Po tokiu patiekaliuku,kazkaip nelabai patogu savo det
Bet vistiek...
Trinta grybu sriuba55g sviesto,
1 smulkiai pjaustytas svogunas,
225g pjaustytu pievagrybiu,
25g miltu,
425g vistienos sultinio,
150ml pieno,
druskos,pipiru,
grietineles,
istirpintame svieste pakepiname svoguna apie 5min.Sudedame grybus ir kepame dar 5min.
Ant apkeptu grybu su svogunais sudedame miltus,gerai ismaisome ir dar truputi pakepiname.Is leto pilame karsta sultini,uzviriname,supilame piena.
Sriuba sutriname blenderiu,pasudome,idedame prieskoniu ,grietinele(pagal skoni)ir uzviriname.patiekiame is karto su bandele ar dziuveseliais.
Vistienos risotto a'la milanese125g sviesto,
900g vistienos,
1 didelis svogunas,
500g arborio ryziu(apvaliu),
600ml vistienos sultinio,
150ml balto vyno,
truputis shafrano,
druskos,pipiru,parmezano surio.
Ikaitiname keptuve,idedame 55g sviesto,sudedame svoguna ir vistiena ir kepame kol graziai pagels.
Sudedame ryzius,ismaisome ir pakepiname.
Uzpilame verdanti sultini ir verdame vis pamaisydami,supilame vyna,druska,pipirus.Verdame 20min,pamaisant,ipilame dar sultinio,jei ryziai pasidaro sausi.
Uzdenge palaikome keleta min.Pries patiekiant ipilame dar truputi sultinio ir verdame 10min,sudedame likusi sviesto,Patiekiant uzbarstome parmezano surio.Geriausia stambiai tarkuotas,as tokio neturejau.
Mums labai patiko