norma, 400mg. plius dar vitaminas E. geriu kiekviena vakarą folio ir E. galvoju gal busiu padaugines E vitm
QUOTE(zavingoji @ 2009 10 06, 13:16)
norma, 400mg. plius dar vitaminas E. geriu kiekviena vakarą folio ir E. galvoju gal busiu padaugines E vitm
Pabandyk vit. E nebegerti ir stebėk save
Aš E negėriau
ok. ačiū uz patarimus mergaitės nuo siandien nebegersiu ir ziuresiu kas cia su manim darysis, nes ryte kai pamačiau save isberta tai net silpna pasidare.
Sveikos
Kazkaip pasimeciau su tais folio rugsties mg skaiciavimais ir kiek mg is tikro reikia gerti. Vaistinej pasiule Jamieson firmos 1000 mcg/1 mg. O jus mergaites geriat net po 400 mg, o ar tai nera per daug
Kazkaip pasimeciau su tais folio rugsties mg skaiciavimais ir kiek mg is tikro reikia gerti. Vaistinej pasiule Jamieson firmos 1000 mcg/1 mg. O jus mergaites geriat net po 400 mg, o ar tai nera per daug
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 06, 20:23)
Sveikos
Dėl tokios dozės manau reiktų pasitarti su gydytoju. Manau pradėk nuo mažiau mg 1000 mg paskyrė mano draugei, kuri neplanuotai pastojo ir šiaip genetinė rizika didelė, o šiaip manau per akis 400 arba 800 mg
na 400mg yra rasoma kad rekomenduojama paros norma. tai dabar net nezinau ka daryt
gal trumpam nebegerti kol veidelis pasitaisys.
gal trumpam nebegerti kol veidelis pasitaisys.
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 06, 11:23)
Sveikos
Tu visiškai teisi rašydama mcg , nes folio rūgštis yra ne miligramais (mg), o mikrogramais (mcg). Tai žinok mes čia visos tuos mcg ir geriam, tik vadinam juos neteisingai mg Pvz. pas mane 400 mcg, na o 1000 mcg manau kad reiktų gerti jau pastojus arba gydytojui nurodžius, nes dienos norma, kai kur teko skaityti, kad 250 mcg, kai kur 400 mcg, tai 1000 mcg jau nemažai...
QUOTE(pupune @ 2009 10 06, 22:45)
Dėl tokios dozės manau reiktų pasitarti su gydytoju. Manau pradėk nuo mažiau mg 1000 mg paskyrė mano draugei, kuri neplanuotai pastojo ir šiaip genetinė rizika didelė, o šiaip manau per akis 400 arba 800 mg
Tai as iseina geriu tik 1 mg
Papildyta:
QUOTE(ilona777 @ 2009 10 07, 07:55)
Tu visiškai teisi rašydama mcg , nes folio rūgštis yra ne miligramais (mg), o mikrogramais (mcg). Tai žinok mes čia visos tuos mcg ir geriam, tik vadinam juos neteisingai mg Pvz. pas mane 400 mcg, na o 1000 mcg manau kad reiktų gerti jau pastojus arba gydytojui nurodžius, nes dienos norma, kai kur teko skaityti, kad 250 mcg, kai kur 400 mcg, tai 1000 mcg jau nemažai...
aciu aisku dabar viskas. vadinasi po puse tabletukes reikia gerti.
folio rugsties negalima perduozuoti-ji pasisalina su slapimu
QUOTE(zavingoji @ 2009 10 06, 10:12)
sveikutės.
esu naujokė jūsų forume. norėjau pasiteirauti informacijos dėl virtamino E.
šiuo metu planuojame vaikeli , ir geriu foline rugšti ir vitamina E, taciau pavartojus mėnesį žiauriai isbere veido ir kaklo sriti. galvoju gal tai nuo vitamino E????
ar buvo kazkas panasaus nutike jums?
esu naujokė jūsų forume. norėjau pasiteirauti informacijos dėl virtamino E.
šiuo metu planuojame vaikeli , ir geriu foline rugšti ir vitamina E, taciau pavartojus mėnesį žiauriai isbere veido ir kaklo sriti. galvoju gal tai nuo vitamino E????
ar buvo kazkas panasaus nutike jums?
Man ir tas pats geriu vitamina E ir foline kiekvieną dieną. Tai šiandien reiks kurio vieno nebegert, nes ir isbere mane
taip ,folio rugstis be galo svarbi.. as asmeniskai pradejus ja gerti pastojau jau po svaites
QUOTE(boruze:) @ 2009 10 13, 19:01)
taip ,folio rugstis be galo svarbi.. as asmeniskai pradejus ja gerti pastojau jau po svaites
tai tau labai pasisekė , aš geriu jau keli mėn.....bet rezultato dar tokio nėr , matyt vien folio fūgšties nepakanka