Keptas kalukutienos kumpis
Kalakuto kumpis, be kaulo. Apibarstyti kumpi megstamais prieskoniais, smulkintu cesnaku ir aplieti alyvu aliejumi, viska gerai itrinti. Vynioti i plevele ar deti i maisiuka i saldytuva ir palikti per nakti. Pries kepant padruskinti.
Apvirti bulves.
I kepimo inda deti susmulkintu pievagrbiu, morkyciu ir sparagu daigu. apsalktyti alyvu aliejum ir prieskoniukais bei druskyte, deti kumpi. Apdengti folija ir kepti apie 45 min. Sudeti apvirtas bulves ir dar kepti uzdengus apie 15 min. tada istraukus pabadyti ir pasiziureti ar bega is mesos skaidrus skystis, jei skaidrus vadinasi mesa jau iskepusi ir deti atidengta ir apskrudinti. Istraukus dar leisti mesytei susistoveti apie 5-10 min. ir tik tada pjaustyti. Skanaus!
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Reikės:
500gr vištienos file
200gr pievagrybių
majonezo helmanz
lydito sūrio ,gerai besilydančio
vištienos prieskoniu santa maria, druskos,pipirų
makaronų
svogūno
miltų
kefyro
3 kiaušinių
agurko,krapų
Eiga :
Mėsyte pamušti ,suprieskoniuoti druskyte ,pipirų,vištienos prieskoniais . Išplakti kiaušinius 2 ir volioti mėsyte i kiašini ir i miltu ,ir kepti ikaitintame aliejuje . Susmulkinti pievagrybius mažais kubeliais ,pakepinti aliejuje . Sutarkuoti sūrį.Supjaustyti žiedais svogūna ir išskaidyti i rinkius,suplakti 1 kiaušini ,dėti miltų,kefyro ir suplati tiršta vientisa masę,i ja merkti svogūnų rinkius ir dėti i al.ieju ikaitinta virti ,kol pasaidarys auksiniai .Iškeptus kepsniukus dėti i skarda padengta kepimo popieriumi ,ant jų negailėti kepintų pievagrybių,tada dėti šaukšta majonezo ,ištepti ir užbarstyti lydito sūrio kepti 180c temperatūrroje apie 15 minučiu . Tiekti su virtais makaronais ,ir svogūnų rinkaiis bei šviežiu agurku puošta krtapų šakele ant makoronų galima paberti kepintų pievagrybiu . Skanaus ...
Reikės:
500gr vištienos file
200gr pievagrybių
majonezo helmanz
lydito sūrio ,gerai besilydančio
vištienos prieskoniu santa maria, druskos,pipirų
makaronų
svogūno
miltų
kefyro
3 kiaušinių
agurko,krapų
Eiga :
Mėsyte pamušti ,suprieskoniuoti druskyte ,pipirų,vištienos prieskoniais . Išplakti kiaušinius 2 ir volioti mėsyte i kiašini ir i miltu ,ir kepti ikaitintame aliejuje . Susmulkinti pievagrybius mažais kubeliais ,pakepinti aliejuje . Sutarkuoti sūrį.Supjaustyti žiedais svogūna ir išskaidyti i rinkius,suplakti 1 kiaušini ,dėti miltų,kefyro ir suplati tiršta vientisa masę,i ja merkti svogūnų rinkius ir dėti i al.ieju ikaitinta virti ,kol pasaidarys auksiniai .Iškeptus kepsniukus dėti i skarda padengta kepimo popieriumi ,ant jų negailėti kepintų pievagrybių,tada dėti šaukšta majonezo ,ištepti ir užbarstyti lydito sūrio kepti 180c temperatūrroje apie 15 minučiu . Tiekti su virtais makaronais ,ir svogūnų rinkaiis bei šviežiu agurku puošta krtapų šakele ant makoronų galima paberti kepintų pievagrybiu . Skanaus ...
Berry22 -atrodo labai gražiai ir skonis labai viliojantis
" Kotletukai - keksiukai "
500 g bebrienos faršo, ( jūs galite naudoti bet kokį kitą faršą)
500 g šernienos faršo,
1 žalia vid. bulvė,
1 žalia morka,
1 kiaušinis,
2 v. š. bulvių krakmolo,
2 v. š. maltų džiuvėsėlių,
mairūnų, bazilikų, pipirų, druskos ar kitų mėgiamų prieskonių,
3 pomidorai,
50 g fermentinio sūrio,
marinuotų pievagrybių ( galima naudoti virtus ).
Faršui skirtus produktus gerai išminkyti, bulvę ir morką sutarkuoti su smulkia tarką, daryti apvalius kotletukus, į jų vidų įdėti po pievagrybį ( nepjaustytą) ir kotletukus sudėti į keksiukams skirtą kepti silikoninę formą ( todėl ir pavadinau keksiukai - kotletukai) , formą kišti į orkaitę, aš kepiau 180 laipsnių 40 min. po to ant kotletukų uždėjau po nupjautą pomidoro kepurėlę, ant viršaus gabaliuką sūrio ir dar įkišau į orkaitę kol išsilydė sūris
Valgėme su virtais makaronais ( į pasūdytą verdantį vandenį suberiame makaronus ir verdame kol bus minkšti), pekino kopūsto salotom ( pekino kopūstas, mėlynas svogūnas, agurkas, pomidoras, majonezo, grietinės, druskos, pipirų pagal skonį), marinuotu agurkėliu.
