:4-Elena -tiesiog fantastiškas grožis,bet man labiausiai sužavėjo bulvė - paprasta bet laabai išvaizdžiai atrodo
Šaunuolė
QUOTE(regna @ 2009 03 16, 10:56)
:4-Elena -tiesiog fantastiškas grožis,bet man labiausiai sužavėjo bulvė - paprasta bet laabai išvaizdžiai atrodo
Šaunuolė
Šaunuolė
Dėkui
Bulvės dar darau su lašiša ir varškė .Irgi labai labai skanu
Elena - o bulvessu varške ir lašisa nekepi orkaitėje,na,jeigu nesunku pasidalink receptuku.
QUOTE(Elena @ 2009 03 16, 10:41)
Pievagrybių sriuba su frikadelkom.
Tinginio balandėliai.Paruošiame faršą kaip kotletams.
....užpilame sutinio ir kepame troškiname orkaitėje apie 40 min
Tinginio balandėliai.Paruošiame faršą kaip kotletams.
....užpilame sutinio ir kepame troškiname orkaitėje apie 40 min
šituose puslapiuose matyt nuo ryto neverta lankytis...
Elena, domina du dalykai:
1. Frikadelkos ruošiamos su kiaušiniu (kiap parastas farašas?)
2. Tinginio balandėlius užpilate sultiniu iki pat virašaus ar kiek??
Dėkui už atsakymus.
Labai šaunus pas jus meniu nedrįsčiau, kad pamatytų mano vyras..
QUOTE(regna @ 2009 03 16, 11:03)
Elena - o bulvessu varške ir lašisa nekepi orkaitėje,na,jeigu nesunku pasidalink receptuku.
Su lašiša darau taip: bulvės nuplaunu, išverdu su lupenom.Karštas dar išskobiu su šaukšteliu ir dedu lašišos užkandžio.Užkandį darau pagal šį receptą.
Į varškę išspaudžiame česnako, dedame druskos, krapų, įtarkuojame sūrio smulkia tarka, tada dedame šaukštą grietinės, šaukštą majonezo. Reikia viską gerai išsukti ar išplakti...
Imame mažą salotinę arba kokią kitą formą ir apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais dugną ir kraštus.
Dedame masę varškės į vidų ir gerai paspaudžiame, ant viršaus - vėl lašišos gabaliukų. Palaikome šaldytuve, kad masė sustingtų. Apverčiame.
Čia jau aprašytas kaip atskiras patiekalas.Kai daromas su bulvė,tiesiog varškės masė dedu į vidų ir ant viršaus lašišos gabaliukus.
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 03 16, 11:26)
šituose puslapiuose matyt nuo ryto neverta lankytis...
Elena, domina du dalykai:
1. Frikadelkos ruošiamos su kiaušiniu (kiap parastas farašas?)
2. Tinginio balandėlius užpilate sultiniu iki pat virašaus ar kiek??
Dėkui už atsakymus.
Labai šaunus pas jus meniu nedrįsčiau, kad pamatytų mano vyras..
Elena, domina du dalykai:
1. Frikadelkos ruošiamos su kiaušiniu (kiap parastas farašas?)
2. Tinginio balandėlius užpilate sultiniu iki pat virašaus ar kiek??
Dėkui už atsakymus.
Labai šaunus pas jus meniu nedrįsčiau, kad pamatytų mano vyras..
1.Į faršą kiaušinį dėjau, sutarkavau svogūno galvutę
2.Sultinio užpyliau daugiau negu pusė formos.Pridengiau su folija, po to nuėmiau.
QUOTE(linciuke5 @ 2009 03 15, 16:53)
UPETAKIS IDARYTAS DARZOVEMIS... :valg
oj, kaip noreciau upetakio
QUOTE(aguonele @ 2009 03 15, 18:23)
Nezinau kiek kartu bandziau pasidaryti zemaiciu blynus ir niekad nesigaudavo...bet kilo mintis ana diena jog galeciau pasinaudoti Nerytes banduciu receptu nu ir ka isejo patys skaniausi zemaiciu blynai,kokius teke bevalgyti
fantastika o kiek seiliu prisirinko nuo tokio grozio
Vau, JUS tikros saunuoles
Visu patiekalai nerealus
kazkaip nedrasu kelti cia savo pusgamini, nes jau gatavo nedrisau fotkinti prie sveciu, bet vistiek parodysiu
Vistienos verinukai
Vistienos krutinele supjasciau gabaliukais, pamarinavau su vistienos prieskoniais, sojos padazu, majonezu. Suverau ant ismirkytu pagaliuku, i tarpus veriau slyvas, paprika ir kai kur krevete bandziau uzmauti . Kepiau orkaiteje, patiekiau su ryziais, skonis nerealus
kazkaip nedrasu kelti cia savo pusgamini, nes jau gatavo nedrisau fotkinti prie sveciu, bet vistiek parodysiu
Vistienos verinukai
Vistienos krutinele supjasciau gabaliukais, pamarinavau su vistienos prieskoniais, sojos padazu, majonezu. Suverau ant ismirkytu pagaliuku, i tarpus veriau slyvas, paprika ir kai kur krevete bandziau uzmauti . Kepiau orkaiteje, patiekiau su ryziais, skonis nerealus
O as tai saltibarciu ELENOS uzsimaniau