QUOTE(Adilaila @ 2009 03 24, 11:02)
o kokiam inde cia kepta orkaiteje? ir padaziuka i bulves pili ta kuris matosi inde?
ir jau paciam gale kepi orkaiteje dar su tuo visu padazu ar ta padaza tik gale uzpylei?
Kepiau teflonineje skardeleje.Padazas tas pats piltas i bulviu vidu ir kartu su juo kepama mesyte, nes, kai padazas verda, garuoja, sultingesne mesa buna, nors man nugarine siaip sau, as labiau sprandine myliu
.
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 24, 14:49)
na matai as parasiau, kaip cia vadinami
pas mus ir viena ir kita yra palendrica
bet kaip pavadinsi taip nepagadinsi
Tai aisku, koks skirtumas, kaip vadinti, svarbu zinoti, kas tai per dalykas.
Jautienos ispjovos nera ka lyginti su su jaut. nugarine, nes minkstesnes mesytes tai nerasi, kaip ispjova, jos ir kaina uz nugarines tris kart brangesne
Man idomu, kieno ten burniukas
tam Neringos bloge
nu toks meilutis
Papildyta:
QUOTE(JoanaS @ 2009 03 24, 09:23)
aš parduotuvėj kai perku, tai nelabai kuo skiriasi nuo šoninės
tik būna be kaulo, ir pigesnė
Ir tikriausiai IKI parduotuvej perki? Nes ten neblogi tokie gabaliukai buna, kur beveik baigias sonine, bet dar neprasideda papilve.Nu ir parasiau
As is ten irgi kartais nusipirkdavau, dabar kiaulaites puse papirkau po pigiaja, tai uzteks ilgam