau pradesiu gert folio r. , nes kaip jau teko siek tiek pasidometi, reikia pries pastojant pagert  smile.gif  Bet va pasiskaiciau apie spuogus ir issigandau siek tiek...O gal reikia pirma gydytojos paklaust ar gert ar ne  unsure.gif

galva guldau, gydytoja tau patars gerti jeigu tikrai planuoji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 10 15, 18:20)
galva guldau, gydytoja tau patars gerti jeigu tikrai planuoji  tongue.gif

visiskai tau pritariu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 15, 12:58)
bet gerti reikia tiek kiek instrukcijoje parasyta... vis dėlto skirtingu firmu gali buti ir skirtinga sudetis... tad manau gerk tiek kiek parasyta ant pakuotės...

aš geriu po 400 drinks_cheers.gif
Papildyta:
http://www.supermama...?...=4629&st=36 iš čia
QUOTE(Rita Matulionytė @ 2005 12 23, 13:50)
Ne, folinės rūgšties perdozuoti neįmanoma. Ji paprasčiausiai nepasisvinama.
O vit E vartokite, jei Jūsų maisto racione šio vitamino trūksta, dar 2-3 sav.

4u.gif
Atsakyti
Na aš dbr pasižiūrėjau tai pas mane rašo 250 g. , bet aš jau jį geriu 3 mėn. kitą sav. eisiu pas gine tai paklausiu ar padidinti dozę, bet pas mane parasyta, kad gerti po vieną per parą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 16, 09:24)
Na aš dbr pasižiūrėjau tai pas mane rašo 250 g. , bet aš jau jį geriu 3 mėn. kitą sav. eisiu pas gine tai paklausiu ar padidinti dozę, bet pas mane parasyta, kad gerti po vieną per parą g.gif

tai aišku, geriausia pasitarti su gydytoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Austoma @ 2009 10 14, 13:19)
Sveikos  smile.gif
Mane taip pat kankina spuogeliai. Kol vartojau KT jų kaip ir nebuvo, o dabar kai pradejau gerti folio rūgštį, vienas nespėja užgyti, jau kitas laukia pasiruošęs  doh.gif
Gal tai tik sutapimas  g.gif

patikek - nesutapimas... g.gif mane irgi ziauriai isbere ir dar taip skausmingai... verysad.gif

beje, norejau jusu paklaust, ar darote pertrauka po 3 men folio rugsties gerimo ar nea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2009 10 23, 16:27)
patikek - nesutapimas... g.gif  mane irgi ziauriai isbere ir dar taip skausmingai... verysad.gif

beje, norejau jusu paklaust, ar darote pertrauka po 3 men folio rugsties gerimo ar nea? g.gif

pas mane ta pati problema, bet neskaudus... o del pertraukos nzn, si men jau bus man 3 men. kaip geriu, pirmadieni pasiklausiu gines ar reikia padaryti pertrauka.
Atsakyti