Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(sirdinga @ 2009 07 27, 21:50)
O man kaip tik pradejus foli gert, veidukas grazeja  bigsmile.gif  ax.gif Tik pries pat mmm keli mazyciukai buvo pasirode smile.gif Cia matyt kaip kam  ax.gif

turbūt, nes aš manau tikrai nuo jos g.gif
Atsakyti
Mes ir planuojam vaikeli Tai kadangi mano vyras labai , labai jo nori tai geriamia abu folio rugsti. thumbup.gif
Atsakyti
Susitvarkiau veiduką, pasidariau valymą ir vėl bandysiu gerti folio r. Na stebėsiu kas čia man darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 30, 15:52)
Susitvarkiau veiduką, pasidariau valymą ir vėl bandysiu gerti folio r. Na stebėsiu kas čia man darosi  g.gif

buvo buvo ir man taip, bėrė veidą siaubingai, bet dėl sėkmingo nestuke.gif nusprendžiau gerti folio rūgštį ir dabar viskas tvarkoj su oda, susitvarkė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 07 28, 23:59)
Mes ir planuojam vaikeli Tai kadangi mano vyras labai , labai jo nori tai geriamia abu folio rugsti.  thumbup.gif

o vyrams irgi galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 07 30, 20:25)
o vyrams irgi galima? g.gif

Žinoma galima, aš saviškiui daviau gerti net 800 mg, nes man per daug buvo, o kadangi jis "nemenkas" pas mane - tai jam kaip tik thumbup.gif Apskritai folio r. gerai pagerti kiekvienam, nesvarbu ar planuoji ar ne nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 30, 22:42)
Žinoma galima, aš saviškiui daviau gerti net 800 mg, nes man per daug buvo, o kadangi jis "nemenkas" pas mane - tai jam kaip tik  thumbup.gif  Apskritai folio r. gerai pagerti kiekvienam, nesvarbu ar planuoji ar ne  nestuke.gif

Gal kvailas klausimas, bet ką duoda ta folio rūgštis?
Atsakyti
Jo šiaip teisingai pastebėta, aš ir jau 1,5 geriu folinę rūgštį ir nėra spuogelių ant smakro.....gali būti, kad ir vasaros laikas ir jų nėra, o gal ir folio poveikis....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 07 31, 19:28)
Gal kvailas klausimas, bet ką duoda ta folio rūgštis?

Folio r. (tai tas pats B9) svarbi genetinės informacijos sintezei, todėl šis vitaminas yra ypač reikalingas nėščioms. Mažina apsigimimų tikimybę, nervinio vamzdelio vystymąsi.
Taip pat folio rūgštis svarbi augimo ir vystymosi procesams, taip pat dalyvauja ląstelių dalijimose ir atsinaujinimo procesuose. Kartu su vitaminu B12 folio rūgštis reikalinga raudonųjų kraujo kūnelių brendimui kaulų čiulpuose.
Yra atlikti tyrimai, kad folio r. mažina kraujospūdį, gerina širdies ir kraujagyslių darbą, mažina infarktų, insultų tikimybę, palengvina menopauzės laikotarpį.
Žodžiu, geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Man gine po persileidimo liepe gerti foli, bet po 400mg rolleyes.gif o mano MB liepe cinka unsure.gif
Atsakyti
As geriu po 400 folio rugsti. Man irgi atsirado pokyciu su veidu, labai riebaluojasi oda ir spuogeliu pagausejo. Bet tam, kad sveikas mazius gimtu, tesiu folio rugsti toliau. Labai noriu greiciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 27, 20:23)
Va rašiau, kad nuo 800 mg man "nuspuogavo" veidą... bet va pagėriau 400 mg irgi, na vienas po kito, nesvarbu kuri ciklo diena, po kelis per dieną  doh.gif 

ir pas mane tas pats doh.gif kiekvieną dieną po kelis naujus, ir visas veidas nusėtas spuogais, ko anksčiau nebūdavo unsure.gif Mėnesį geriu folio rūgštį, nes irgi planuojame vaikiuką wub.gif

QUOTE(ARKA* @ 2009 07 30, 18:58)
buvo buvo ir man taip, bėrė veidą siaubingai, bet dėl sėkmingo  nestuke.gif nusprendžiau gerti folio rūgštį ir dabar viskas tvarkoj su oda, susitvarkė rolleyes.gif

niu tikiuosi ir man susitvarkys viskas ax.gif

QUOTE(Afute28 @ 2009 08 07, 12:06)
As geriu po 400 folio rugsti. Man irgi atsirado pokyciu su veidu, labai riebaluojasi oda ir spuogeliu pagausejo. Bet tam, kad sveikas mazius gimtu, tesiu folio rugsti toliau. Labai noriu greiciau nestuke.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti