Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(monikiux @ 2009 04 16, 15:25)
rekomenduojama gerti 3 mėnesius prieš pastojant ir reikia  tris pirmus nėštumo mėnesius  mirksiukas.gif

Monikiukx musu angeliukai ta pacia diena gime thumbup.gif jau ir as noreciau kito, kaip matau jus jau dabar planuojat. Mes po puses meteliu jau noriu pradet bandyt. Galvoju, kad dabar dar truputuka ankstoka. O folio rugsti kaip supratau trys menesiai iki pastojimo reik pradet gerti?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 16, 16:13)
Monikiukx musu angeliukai ta pacia diena gime  thumbup.gif  jau ir as noreciau kito, kaip matau jus jau dabar planuojat. Mes po puses meteliu jau noriu pradet bandyt. Galvoju, kad dabar dar truputuka ankstoka. O folio rugsti kaip supratau trys menesiai iki pastojimo reik pradet gerti?.. g.gif

kaip faina thumbup.gif wub.gif
aš visada norėjau dviejų pametinukų, vieno pagranduko lotuliukas.gif bet kai pagimdžiau, supratau, kad turėti metų mažių ir naujagimį kiek sunkoka būtų lotuliukas.gif tad nusprendėm, kad gerai būtų ir 2 metų skirtumas wub.gif taigi dabar mano planuose du beveik pametinukai ir du pgrandukai lotuliukas.gif blush2.gif
taip, rekomenduojama bent tris mėnesius, aš antrąjį mėn.tik geriu, ir vyrui įkišu, nes dauguma merginų čia patvirtino, jog ir jiems pravartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 04 16, 21:00)
kaip faina  thumbup.gif  wub.gif
aš visada norėjau dviejų pametinukų, vieno pagranduko  lotuliukas.gif bet kai pagimdžiau, supratau, kad turėti metų mažių ir naujagimį kiek sunkoka būtų  lotuliukas.gif tad nusprendėm, kad gerai būtų ir 2 metų skirtumas  wub.gif taigi dabar mano planuose du beveik pametinukai ir du pgrandukai  lotuliukas.gif  blush2.gif
taip, rekomenduojama bent tris mėnesius, aš antrąjį mėn.tik geriu, ir vyrui įkišu, nes dauguma merginų čia patvirtino, jog ir jiems pravartu  blush2.gif

Linkiu didziausios sekmes jums tureti du pagrandukus beveik pametinukus. O as noreciau vasarinukes coliukes. Siekim savo tikslu thumbup.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 16, 20:09)
Linkiu didziausios sekmes jums tureti du pagrandukus beveik pametinukus. O as noreciau vasarinukes coliukes. Siekim savo tikslu  thumbup.gif  sekmes  4u.gif

nedėkosiu, kad sektųsi lotuliukas.gif lauksim kartu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif as taip pat geriu foline rugsti,vitamina E,ir dar kartais C organizmui pastiprinti.nors man E buvo paskyre menesiniu ciklui sureguliuoti,bet kada buvau nescia ji vistiek liepe gert,tik nezinau kodel.dabar kad ir nesilaukiu (buvo daryta abrazija) ja tebe geriu rolleyes.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 17, 15:29)
labukas 4u.gif  as taip pat geriu foline rugsti,vitamina E,ir dar kartais C organizmui pastiprinti.nors man E buvo paskyre menesiniu ciklui sureguliuoti,bet kada buvau nescia ji vistiek liepe gert,tik nezinau kodel.dabar kad ir nesilaukiu (buvo daryta abrazija) ja tebe geriu rolleyes.gif  unsure.gif
user posted image

Man irgi buvo paskyre vitamina E sureguliuoti menesiniu ciklui, kartu dar geriau ir folio rugsti, bet dabar gydytoja liepe nebegerto vitamino E tik foline g.gif
Atsakyti
Sveikos,
BUvau pas gine tai rekomendavo pregnacare Conception. Ci ayra 400 mcg folio r.
panarsius po interneta radau Heatlhilife folic acid 400 mcg. prie pastatuju raso kad be jokiu sintetiniu priedu ir dazikliu ir pan. ar labai nusikalsciau gerdama tuos paprastesnius?? Gal Pregnacare daugiau geru vitaminu yra??
Ka jus geriat?
Atsakyti
As pati ir pries/pre pirmaji nestuma geriau Heatlhilife folic acid 400 mcg ir dabar, kai jau planuojam antraji vaikuti, taip taip pat geriu Heatlhilife folic acid thumbup.gif
Manau, tikrai nera didelio skirtumo ar pigesne ar brangesne gersi, svarbu, kad organizmas gauti sio elemento 4u.gif
O dar geriau daugiau siuo tarpu pavartoti papildomai naturaliu produktu - vaisiu, darzoviu, kuriose yra didesnis kiekis sios rugsties smile.gif
Atsakyti
Sveikutės
geriu aš folinę, bet 400 ir tik vieną tabletę per dieną, kažin ar ne per mažai? g.gif Vaistinėj kai pirkau, padavė tokią ir net nepagalvojau, kad galėtų reikėti daugiau gerti. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 04 22, 14:07)
Sveikutės
geriu aš folinę, bet 400 ir tik vieną tabletę per dieną, kažin ar ne per mažai?  g.gif Vaistinėj kai pirkau, padavė tokią ir net nepagalvojau, kad galėtų reikėti daugiau gerti. Kaip manot?

Kiek zinau ir kiek gydytoja yra sakiusi, tai iprastu atveju, moteriai pilnai uztenka tos vienos 400 mcg dozes per diena. Ir daugiau nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš nusipirkau Heatlhilife folic acid 400 mcg (90 tablečių mokejau 7.90 lt thumbup.gif ). Prieš 2 savaites buvau pradėjusi gerti 800 mcg (longvit), bet manau nuo tokios dozės pradėjo "dygti" smulkūs spuogeliai ant veido... po to savaitę negėriau nieko - praėjo... manau buvo 800 mcg per daug g.gif
Atsakyti
radau truputi informacijos sia tema: 4u.gif
"Folio rūgštis yra būtina būsimo vaikelio nervų sistemai vystytis. Būtent dėl šios priežasties rengiantis pastoti rekomenduojama jos vartoti (1 mg/p.). Jeigu pastoti planuoja vyresnė kaip 35 metų amžiaus moteris arba anksčiau šeimoje gimęs vaikutis turėjo apsigimimų, pvz., įskilą stuburą, rekomenduojama folio rūgšties dozė yra didesnė."
Atsakyti