Ketvirtadienis - žuvies diena
Reikės: 0,5 kg lašišos faršo, 1 kiaušinio, 1 bulvės, 1 morkos, 2 v.š. bulvių krakmolo, druskos, pipirų ir kitokių jūsų mėgstamų prieskonių, 50 g mėlynojo pelėsinio sūrio.
Į faršą sudedame prieskonius, sutarkuotą bulvę ir morką, kiaušinį, krakmolą ir viską gerai išmaišome, kepame įkaitintoje keptuvėje.
Įdedame šaukštą masės, ant viršaus uždedame griežinėlį sūrio, ant sūrio vėl truputį žuvies faršo ( reikia, kad pasislėptų sūris) ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus
Valgėme su burokėlių mišraine.
Burokėlius išvirti, nulupti, supjaustyti, įpjaustyti marinuotų agurkų, mėlyno svogūno, konservuotų žirnelių, užpilti alyvuogių aliejaus, truputį druskos, citrinos sulčių ir skanaus
o dukra su vyru valgė burokėlius su majonezu
Puošiau su pipirnių daigeliais.