Va apkepas apelsine, galvoju pavalgius gerai apelsinu, galima butu ir paukstiena pasikepti ar pasitroskinti apelsine, manau visai nieko butu, nes apelsina reikia isskobta pavirti vandenyje apie 5-6 min. jis truputi paminksteja ir tokio kartumo nuo zieves nelieka ir puikiai islaiko forma kepant, patiekti apelsina butu visai nieko manau kokiam karstam egzotiskam mesos patiekalui.Dabar kepiau tipo apkepa jame, bet pazejau, kad neturiu manu, tai imeciau sauksta miltu ir kvietiniu selenu gera sauja, nu aisku skonio tai nepridave, purumo irgi, bet valgyti galima.Oreceptas Elenos tik be manu ir zieveles.(750gr.varskes,7 kiausiniai,nutark. citrinos zievele, citr. sultys, 100gr. cukraus, 200gr. sviesto)
Sviesta issukti su mikseriu, deti produktus ir po kiekvieno dejimo sukti.