Neryte, Bitulka, saunuoles mergaites
Labai skani vistyte, net neragavus zinau
QUOTE(cafe del mar @ 2009 03 28, 22:04)
Siandien isbandziau Viena cebureku recepta su plikyta tesla.
Receptas kaip visada is interneto lobyno
Gavosi puikus patiekaliukas.
Taigi:uzvirinau 1/3 stiklines vandens su saukstu druskos ir dviem saukstais aliejaus.Kai tik uzvire vanduo supylaiu puse st. miltu ir su sluotele gerai ismaisiau .Tada palaukiau kol truputi ataus .Tada imusiau viena kiausini ,ipyliau viena sauksta degtines ir po truputi iminkiau dar 3 st.miltu kol gavosi kietoka tesla.Palieku tesla 1 val.
Idaras:
Naudojau kiaulienos sprandine ,dejau daug svogunu, druskos,pipiru ir 1 st.nat.jogurto.
Toliau dariau ceburekus...
Gavosi labai super skanus idaras mmm
Valgem su vistienos sultiniu
Receptas kaip visada is interneto lobyno
Gavosi puikus patiekaliukas.
Taigi:uzvirinau 1/3 stiklines vandens su saukstu druskos ir dviem saukstais aliejaus.Kai tik uzvire vanduo supylaiu puse st. miltu ir su sluotele gerai ismaisiau .Tada palaukiau kol truputi ataus .Tada imusiau viena kiausini ,ipyliau viena sauksta degtines ir po truputi iminkiau dar 3 st.miltu kol gavosi kietoka tesla.Palieku tesla 1 val.
Idaras:
Naudojau kiaulienos sprandine ,dejau daug svogunu, druskos,pipiru ir 1 st.nat.jogurto.
Toliau dariau ceburekus...
Gavosi labai super skanus idaras mmm
Valgem su vistienos sultiniu
o kiek vnt čeburiekų išeina iš tiek tešlos? sugundėt...bet nežinau ar iš ienos porcijos užteks šeimai... p faršą žalią dedat?
o kepat keptuvėj? vat kiek klausimų....
aš ir esu kepus čeburėkus pagal šitą receptą, labai gaunas - faršas žalias ir aš kepu keptuvėj, o gaunasi tikrai nemažai
QUOTE(mirkt @ 2009 03 29, 16:36)
o kiek vnt čeburiekų išeina iš tiek tešlos? sugundėt...bet nežinau ar iš ienos porcijos užteks šeimai... p faršą žalią dedat?
Man is sio kiekio gavosi 11 delno dydzio cebureku,
o smulkiau apie siuos ceburekus gali paskaityti cia:
Ceburekai
Dar vienas praeitos savaites receptelis
Makaronai su farso padazu
Isviriau makaronus kaspinelius pasudytam vandenyje su saukstu aliejaus.
Padazui sukepinau farsa (as emiau kiaulienos su jautiena) su slakeliu alyvuogiu aliejaus, cesnaku, nedideliu svoguniuku, keletu pievagrybiu,raudonaja paprika, tarkuota maza morkyte, nedideliu pomidoru ir slakeliu sojos padazo. Kai mesyte gerai sukepe ipyliau stikline jautienos sultinio, patroskinau ir dar pridejau pomidoru padazo. I lekste dejau makaronus, o ant virsaus pyliau padaza. Tik va kazkodel pamirsau uztarkuoti surio bet ir be jo buvo labai skanu
Makaronai su farso padazu
Isviriau makaronus kaspinelius pasudytam vandenyje su saukstu aliejaus.
Padazui sukepinau farsa (as emiau kiaulienos su jautiena) su slakeliu alyvuogiu aliejaus, cesnaku, nedideliu svoguniuku, keletu pievagrybiu,raudonaja paprika, tarkuota maza morkyte, nedideliu pomidoru ir slakeliu sojos padazo. Kai mesyte gerai sukepe ipyliau stikline jautienos sultinio, patroskinau ir dar pridejau pomidoru padazo. I lekste dejau makaronus, o ant virsaus pyliau padaza. Tik va kazkodel pamirsau uztarkuoti surio bet ir be jo buvo labai skanu
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 29, 13:45)
addicted, man rodos tu rodei panasaus padazo recepta??? Adaptavau pagal save ir isbandziau Didelis aciu uz gera minti
skaniai atrodo
QUOTE(addicted @ 2009 03 29, 17:23)
skaniai atrodo
skanu ir buvo, aciu uz recepteli
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 29, 15:48)
todel LABAI nepatogu,kad nera recepto temoje,kaip ir priklauso
QUOTE(Ulė @ 2009 03 29, 19:43)
todel LABAI nepatogu,kad nera recepto temoje,kaip ir priklauso
o aš matau visas nuotraukas kuo puikiausiai, taigi nematau kas čia nepatogaus
QUOTE(Bitulka @ 2009 03 29, 16:04)
Salai vistos sukroviau zalias bulves ir keleta obuoliuku imeciau, man labai patinka kepta"cypa" su keptais obuoliais
Isgaravo visas skardos turinys per pusvalandi
Isgaravo visas skardos turinys per pusvalandi
Labai skaniai atrodo, bet idomu ka pilet i skardele, kiek laiko kepet ir kokoj temperaturoj. Man kazkaip bulves sitokiu budu neiskepa O gal pridengti kuo reikia? Aciukas
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 29, 12:26)
Jau kaip kario nemegstu niekur niekada jo nenaudoju, man sugadina visa mesos ar zuvies skoni
QUOTE(rutulyte @ 2009 03 29, 21:08)
o aš matau visas nuotraukas kuo puikiausiai, taigi nematau kas čia nepatogaus
tau pasiseke