Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukom

\laba diena,ar galite kasnors greitai atsakyti smile.gif ,jau troskinasi pas mane sirdutes,ar butu skanu jai imesciau konservuotu zirneliu ir kukuruzu,ant galo ipilciau grietineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 03 20, 15:15)
\laba diena,ar galite kasnors greitai atsakyti smile.gif ,jau troskinasi pas mane sirdutes,ar butu skanu jai imesciau konservuotu zirneliu ir kukuruzu,ant galo ipilciau grietineles g.gif

Aš širdutes dažnai troškinu su morkomis ir žirneliais drinks_cheers.gif tikrai skanu. kartais ss morkomis ir brokoliais. O grietinėlė irgi nepamaišys mirksiukas.gif Drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 kovo 2009 - 15:21
QUOTE(mickute7 @ 2009 03 20, 17:21)
Aš širdutes dažnai troškinu su morkomis ir žirneliais  drinks_cheers.gif  tikrai skanu. kartais ss morkomis ir brokoliais. O grietinėlė irgi nepamaišys  mirksiukas.gif  Drąsiai  mirksiukas.gif

aciu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 19, 20:44)
Šį vakarą buvo itin greita ir lengva vakarienė
user posted image

Va čia tai mano patiekalas wub.gif Fantastiškai atrodo!
Tik truputėlį norėčiau pasitikslinti, kiek to sūrio turi būti, kad jis dedamas per tris sykius ir kiek padažo?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2009 03 20, 00:13)
Keptas kalukutienos kumpis

tasha, mielai pasivaišinčiau tuo kumpeliu rolleyes.gif

QUOTE(Berry22 @ 2009 03 20, 01:02)
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

labai skaniai atrodo ir super gražiai pateikta thumbup.gif

QUOTE(daivaP @ 2009 03 20, 10:09)
" Kotletukai - keksiukai " smile.gif

jurguliux labai patiko keptas batonas thumbup.gif , nors aš mėgėja tik juodos duonos ax.gif šaunu, kad namiškius galit pradžiuginti namie keptu batonu 4u.gif

aš irgi taip kepu, keksiuko formose kepant labai lengva su visokiai įdarais pažaist o ir kotletukai gražios formos gaunasi thumbup.gif

ačiu blush2.gif ax.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 20, 13:21)
jurguliux kaip skaniai atrodo, prisiminau kaip tik giminaite duonkepes nenaudoja reiks pasiskolinti thumbup.gif

vat irgi buvo mintis,kad tą batoną galima iškepti duonkepėje g.gif
MB sake,kad prie sriubytės ir naminių lašinukų jis labai tiko biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau prisiseivinau patiekalu visokiausiu lotuliukas.gif
O viskas taip skanu kad net seile varva ypac tu blyneliu Nerytės uzsimaniau, manau sekmadienio rytui bus thumbup.gif
Sirdingai dekoju uz idejas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 20, 16:29)
Va čia tai mano patiekalas  wub.gif  Fantastiškai atrodo!
Tik truputėlį norėčiau pasitikslinti, kiek to sūrio turi būti, kad jis dedamas per tris sykius ir kiek padažo??  smile.gif

thumbup.gif kurią dieną vėl gaminsiu, po to įdėsiu foto, nes šie makaronai man labai nepatiko, sukrito ir tokia pliurzia pasidarė sad.gif Aš tai negaliu gyventi be makaronų wink.gif Netgi darbe per pietus makaronus užsisakau biggrin.gif
Sūrio tai mes ~300-400g, susitarkuojam visa ir taip beriam wink.gif Man patinka kai tįsta tas sūris smile.gif O padažo tai buteliukas vienas, nepamenu kiek ten jo yra 500g gal smile.gif Pamatysi parduotuvėj FELIX BOLOGNESE, tai visą tą buteliuką smile.gif Tai iš pradžių prieš dedant makaronus, į bendrą masę, po to jau sudėjus makaronus ir dar įpilk truputį vandens ir pamakaluok ta buteliuką su vandeniu tai padažas nuo šonu susiplaus ir bus dar padažo keli šaukštai smile.gif
Atsakyti
Waje, kiek skaniai prigaminot rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..kaip pirmam kartui-visai neblogai(manau blush2.gif ) isejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ne tik neblogai, o net labai šauniai thumbup.gif ką į vidų dėjai? Mano dukrytei labai patinka šis „žvėriukas“ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 03 20, 19:59)
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..kaip pirmam kartui-visai neblogai(manau  blush2.gif ) isejo  biggrin.gif

blink.gif oho koks krakadylas thumbup.gif labai puikiai tau jis pavyko, šaunuolė!
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 03 20, 19:59)
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..

Gal galiu paklausti, ne KAIP padaret, bet IS KO padaret krokodila? Teslos sudetis ir vidus?
Atsakyti