Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

Neryte veidukai skanuoliski 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 22 kovo 2009 - 17:26
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 21, 14:33)
Mes vadinam Beprotukais smile.gif

mmmmmmmmmmmmm............... o jau kaip norėčiau rolleyes.gif labai skaniai atrodo

*********************************
o aš pasirodau savo dar šiltas bandelės ax.gif

user posted image

Bandelės su cinamonu ir lašinukais7 gr. sausų mielių
1 stiklinė pieno
2 a.š. cukraus
2 kiaušiniai
2 š. grietinės
100 ml aliejaus
miltai

Pieną pašildyti (aš šildau mikrobanginėje), į jį sudėti cukrų, mieles ir gerai išmaišyti. Palikti,kad mielės užputotų (apie 10 min)

Į dubenį imušti kiaušinius, sudėti grietinę, supilti aliejų. Tada supilti suputojusias mieles ir užminkyti tešlą, bet stengtis,kad ji būtų kuo minkštesnė. Aliejumi suvilgytomis rankomis apvolioti tešlą, ją apkloti maistine plėvelė, uždengti rankšluostukų ir laikyti šiltai, kol tešla padvigubės.

Mėsos įdarui:
supjausčiau naminius rūkytus lašinukus, šviežių svogūnų laiškų, įdėjau kvapniųjų pipirų.

Su cinamonu:
iškočiojau pailgą tešlos gabalėlį, aptepiau grietine, užbarščiau cukrumi ir cinamonu. Suviniojau į "vyniotinį", pradedant nuo siaurojo galo. Sukarpiau norimais gabaliukais.

Prieš kepant aptepiau kiaušinio plakiniu.

Ką tik iškeptas visada dar palaikau uždengtas rankšluostuku.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 22, 17:36)
Bandelės su cinamonu ir lašinukais

labai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 22, 17:36)
o aš pasirodau savo dar šiltas bandelės ax.gif


skaniai atrodo smile.gif o aš norėjau paklausti, kiek tiksliau miltų reikia? na, daugmaž.. smile.gif
Atsakyti
Ant ko kepat kibinus,ant aliejaus ar margarino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2009 03 22, 17:55)
skaniai atrodo smile.gif o aš norėjau paklausti, kiek tiksliau miltų reikia? na, daugmaž.. smile.gif

g.gif geras klausimas biggrin.gif gal apie 0,5 kg 4u.gif
šiaip minkomai tešlai miltų niekada tiksliai nesveriu, žiūriu kokia gaunasi tešlos konsistencija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 03 22, 17:59)
Ant ko kepat kibinus,ant aliejaus ar margarino? g.gif


as tai ne ant nieko, tik i tesla kiek dedu margarino ir viskas, net kepimo popieriaus nededu, nes jie jau riebus is saves ir neprikepa...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 22, 20:03)
as tai ne ant nieko, tik i tesla kiek dedu margarino ir viskas, net kepimo popieriaus nededu, nes jie jau riebus is saves ir neprikepa...


Aciu labai,kaip tik ruosiuos daryti kibinus ,tai susimasciau kaip kepti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 03 22, 18:04)
Aciu labai,kaip tik ruosiuos daryti kibinus ,tai susimasciau  kaip kepti smile.gif  4u.gif


idekit, kiek priklauso i tesla ir bus puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Bundeles labai skanu, dbr su cinamonu oi kaip noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 22, 20:18)
idekit, kiek priklauso i tesla ir bus puiku mirksiukas.gif


O jus patepat kiausiniu kibinus ar ne ? :)ir kiek minuciu kepat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 22 kovo 2009 - 18:32
QUOTE(delfinarija @ 2009 03 22, 18:32)
O jus patepat kiausiniu  kibinus ar ne ? :)ir kiek minuciu kepat?

taip, aš tepiau tik plaktais tryniais, be baltymų mirksiukas.gif
Atsakyti