Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

Pagaliau ir as nusipirkau Heatlhilife folic acid 400 mcg. patiko man uzrasas ant dezutes: be dazikliu, be cukraus, be glitimo ir pan. Taip naturaliai skamba blush2.gif
Atsakyti
o kokiame vaistiniu tinkle ja pirkot? nes as geriu jau menesi beveik, bet 300mg...tai sakau kitam menesiukui nusipirkciau 400mg... o vyras mano ciulpia biciu pienelio tabletytes... gal uzteks? as dar tiesa, i savaite 2-3 kapsules vit E isgeriu...
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 04 27, 15:25)
o kokiame vaistiniu tinkle ja pirkot?

Aš 400 mg pirkau privačioje, ne tinklinėje vaistinėje, bet būna Litfarmose, Šeimos vaistinėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 04 27, 13:25)
o vyras mano ciulpia biciu pienelio tabletytes... gal uzteks?

mayciau, turetu uztekti wink.gif
Atsakyti
o kokiame vaistiniu tinkle ja pirkot? nes as geriu jau menesi beveik, bet 300mg...tai sakau kitam menesiukui nusipirkciau 400mg... o vyras mano ciulpia biciu pienelio tabletytes... gal uzteks? as dar tiesa, i savaite 2-3 kapsules vit E isgeriu...

Tikrai buna Camelia vaistineje. Bet itariu, kad ir Euro ir daugelis kitu vaistiniu tokiu turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 22, 14:07)
Sveikutės
geriu aš folinę, bet 400 ir tik vieną tabletę per dieną, kažin ar ne per mažai?  g.gif Vaistinėj kai pirkau, padavė tokią ir net nepagalvojau, kad galėtų reikėti daugiau gerti. Kaip manot?

tikrai manau, kad pakankamai 4u.gif

aš irgi tokią pačią geriu, bet nė nepamenu, kur pirkau g.gif jos, manau, būna praktiškai visose vaistinėse 4u.gif
Atsakyti
pries nestuma valgiau zymiai daugiau zalios spalvos darzoviu ir aplamai augalinio maisto,kaip beje ir visa nestumo perioda.Kraujo tyrimai ne karta neparode kazkokiu medziagu trukumo...Naturalus maistas niekada neprilygsta sintetiniams papildalams 4u.gif
Atsakyti
na man tai pat israse ginekologe foline rugsti smile.gif bet po kol kas dar as jos nevartoju nes dar nebandome pastoti... nors norime \ blush2.gif bet nera dabar tam salygu cia visa beda unsure.gif
Atsakyti
folio gurgsti reikia gerti nuo 2-4 men.pries pastojima ir 3 men.po pastojimo.folio rugstis apsaugo vaisiu nuo apsigimimu.vitavino E reikia vartoti tik pasitarus su gydytoju,jo vartoti daug negalima,nes perdidelis vitamino E kiekis mamos kraujyje didina igimtu sirdies ydu rizika, ypac nestumo pradzioje.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man gine rekomendavo naujus atsiradusius vitaminus norincioms pastoti vadinasi Pregnacare conception biggrin.gif
Atsakyti
As jau pora menesiu geriu FR, planuoti pradesiu nuo kito menesio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi predejau gerti si papilda, nusprendem is leto bandyti vaikeli ax.gif
Tik dabar pastebejau kad ten yra 800 jis. Kazin nebus per daug g.gif
Jau kalbinu ir vyra pradeti vartoti smile.gif
Atsakyti