Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(Peachy_sheila @ 2009 05 06, 19:27)
Sveikos 4u.gif
As irgi predejau gerti si papilda, nusprendem is leto bandyti vaikeli ax.gif 
Tik dabar pastebejau kad ten yra 800 jis. Kazin nebus per daug g.gif
Jau kalbinu ir vyra pradeti vartoti smile.gif

tikrai ne per daug. Ja sunku perdozuot, o perteklius pasisalina 4u.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau Jamieson firmos folio rūgštį 1mg. Sakyčiau daugoka, bet kitos rūšies vaistinėj nebuvo. gal pakol nesilaukiu, nieko tokio jei ir po 1mg gersiu?
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2009 07 05, 20:19)
Aš nusipirkau Jamieson firmos folio rūgštį 1mg. Sakyčiau daugoka, bet kitos rūšies vaistinėj nebuvo. gal pakol nesilaukiu, nieko tokio jei ir po 1mg gersiu?

As taip pat nesilaukiu, bet geriu sia, butent jamieson, foline rugsti jau gal metai su keliom pertraukelem. Zinok manau nieko, gali geti mirksiukas.gif
jeigu vis tik baimes yra, gali ja skelti pusiau nus po 500 mikrogramus (kaip tik nestukem uztenka po 400 mikrogramus) - tai ir sutaupysi ilgesniam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 07 05, 20:49)
As taip pat nesilaukiu, bet geriu sia, butent jamieson, foline rugsti jau gal metai su keliom pertraukelem. Zinok manau nieko, gali geti  mirksiukas.gif
jeigu vis tik baimes yra, gali ja skelti pusiau nus po 500 mikrogramus (kaip tik nestukem uztenka po 400 mikrogramus) - tai ir sutaupysi ilgesniam laikui  lotuliukas.gif

taip ir darysiu, gersiu kolkas po 1mg tabletes, o paskui pasiklausiu gydytojo, kaip ten daryti su foliu smile.gif
Atsakyti
Geriam abu su vyru po 1 tab./400.

KAS IR KOKIOJ VAISTINĖJ MATĖ 800? Na niekaip neužtinku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donnatella @ 2009 07 14, 14:44)
Geriam abu su vyru po 1 tab./400.

KAS IR KOKIOJ VAISTINĖJ MATĖ 800?  Na niekaip neužtinku  g.gif

Eurovaistineje, taciau tikrai pakanka 400 mirksiukas.gif
Atsakyti
As tik visur ir girdziu kad kai pradedi gerti foline rugsti padideja tikimybe pastoti. Geriau saziningai 4 menesius ir vis niekaip negaledavau pastoti, po to vis pamirsdavau isgerti blush2.gif praejus geram menesiui pasidariau NT ir ka jus manot II bigsmile.gif aisku gal cia sutapimas...
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 07 14, 16:56)
Eurovaistineje, taciau tikrai pakanka 400  mirksiukas.gif

Man gydytoja ir planuojant ir dabar kai jau nestuke.gif liepe po 800-1000 gerti g.gif
Atsakyti
Sveikos, man ginek israse 400 tai tokia su vyru ir geriam, 90tabl, tai 1,5menesiui, bet kai baigsim, gal sakau reikia 800 isigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2009 07 19, 13:41)
Sveikos, man ginek israse 400 tai tokia su vyru ir geriam, 90tabl, tai 1,5menesiui,  bet kai baigsim, gal sakau reikia 800 isigyt g.gif

Man nuo 800 mg labai nuspuogavo veidą, tai tą atidaviau vyrui, o pati geriu 400 mg smile.gif bet čia gal kaip kam g.gif
Atsakyti
Va rašiau, kad nuo 800 mg man "nuspuogavo" veidą... bet va pagėriau 400 mg irgi, na vienas po kito, nesvarbu kuri ciklo diena, po kelis per dieną doh.gif savaitę negeriu - veidukas gražėja... Ar dar kam nors taip yra? Juk ne visi gali gerti B grupės vitaminus, o folio r. - tai B9... šiaip esu gėrusi 1 mėn. B gr.vitaminus irgi taip buvo... kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 27, 20:23)
Va rašiau, kad nuo 800 mg man "nuspuogavo" veidą... bet va pagėriau 400 mg irgi, na vienas po kito, nesvarbu kuri ciklo diena, po kelis per dieną  doh.gif  savaitę negeriu - veidukas gražėja... Ar dar kam nors taip yra? Juk ne visi gali gerti B grupės vitaminus, o folio r. - tai B9... šiaip esu gėrusi 1 mėn. B gr.vitaminus irgi taip buvo... kaip manot?  g.gif

O man kaip tik pradejus foli gert, veidukas grazeja bigsmile.gif ax.gif Tik pries pat mmm keli mazyciukai buvo pasirode smile.gif Cia matyt kaip kam ax.gif
Atsakyti