Oj kiek visokiu skanybiu:)tikiuosi priimsit mane i savo buri:)
pas mane siandien vakarienei orkaiteje troskinti sonkauliukai su kopustais, ir orkaiteje keptomis bulvytemis. Foto veliau Gaila pati tik ryt sio skanesto ragausiu, pirmasis ragautojas bus V
QUOTE(Garbane25 @ 2009 03 30, 17:14)
pas mane siandien vakarienei orkaiteje troskinti sonkauliukai su kopustais, ir orkaiteje keptomis bulvytemis. Foto veliau
Foto su receptu turetu kartu buti iskart Planams tema yra kita
QUOTE(KibirVibir @ 2009 03 30, 18:53)
Foto su receptu turetu kartu buti iskart Planams tema yra kita
kad dar kepa pasitaisysiu kita karta,
taisau padeti ir keliu foto
Sonkauliukai su kopustais ir bulvytemis
QUOTE(Neringuliaa @ 2009 03 30, 18:07)
Oj kiek visokiu skanybiu:)tikiuosi priimsit mane i savo buri:)
Prasom, bury skaniau
Prisiziurejau cia visokiausiu skanumynu , labai patiko kepti visokie keksiukai mesos, ceburekai, vista su obuoliais, Nerytes ryziai akyse stovi ir dauuuug kitu skanestu
Siandien buvo visai skanus tokie ''zarazai''su sv.kopustais ir morkomis.
Kopusto dali supjaustyti ir isvirti pasudytame vandenyje.Keptuveje ant aliejaus pakepti puse poro ir pora sutarkuotu morku, paskui sudeti nuvarvintus kopustus ir patroskinti dar 10 min.gale ipilti puse stiklines ''rasalo''(vanduo, saukstas cukraus, saukstas acto)ir du saukstus kedainiu pomidoru padazo.Uzkanda paruosta, tas pats tiks ir idarui.Farsa maliau is kiaulienos ir trupucio jautienos, dar permaliau blenderio pjaustykle, kad butu smulkus, dejau sauksta krakmolo, du kiaus. baltymus, tryni, svoguna, druskos, pipiru, isminkiau ir padariau blynus i ju vidu darzoviu paruosta troskini, susukau, i kiausinio plakini, dziuveselius ir i keptuve.Apkepiau gerokai, tada sumeciau i puoda su verdanciu sultiniu(jo labai mazai, tik ant dugno puodo) ir troskinau, kaip ir garuose apie 15 min.patiekiau su vilniaus padazu mesai(savo tingejau ruosti )
QUOTE(Srove @ 2009 03 30, 18:27)
Nerytes ryziai akyse stovi ir dauuuug kitu skanestu
tai kad negaminau man rodos ryziu cia turbut su mammka sumaisei gal...
o jau kokie sultingi zarazai
QUOTE(Garbane25 @ 2009 03 30, 18:00)
na jau truputi pasitaisei, bet dar ne visai, dar reikia kartu su fotografija det recepta, nes yra geru zmoniu, kurie paskui suveda visus receptukus pagal nuorodas lengviau buna rasti, ir dabar niekas nzn kaip tu pagaminai tuos savo sonkauliukus, viskas turi but kartu
sroves zrazai nerealus prasosi suvalgomi...
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 30, 14:47)
O man NESINORI kelineti recepto kelis kart... o jei lauzau taisykles galiu cia visai nedeti
nereikia gasdinti tik
tokie temos reikalavimai
QUOTE(Srove @ 2009 03 30, 19:27)
super
QUOTE(Garbane25 @ 2009 03 30, 19:00)
taisau padeti
Kopustus sutroskinau keptuveje su grietine, keciupu ir prieskoniukais, kiekvienam pagal skoni. As Dejau pipiriuku ir cesnakines druskytes.
Bulves supjaustome, suprieskoniuojame ir truputi aliejaus ipilame, viska sumaisome.
Sonkauliukai suprieskoniuojami (sie buvo rukyti, tad jiems praktiskai nieko nereikejo).
Kopustus su sonkauliukais dedame i rankove. Bulvytes salia ant kepimo popieriaus ir orkaiteje kapame apie 1 val.
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 30, 19:31)
tai kad negaminau man rodos ryziu cia turbut su mammka sumaisei gal...
Aciu , bet zinai gavau persukuoti visa tema, kad rasciau tuos velniskai skaniai atrodancius ryzius, nu tiksliai galvojau, kad tavo, velnias, apsirikau , Daividijos ten risoto , nu kazkaip matai panasios foto, tai susimaisiau
QUOTE(Garbane25 @ 2009 03 30, 19:00)
ypač šonkauliai