I Krokodilo vidu dejau virtos ir pakepintos sonines gabaliukus,patroskintus ir gerai nusunktus raugintus kopustus,kepintus svogunus,hamą....viskus mesos likucius ,prieskoniu visokiausiu nepagailejau...O i mieline tesla as dedu ne 40 gr. mieliu ,bet iki 25 gr. ,kadangi -kuo daugiau mieliu,tuo daugiau jos jauciasi iskepusiame gaminyje.Tik tada pailgeja teslos kilimo laikas( iki 5 val.),bet jei nera laiko tiek laukti ,kol tesla iskils,tada,zinoma,mieliu reikia daugiau deti...
Papildyta:
ir dar ka noreciau pasakyti...kad tesla gerai iskiltu, reikia geru mieliu ir nepagaileti laiko persijojant miltus.
Labas
Visada jusu tema skaitau ir semiuosi nauju ideju, aciu uz tai
Pastebejimas- kodel Nerytes receptai visada su nuoroda? Butu malonu jei viskas butu iskart po ranka, ir nereiktu landziot po kazkieno blogus. juk toks sios temos principas.
Visada jusu tema skaitau ir semiuosi nauju ideju, aciu uz tai
Pastebejimas- kodel Nerytes receptai visada su nuoroda? Butu malonu jei viskas butu iskart po ranka, ir nereiktu landziot po kazkieno blogus. juk toks sios temos principas.
Mes vadinam Beprotukais
Turejau bulviu koses....i ja idejau sviesto, 4 kiausinius, gerus 5 saukstus miltu ir viska sumaisiau.....padariau ale zemaiciu blynus ir i keptuve.....apkepam kol apskrus....padazui supjausciau visa galvute cesnako, kelis svoguno laiskus.....siek tiek daktariskos desros....viska pakepiau ...tada supyliau indeli grietines, paprikos prieskoniu ir keptu bulviu prieskoniu ....skanaus
Turejau bulviu koses....i ja idejau sviesto, 4 kiausinius, gerus 5 saukstus miltu ir viska sumaisiau.....padariau ale zemaiciu blynus ir i keptuve.....apkepam kol apskrus....padazui supjausciau visa galvute cesnako, kelis svoguno laiskus.....siek tiek daktariskos desros....viska pakepiau ...tada supyliau indeli grietines, paprikos prieskoniu ir keptu bulviu prieskoniu ....skanaus
Sios dienos pietus:
Troskintos kiaulienos sirdeles su garstyciomis
Is vakaro uzmarinavau sirdeles itrintas pipiru/druskos/lauro lapu ir cesnaku misiniu.
Siandien kiaulienos sirdeles paviriau apie 1.5 val.Tada supjausciau griezineliais .Keptuveje pakepinau svoguna ,tarkuotas morkytes ir cesnaka .Ipyliau vandens, suberiau sirdeles ,idejau 2 v.s. garstyciu ,1 v.s. medaus ,druskos ,pipiru,nat,jogurto , 1 v.s.miltu ,baziliko ir patroskinau 15 min.Patiekiau su kopustu,paprikos, morku salotomis ir garuose virtomis bulvemis.Skanaus!
QUOTE(cafe del mar @ 2009 03 21, 17:28)
Sios dienos pietus:
Troskintos kiaulienos sirdeles su garstyciomis
Is vakaro uzmarinavau sirdeles itrintas pipiru/druskos/lauro lapu ir cesnaku misiniu.
Siandien kiaulienos sirdeles paviriau apie 1.5 val.Tada supjausciau griezineliais .Keptuveje pakepinau soguna ,tarkuotas morkytes ir cesnaka .Ipyliau vandens, suberiau sirdeles ,idejau 2 v.s. garstyciu ,1 v.s. medaus ,druskos ,pipiru,nat,jogurto , 1 v.s.miltu ,baziliko ir patroskinau 15 min.Patiekiau su kopustu,paprikos ir morku salotomis ir garuose virtomis bulvemis.Skanaus!
Skanu ,as tai panasei darau su vistos kepenelem
Vistienos troskinys
3 vistos slauneles
viena morka
vienas nedidelis svogunas
trecdalis kalafijoro
keletas pievagybiu
skiltele cesnako
sauja saldytu svieziu zirniu
sviesto, grietines, saukstas miltu padazui
Vstos kulsles iskaulinau, mesa susmulkinau ir pakepinau keptuveje. Svoguna, cesnaka, morka, pievagrybius susmulkinau ir pakepinau svieste. Mesyte ier keptas darzoves sudejau i troskintuva, uzpyliau vandeniu ir patroskinau apie 15min. tada sudejau susmulkinta kalafijora, zirnius ir dar patroskinau tiek pat laiko. Galiausiai supyliau grietine sumaisyta su miltais, uzvirinau ir viskas. Valgem su makaronais.
Skanaus
3 vistos slauneles
viena morka
vienas nedidelis svogunas
trecdalis kalafijoro
keletas pievagybiu
skiltele cesnako
sauja saldytu svieziu zirniu
sviesto, grietines, saukstas miltu padazui
Vstos kulsles iskaulinau, mesa susmulkinau ir pakepinau keptuveje. Svoguna, cesnaka, morka, pievagrybius susmulkinau ir pakepinau svieste. Mesyte ier keptas darzoves sudejau i troskintuva, uzpyliau vandeniu ir patroskinau apie 15min. tada sudejau susmulkinta kalafijora, zirnius ir dar patroskinau tiek pat laiko. Galiausiai supyliau grietine sumaisyta su miltais, uzvirinau ir viskas. Valgem su makaronais.
Skanaus
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 21, 10:38)
labai graziai, skaniai atrodo ta jusu jautiena, bet kaip padaryt, kad ji nebutu kieta, nes man nesvarbu ka daryciau vistiek kietoka...
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 21, 20:12)
labai graziai, skaniai atrodo ta jusu jautiena, bet kaip padaryt, kad ji nebutu kieta, nes man nesvarbu ka daryciau vistiek kietoka...
pirkau atrodo nugarine.....ir kepiau ant silpnos ugnies ilgokai......tai tikrai suminkstejo
aciu
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 21, 18:45)
pirkau atrodo nugarine.....ir kepiau ant silpnos ugnies ilgokai......tai tikrai suminkstejo
aciu
aciu
na reiks pasitreniruot dar...
QUOTE(Ziezula @ 2009 03 21, 13:04)
Pastebejimas- kodel Nerytes receptai visada su nuoroda? Butu malonu jei viskas butu iskart po ranka, ir nereiktu landziot po kazkieno blogus. juk toks sios temos principas.
Mano receptai su nuoroda, nes nesinori klijuoti receptu, idedu pavadinima, nuotrauka ir nuoroda i recepta, ka sudomins pavadinimas ar nuotrauka gali paspausti ant nuorodos, ir ieis i MANO bloga, kur ras recepta
QUOTE(Briliantas @ 2009 03 21, 14:33)
Mes vadinam Beprotukais
neseniai panasius dariau, labai skanu
QUOTE(cafe del mar @ 2009 03 21, 15:28)
Troskintos kiaulienos sirdeles su garstyciomis
kokia nuotrauka, taip ir norisi eiti pasiimti sakute