Mammka pyragas
QUOTE(daivaP @ 2009 03 27, 21:39)
Vau, kokių grožybių prigaminai pyragas neblogas MB mėgėjas tokių, tai reikės ir man pabandyt
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 28, 06:27)
Mammka pyragas
Dėkui .
QUOTE(renateliaaa @ 2009 03 28, 01:04)
Greita ir soti "vyriska" vakariene
Kaip skaniai atrodo
Vakar gaminau Nerytės "Vištieną troškintą su pievagrybiais" Pagal šį receptuką
Na super patiekaliukas, labai lengvai ir greitai pagaminamas, bet nepaprastai skanus. Ačiū už receptuką
Na super patiekaliukas, labai lengvai ir greitai pagaminamas, bet nepaprastai skanus. Ačiū už receptuką
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 14:33)
Briliante, o kodel verdi kepeneles, o po to troskini? gaunasi nemazai laiko ant ugnies jos, pirma verda, o po to troskinasi kol saldytos morkytes issitroskins
ieškau pietums recepto ir užmačiau šią Nerytės žinutę. tai jūs mane pamokinkite kaip viskas vyksta su kepenėlėm, širdelėm ir t.t. nesu niekada nieko panašaus dariusi, tik esu girdėjusi kad reikia piene pamirkyti?
QUOTE(renateliaaa @ 2009 03 28, 01:04)
Greita ir soti "vyriska" vakariene mesyte pamusam,paprieskoniuojam ( druska,pipirai) ir kepam ant silpnos ugnies kol iskeps patiekta su bulvemis ir ivariomis darzovemis,paprasta bet skanu
tikrai atrodo taip paprasta,kasdieniska bet taip skaniai atrodo mesyte tokia sultinga
QUOTE(krika @ 2009 03 28, 13:43)
ieškau pietums recepto ir užmačiau šią Nerytės žinutę. tai jūs mane pamokinkite kaip viskas vyksta su kepenėlėm, širdelėm ir t.t. nesu niekada nieko panašaus dariusi, tik esu girdėjusi kad reikia piene pamirkyti?
as tai nezinau kaip reikia...gal dar ismoksiu....bet siek tiek apverdu vandeny....ir tada i kpetuve ir troskinu su viskuo...svogunai, morkos, cesnakas.....grietine....
o apie piena irgi esu girdejusi, tai gal jas tiesiog piene pamirko...tada apkepa...ar istroskina ir viskas. ....
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 28, 12:25)
as tai nezinau kaip reikia...gal dar ismoksiu....bet siek tiek apverdu vandeny....ir tada i kpetuve ir troskinu su viskuo...svogunai, morkos, cesnakas.....grietine....
o apie piena irgi esu girdejusi, tai gal jas tiesiog piene pamirko...tada apkepa...ar istroskina ir viskas. ....
Pienas minkština
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 28, 11:41)
Vakar gaminau Nerytės "Vištieną troškintą su pievagrybiais" Pagal šį receptuką
dekui, man rodos cia Sroves ideja
QUOTE(krika @ 2009 03 28, 11:43)
as kepeneles mirkau piene, pienas ne tik minkstina, bet ir istraukia kartuma kepeneliu niekad neverdu, iskarto i keptuve, o sirdelem reikia nemazai laiko pavirti (aisku ne tiek kiek jautienai, bet vis tiek kelolikos min. nepakanka)
Mergaites aciukas del kepeneliu...zinosiu
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 28, 14:12)
as kepeneles mirkau piene, pienas ne tik minkstina, bet ir istraukia kartuma kepeneliu niekad neverdu, iskarto i keptuve, o sirdelem reikia nemazai laiko pavirti (aisku ne tiek kiek jautienai, bet vis tiek kelolikos min. nepakanka)
as irgi tik mirkau piene ir kepu, niekad kepeneliu neapverdu, inkstukus tai taip, sirdutes, bei skrandukus taip pat.
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 28, 14:22)
as irgi tik mirkau piene ir kepu, niekad kepeneliu neapverdu, inkstukus tai taip, sirdutes, bei skrandukus taip pat.
nei inkstuku nei skanduku nedarau, nes nemegstu tai sioj srity tyliu