dabar jau mokesiu, pirmas blynas prisviles bet kiek ideju pas jus, kol isbandysiu visas, neliks laiko savom
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 29, 13:21)
jau si savaitgali bus isbandyta
QUOTE(Srove @ 2009 03 30, 19:27)
Siandien buvo visai skanus tokie ''zarazai''su sv.kopustais ir morkomis.
Oi kokie grazus ir sultingi "zrazai" mmmm
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 03 30, 01:22)
VERSIENOS FARSO-DARZOVIU KEKSIUKAI
Geris
Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 29, 11:18)
Ceburekai superiniai
Na tokie ir buvo
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 29, 13:45)
addicted, man rodos tu rodei panasaus padazo recepta??? Adaptavau pagal save ir isbandziau Didelis aciu uz gera minti
Sekmadieniniai pusryciai
Amerikietiški blyneliai su apelsininiu padazu
RECEPTAS
Sekmadieniniai pusryciai
Amerikietiški blyneliai su apelsininiu padazu
RECEPTAS
kaip skaniai atrodo, o jau tokie lygūs ir vienodi
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 11:01)
kaip skaniai atrodo, o jau tokie lygūs ir vienodi
dekui
Kas megsta tortilla
Si karta buvo su vistiena
RECEPTAS
Plovas kitaip
Is vakarao susipjausciau jautiena gabaliukais ir uzmarinavau su grudetom garstyciom......tada ja i verdanti vandenuka.....kai siek tiek pavire, sumeciau morkas, pupeles koncervuotas....zirnelius....ir vire ilgai ir ant silpnos ugnies...i pabaiga vietoje ryziu supyliau makaronus....dejau vegetos ir krapu....galima detis kecupo ar grietines...
Is vakarao susipjausciau jautiena gabaliukais ir uzmarinavau su grudetom garstyciom......tada ja i verdanti vandenuka.....kai siek tiek pavire, sumeciau morkas, pupeles koncervuotas....zirnelius....ir vire ilgai ir ant silpnos ugnies...i pabaiga vietoje ryziu supyliau makaronus....dejau vegetos ir krapu....galima detis kecupo ar grietines...
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 31, 11:18)
tikrai, kad kitaip, bet labai idomiai
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 31, 12:03)
jau zinau, kas bus vakarienei, nes turiu tortilu, super
QUOTE(Garbane25 @ 2009 03 31, 12:10)
jau zinau, kas bus vakarienei, nes turiu tortilu, super
Sekmes zaidziant mums labai patinka tokie vakarai
Nerytė koks kiškis ir suktinukai apetitni. Labai gražios nuotraukos ir blogas super, visad peržiūriu, amerikietiškus blynukus mano vaikai jau įskaitė
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 31, 18:23)
Nerytė koks kiškis ir suktinukai apetitni. Labai gražios nuotraukos ir blogas super, visad peržiūriu, amerikietiškus blynukus mano vaikai jau įskaitė
smagu girdeti!