Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

norma, 400mg. plius dar vitaminas E. geriu kiekviena vakarą folio ir E. galvoju gal busiu padaugines E vitm g.gif
Atsakyti
QUOTE(zavingoji @ 2009 10 06, 13:16)
norma, 400mg. plius dar vitaminas E. geriu kiekviena vakarą folio ir E. galvoju gal busiu padaugines E vitm g.gif

Pabandyk vit. E nebegerti ir stebėk save mirksiukas.gif
Aš E negėriau schmoll.gif
Atsakyti
ok. ačiū uz patarimus mergaitės smile.gif nuo siandien nebegersiu ir ziuresiu kas cia su manim darysis, nes ryte kai pamačiau save isberta tai net silpna pasidare.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkaip pasimeciau su tais folio rugsties mg skaiciavimais ir kiek mg is tikro reikia gerti. Vaistinej pasiule Jamieson firmos 1000 mcg/1 mg. O jus mergaites geriat net po 400 mg, o ar tai nera per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 06, 20:23)
Sveikos 4u.gif
Kazkaip pasimeciau su tais folio rugsties mg skaiciavimais ir kiek mg is tikro reikia gerti. Vaistinej pasiule Jamieson firmos  1000 mcg/1 mg.  O jus mergaites geriat net po 400 mg, o ar tai nera per daug g.gif

Dėl tokios dozės manau reiktų pasitarti su gydytoju. Manau pradėk nuo mažiau mg g.gif 1000 mg paskyrė mano draugei, kuri neplanuotai pastojo ir šiaip genetinė rizika didelė, o šiaip manau per akis 400 arba 800 mg mirksiukas.gif
Atsakyti
na 400mg yra rasoma kad rekomenduojama paros norma. tai dabar net nezinau ka daryt g.gif
gal trumpam nebegerti kol veidelis pasitaisys.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 06, 11:23)
Sveikos 4u.gif
Kazkaip pasimeciau su tais folio rugsties mg skaiciavimais ir kiek mg is tikro reikia gerti. Vaistinej pasiule Jamieson firmos  1000 mcg/1 mg.  O jus mergaites geriat net po 400 mg, o ar tai nera per daug g.gif

Tu visiškai teisi rašydama mcg , nes folio rūgštis yra ne miligramais (mg), o mikrogramais (mcg). Tai žinok mes čia visos tuos mcg ir geriam, tik vadinam juos neteisingai mg ax.gif Pvz. pas mane 400 mcg, na o 1000 mcg manau kad reiktų gerti jau pastojus arba gydytojui nurodžius, nes dienos norma, kai kur teko skaityti, kad 250 mcg, kai kur 400 mcg, tai 1000 mcg jau nemažai...
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 10 06, 22:45)
Dėl tokios dozės manau reiktų pasitarti su gydytoju. Manau pradėk nuo mažiau mg  g.gif 1000 mg paskyrė mano draugei, kuri neplanuotai pastojo ir šiaip genetinė rizika didelė, o šiaip manau per akis 400 arba 800 mg  mirksiukas.gif

Tai as iseina geriu tik 1 mg mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilona777 @ 2009 10 07, 07:55)
Tu visiškai teisi rašydama mcg , nes folio rūgštis yra ne miligramais (mg), o mikrogramais (mcg). Tai žinok mes čia visos tuos mcg ir geriam, tik vadinam juos neteisingai mg  ax.gif  Pvz. pas mane 400 mcg, na o 1000 mcg manau kad reiktų gerti jau pastojus arba gydytojui nurodžius, nes dienos norma, kai kur teko skaityti, kad 250 mcg, kai kur 400 mcg, tai 1000 mcg jau nemažai...

aciu 4u.gif aisku dabar viskas. vadinasi po puse tabletukes reikia gerti.
Atsakyti
folio rugsties negalima perduozuoti-ji pasisalina su slapimu
Atsakyti
QUOTE(zavingoji @ 2009 10 06, 10:12)
sveikutės.

esu naujokė jūsų forume. norėjau pasiteirauti informacijos dėl virtamino E.
šiuo metu planuojame vaikeli nestuke.gif , ir geriu foline rugšti ir vitamina smile.gif  E, taciau pavartojus mėnesį žiauriai isbere veido ir kaklo sriti. galvoju gal tai nuo vitamino E????
ar buvo kazkas panasaus nutike jums?

Man ir tas pats g.gif geriu vitamina E ir foline kiekvieną dieną. Tai šiandien reiks kurio vieno nebegert, nes ir isbere mane doh.gif
Atsakyti
taip ,folio rugstis be galo svarbi.. as asmeniskai pradejus ja gerti pastojau jau po svaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze:) @ 2009 10 13, 19:01)
taip ,folio rugstis be galo svarbi.. as asmeniskai pradejus ja gerti pastojau jau po svaites  4u.gif

tai tau labai pasisekė thumbup.gif , aš geriu jau keli mėn.....bet rezultato dar tokio nėr lotuliukas.gif , matyt vien folio fūgšties nepakanka mirksiukas.gif
Atsakyti