\laba diena,ar galite kasnors greitai atsakyti ,jau troskinasi pas mane sirdutes,ar butu skanu jai imesciau konservuotu zirneliu ir kukuruzu,ant galo ipilciau grietineles
QUOTE(mamute1988 @ 2009 03 20, 15:15)
\laba diena,ar galite kasnors greitai atsakyti ,jau troskinasi pas mane sirdutes,ar butu skanu jai imesciau konservuotu zirneliu ir kukuruzu,ant galo ipilciau grietineles
Aš širdutes dažnai troškinu su morkomis ir žirneliais tikrai skanu. kartais ss morkomis ir brokoliais. O grietinėlė irgi nepamaišys Drąsiai
QUOTE(mickute7 @ 2009 03 20, 17:21)
Aš širdutes dažnai troškinu su morkomis ir žirneliais tikrai skanu. kartais ss morkomis ir brokoliais. O grietinėlė irgi nepamaišys Drąsiai
aciu
QUOTE(tasha @ 2009 03 20, 00:13)
Keptas kalukutienos kumpis
tasha, mielai pasivaišinčiau tuo kumpeliu
QUOTE(Berry22 @ 2009 03 20, 01:02)
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
labai skaniai atrodo ir super gražiai pateikta
QUOTE(daivaP @ 2009 03 20, 10:09)
" Kotletukai - keksiukai "
jurguliux labai patiko keptas batonas , nors aš mėgėja tik juodos duonos šaunu, kad namiškius galit pradžiuginti namie keptu batonu
jurguliux labai patiko keptas batonas , nors aš mėgėja tik juodos duonos šaunu, kad namiškius galit pradžiuginti namie keptu batonu
aš irgi taip kepu, keksiuko formose kepant labai lengva su visokiai įdarais pažaist o ir kotletukai gražios formos gaunasi
ačiu
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 20, 13:21)
jurguliux kaip skaniai atrodo, prisiminau kaip tik giminaite duonkepes nenaudoja reiks pasiskolinti
vat irgi buvo mintis,kad tą batoną galima iškepti duonkepėje
MB sake,kad prie sriubytės ir naminių lašinukų jis labai tiko
Nu jau prisiseivinau patiekalu visokiausiu
O viskas taip skanu kad net seile varva ypac tu blyneliu Nerytės uzsimaniau, manau sekmadienio rytui bus
Sirdingai dekoju uz idejas visoms
O viskas taip skanu kad net seile varva ypac tu blyneliu Nerytės uzsimaniau, manau sekmadienio rytui bus
Sirdingai dekoju uz idejas visoms
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 20, 16:29)
Va čia tai mano patiekalas Fantastiškai atrodo!
Tik truputėlį norėčiau pasitikslinti, kiek to sūrio turi būti, kad jis dedamas per tris sykius ir kiek padažo??
Tik truputėlį norėčiau pasitikslinti, kiek to sūrio turi būti, kad jis dedamas per tris sykius ir kiek padažo??
kurią dieną vėl gaminsiu, po to įdėsiu foto, nes šie makaronai man labai nepatiko, sukrito ir tokia pliurzia pasidarė Aš tai negaliu gyventi be makaronų Netgi darbe per pietus makaronus užsisakau
Sūrio tai mes ~300-400g, susitarkuojam visa ir taip beriam Man patinka kai tįsta tas sūris O padažo tai buteliukas vienas, nepamenu kiek ten jo yra 500g gal Pamatysi parduotuvėj FELIX BOLOGNESE, tai visą tą buteliuką Tai iš pradžių prieš dedant makaronus, į bendrą masę, po to jau sudėjus makaronus ir dar įpilk truputį vandens ir pamakaluok ta buteliuką su vandeniu tai padažas nuo šonu susiplaus ir bus dar padažo keli šaukštai
Waje, kiek skaniai prigaminot
ne tik neblogai, o net labai šauniai ką į vidų dėjai? Mano dukrytei labai patinka šis žvėriukas
QUOTE(burbanti @ 2009 03 20, 19:59)
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..kaip pirmam kartui-visai neblogai(manau ) isejo
oho koks krakadylas labai puikiai tau jis pavyko, šaunuolė!
QUOTE(burbanti @ 2009 03 20, 19:59)
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..
Gal galiu paklausti, ne KAIP padaret, bet IS KO padaret krokodila? Teslos sudetis ir vidus?