Šeimyna buvo sužavėta skoniu ir išvaizda
Nepamenu iš kur ištraukiau šį receptėlį gal jis jau buvo kokios mamytės pagamintas
jurguliux labai patiko keptas batonas , nors aš mėgėja tik juodos duonos šaunu, kad namiškius galit pradžiuginti namie keptu batonu
tasha koks skanus gabalas kumpio
Berry22 krūtinėlę labai mėgstu ir dar su pievagrybiais
500 g bebrienos faršo, ( jūs galite naudoti bet kokį kitą faršą)
500 g šernienos faršo,
1 žalia vid. bulvė,
1 žalia morka,
1 kiaušinis,
2 v. š. bulvių krakmolo,
2 v. š. maltų džiuvėsėlių,
mairūnų, bazilikų, pipirų, druskos ar kitų mėgiamų prieskonių,
3 pomidorai,
50 g fermentinio sūrio,
marinuotų pievagrybių ( galima naudoti virtus ).
Faršui skirtus produktus gerai išminkyti, bulvę ir morką sutarkuoti su smulkia tarką, daryti apvalius kotletukus, į jų vidų įdėti po pievagrybį ( nepjaustytą) ir kotletukus sudėti į keksiukams skirtą kepti silikoninę formą ( todėl ir pavadinau keksiukai - kotletukai) , formą kišti į orkaitę, aš kepiau 180 laipsnių 40 min. po to ant kotletukų uždėjau po nupjautą pomidoro kepurėlę, ant viršaus gabaliuką sūrio ir dar įkišau į orkaitę kol išsilydė sūris
Valgėme su virtais makaronais ( į pasūdytą verdantį vandenį suberiame makaronus ir verdame kol bus minkšti), pekino kopūsto salotom ( pekino kopūstas, mėlynas svogūnas, agurkas, pomidoras, majonezo, grietinės, druskos, pipirų pagal skonį), marinuotu agurkėliu.
Šeimyna buvo sužavėta skoniu ir išvaizda
Nepamenu iš kur ištraukiau šį receptėlį gal jis jau buvo kokios mamytės pagamintas
jurguliux labai patiko keptas batonas , nors aš mėgėja tik juodos duonos šaunu, kad namiškius galit pradžiuginti namie keptu batonu
tasha koks skanus gabalas kumpio
Berry22 krūtinėlę labai mėgstu ir dar su pievagrybiais
[quote=daivaP,2009 03 20, 11:09]
" Kotletukai - keksiukai "
Šeimyna buvo sužavėta skoniu ir išvaizda
Jooo, kur čia neliksi sužavėtas . Gaila valgyti tokį grožį
" Kotletukai - keksiukai "
Šeimyna buvo sužavėta skoniu ir išvaizda
Jooo, kur čia neliksi sužavėtas . Gaila valgyti tokį grožį
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 03 20, 13:01)
"Lazanija" su spagetti makaronais
Sausokai atrodo.
vajezau kokie patiekalai ir kokios nuotraukos saunuoles!!!
QUOTE(*jolantab* @ 2009 03 20, 10:12)
Jooo, kur čia neliksi sužavėtas . Gaila valgyti tokį grožį
ačiū
jurguliux kaip skaniai atrodo, prisiminau kaip tik giminaite duonkepes nenaudoja reiks pasiskolinti
inetum kaip skaniai atrodo, prisimiau virurinej su batono dziuveseliai apklijuotais duodavo. Niam niam.
mergelė-širdelė idomiai sugalvota, turbut dar skaniau, nes man tie lakastai nelabai. o del sausumo, vel gi man kaip tik sausiau labiau prie sirdies
Kodel be recepto? juk aprasyta
inetum kaip skaniai atrodo, prisimiau virurinej su batono dziuveseliai apklijuotais duodavo. Niam niam.
mergelė-širdelė idomiai sugalvota, turbut dar skaniau, nes man tie lakastai nelabai. o del sausumo, vel gi man kaip tik sausiau labiau prie sirdies
QUOTE(aguonele @ 2009 03 19, 22:47)
ir vel be recepto tai kam tada ta nuotrauka deti ???
Kodel be recepto? juk aprasyta
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 20, 13:21)
Kodel be recepto? juk aprasyta
Ar nematote, kad žinutė redaguota???
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 14:52)
dziaugiuosi, kad patiko
Papildyta:
Savaitgalį išbandžiau Amerikietiškus blynelius, MB labai patiko
RECEPTAS ČIA
Papildyta:
Savaitgalį išbandžiau Amerikietiškus blynelius, MB labai patiko
RECEPTAS ČIA
Tik issikepiau siuos blynelius Labai skanu