Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 27, 13:47)
Aš taip pat mėgstu gaminti. Maistas man turi būti gražus. Todėl lenkiu galvą prieš Nerytę. Jos maistas skanus akiai ir matosi visos sudedamosios dalys  lotuliukas.gif Negaliu pakęsti marmalošių-troškinių kur nesuprasi kas kur ir iš ko..

kiekvienam savo, makaloses as dievinu... mirksiukas.gif
o pati rodeisi ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 13:06)
o pati rodeisi ka nors  g.gif

Nesirodžiau schmoll.gif
Kol kas neturiu kuo fotografuoti.
Atsakyti
user posted image

isviriau kepeneles vistos, tada i keptuve patroskinimui...iberiau vegetos, krapu, sudejau saldytu morkyciu maisiuka ir pora galvuciu svoguno,...kai pasitroskino...supyliau induka grietines....salia virtos bulves 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 27, 14:13)
Nesirodžiau  schmoll.gif
Kol kas neturiu kuo fotografuoti.

labai lauksim...kuo daugiau - tuo smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
briliantas cia tai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 13:14)
user posted image
isviriau kepeneles vistos, tada i keptuve patroskinimui...iberiau vegetos, krapu, sudejau saldytu morkyciu maisiuka ir pora galvuciu svoguno,...kai pasitroskino...supyliau induka grietines....salia virtos bulves  4u.gif
Papildyta:

labai lauksim...kuo daugiau - tuo smagiau  drinks_cheers.gif

essen.gif mmmmmmmmmm kepeneles essen.gif .labai skanei atrodo,tiesiog imk ir valgyk thumbup.gif

as,ir jusu paskaitinesiu galvoju,kad pvz visai noreciau but nerutes MB,visad atrodo skanei pamaitintas biggrin.gif

aciu,uz idejas thumbup.gif
Atsakyti
Neryte tau reikia klonuotis, nieko nebus...matai kiek kandidatu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 13:14)
isviriau kepeneles vistos,

Kiek laiko verdamos kepeneles vistos? Lyg ir norėčiau pabandyti pasigamint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 11:35)
Neryte, tavo bundeles nerealios, o kas ten per juodos seklos  blush2.gif

o tie puodai man atrodo, kad skirti ne maisto gaminimui, o silumos palaikymui patiekus masita juose ant stalo.....dedasi puodas i toki ale rema....ant stalo, o po juo dedasi zvakes tos mazutes ir sildosi.....bent jau restoranuose taip maciau .... g.gif

aciu 4u.gif ten linu semenys

aaa... jau zinau apie ka kalba eina. tai i tuos puodus juk galima viska deti ka tik sirdis geidzia... karbonadus, suktinukus, zarazus, kotletus, mesos kepsni, siltas darzoves ir pan. mirksiukas.gif

QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 27, 11:47)
Aš taip pat mėgstu gaminti. Maistas man turi būti gražus. Todėl lenkiu galvą prieš Nerytę. Jos maistas skanus akiai ir matosi visos sudedamosios dalys   lotuliukas.gif Negaliu pakęsti marmalošių-troškinių kur nesuprasi kas kur ir iš ko..

wub.gif ACIU! as visad stambiau pjaustau, kad zandikauliui darbo butu lotuliukas.gif

QUOTE(eugenija_s @ 2009 03 27, 13:46)
as,ir jusu paskaitinesiu galvoju,kad pvz visai noreciau but nerutes MB,visad atrodo skanei pamaitintas biggrin.gif

kaip supratau mano vyreliu noretai buti, atlek priimsim, MB turbut nieko pries bus biggrin.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 13:48)
Neryte tau reikia klonuotis, nieko nebus...matai kiek kandidatu biggrin.gif

biggrin.gif acha... bet gal koki konkursa skelbti, kad daugiau ko pasiulys g.gif juk veltui nelepinsiu biggrin.gif

Briliante, o kodel verdi kepeneles, o po to troskini? gaunasi nemazai laiko ant ugnies jos, pirma verda, o po to troskinasi kol saldytos morkytes issitroskins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 kovo 2009 - 14:34
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 27, 12:14)
user posted image
isviriau kepeneles vistos, tada i keptuve patroskinimui...iberiau vegetos, krapu, sudejau saldytu morkyciu maisiuka ir pora galvuciu svoguno,...kai pasitroskino...supyliau induka grietines....salia virtos bulves  4u.gif

Niam wub.gif As ir siandien nusipirkau kepeneliu, tai ir troskinsiu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. turiu toki klausima, ryt MB gimtadienis ir noriu paruosti slyvas, pas neryte bloge yra, kur slyva, suris majonezas ir cesnakas. ji parasiusi kad tas slyvas reikia pamirkyti, kiek mazdaug laiko?suprantu, kad ne per nakti.. bet mazdaug. aciu
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 03 27, 16:49)
sveikos. turiu toki klausima, ryt MB gimtadienis ir noriu paruosti slyvas, pas neryte bloge yra, kur slyva, suris majonezas ir cesnakas. ji parasiusi kad tas slyvas reikia pamirkyti, kiek mazdaug laiko?suprantu, kad ne per nakti.. bet mazdaug. aciu

Jei reikia ant greičio padaryt, tai išsirenku minkštas ir didesnes nuplaunu net nemirkius ir pridedu įdaro, jei kietesnės ir neskubu šiltam vandenyj 15 min. man tai užtenka, jei ilgai mirkysi tai jos išpliurs
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 03 27, 14:49)

QUOTE(GITALE @ 2009 03 27, 15:02)
Jei reikia ant greičio padaryt, tai išsirenku minkštas ir didesnes nuplaunu net nemirkius ir pridedu įdaro, jei kietesnės ir neskubu šiltam vandenyj 15 min. man tai užtenka, jei ilgai mirkysi tai jos išpliurs

drinks_cheers.gif
stengiuosi pirkti minkstas, kad nereiktu mirkyti ir jos siaip buna skanesnes nei ismirkytos... o jei reikia mirkyti tai neilgai, koi pusvalanduka, kad siek tiek ispamtu, prisigertu vandenuko ir nebutu tokios susirauksleje biggrin.gif
Atsakyti