Aciu...visus vieno kasnio uzkandeles is taves Neryte issirinkau...
pirmas kartas bus.. kad tokias uzkandeles ruosiu...
QUOTE(Myja @ 2009 03 27, 15:29)
Aciu...visus vieno kasnio uzkandeles is taves Neryte issirinkau...
Tikiuosi nenusivilsi reikejo dar pavartyti saltu uzkandziu temele, ten merginos tikrai neblogu uzkandeliu pridejusios
o as rekomenduoju siuos makaroniukus pasigaminti kas megstat jautiena ir dz. pomidorus
Makaronai su jautiena ir saulėje džiovintais pomidorais
Recepta rasite mano bloge
Neryte, o kodel taip sakai, kepenelem taip negerai ar kas ?
Viriau apie 30 min ir troskianau su viskuo apie 30 min
Mergaitės,kaip ankščiau žadėjau įkeliu nuotraukytę to puodo,gal kuri,ką patarsit,ką galima būtų jame patiekti per Velykas. Ačiū už kibinų mintelę.
http://public.fotki....s/rimg0660.html
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 16:53)
Neryte, o kodel taip sakai, kepenelem taip negerai ar kas ?
mano manymu kepenelem tiek nereikia, o kam jas pertroskinti, kad visi vitaminai zutu
QUOTE(vikka @ 2009 03 27, 17:02)
Mergaitės,kaip ankščiau žadėjau įkeliu nuotraukytę to puodo,gal kuri,ką patarsit,ką galima būtų jame patiekti per Velykas. Ačiū už kibinų mintelę.
kokie faini. as jau pasisakiau savo nuomone, ka ten galima laikyti
Brilijante šaunūs patiekaliukai,foto labai gražios
Neryte jau net žodžių pritrūkau,tiesiog nuostabūs patiekaliukai
QUOTE(mammka @ 2009 03 27, 18:16)
Brilijante šaunūs patiekaliukai,foto labai gražios
dekui
Prisirinko šiek tiek
Vištos blauzdelės su ryžiais
Blauzdeles pamarinuoti su mėgiamais prieskoniais.Aš dar ir majonezo prikroviau .Vištieną dedam ant grotelių,po jomis pastome dubenį su ryžiais ir vandeniu.
Atrodo maždaug taip
Ir kepam..kol višta iškepa ir ryžiais išverda.Pastarieji laabai skanūs gaunasi .
Rezultatas
Pyragas "Ką turiu tą dedu"
Mano labai pamėgtas pyragas.Orginalus receptukas čia .Tik aš į vidų sudedu viską ką randu šaldytuve.Dažnai lieka tai dešrelė tai gabaliukas mėsos,tai vėl kas nors.O tokį pyragą MB suvartoja akimirksniu
Šios dienos pietūs - vištienos karbonadas
Pasiterliojau su vištienos ketvirčiais.Nulupau odą,nukaulinau,pamušiau,prieskoniukais pabarsčiau.Pavoliojau džiūvėsiuose,kiaušinyje ir kepiau ant silpnos ugnies.Mėsytė sultinga .Valgėm su bulvių koše,marinuotais pievagrybiais ir svogūnėliais .Padažą "pagaminau" iš tirštos pievagrybių sriubos
Vištos blauzdelės su ryžiais
Blauzdeles pamarinuoti su mėgiamais prieskoniais.Aš dar ir majonezo prikroviau .Vištieną dedam ant grotelių,po jomis pastome dubenį su ryžiais ir vandeniu.
Atrodo maždaug taip
Ir kepam..kol višta iškepa ir ryžiais išverda.Pastarieji laabai skanūs gaunasi .
Rezultatas
Pyragas "Ką turiu tą dedu"
Mano labai pamėgtas pyragas.Orginalus receptukas čia .Tik aš į vidų sudedu viską ką randu šaldytuve.Dažnai lieka tai dešrelė tai gabaliukas mėsos,tai vėl kas nors.O tokį pyragą MB suvartoja akimirksniu
Šios dienos pietūs - vištienos karbonadas
Pasiterliojau su vištienos ketvirčiais.Nulupau odą,nukaulinau,pamušiau,prieskoniukais pabarsčiau.Pavoliojau džiūvėsiuose,kiaušinyje ir kepiau ant silpnos ugnies.Mėsytė sultinga .Valgėm su bulvių koše,marinuotais pievagrybiais ir svogūnėliais .Padažą "pagaminau" iš tirštos pievagrybių sriubos
na mammka ir pasidarbavai bet labiausiai sugundytu mane paskutinis patiekalas, yapč grybukai
mammka, saunuole labai skaniai viskas atrodo
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 27, 20:10)
na mammka ir pasidarbavai bet labiausiai sugundytu mane paskutinis patiekalas, yapč grybukai
grybukai tai mano mėgstamiausi .Neatsivalgau
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 20:22)
mammka, saunuole labai skaniai viskas atrodo
Dėkui merginos
QUOTE(mammka @ 2009 03 27, 19:00)
Prisirinko šiek tiek
Vau, kokių grožybių prigaminai pyragas neblogas MB mėgėjas tokių, tai reikės ir man pabandyt