![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 15:56)
![drinks_cheers.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/drinks_cheers.gif)
geras
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
o pasigaminti paprasta kaip 2 kapeikos
Crepe Suzette
![user posted image](http://i81.photobucket.com/albums/j228/versalis/Maistas/IMG_0813.jpg)
Blyneliams:
100 g kvietinių miltų;
200 ml pieno;
3 kiaušinių;
1 šaukšto sviesto;
1 šaukšto cukraus;
šiek tiek druskos ir sviesto kepimui.
Padažui:
100 g sviesto;
100 g cukranendrių cukraus (galima naudoti ir paprastą);
150 g apelsinų sulčių;
2 šaukštų smulkiai tarkuotos apelsinų žievelės;
1 šaukšto smulkiai tarkuotos citrinos žievelės;
3 šaukštų prancūziško likerio Grand Marnier.
· Dubenyje išmaišykite kvietinius miltus su žiupsneliu druskos, lengvai suplaktais kiaušiniais ir trupučiu šilto pieno, po to supilkite likusį pieną, cukrų, įdėkite ištirpinto sviesto, gerai suplakite ir palikite masę pastovėti apie 20 minučių.
· Keptuvėje pakaitinkite šiek tiek sviesto ir įpilkite šaukštą paruoštos masės. Sukiojant keptuvę, masę lygiai paskirstykite ir apkepinkite po 1 minutę iš abiejų pusių. Jau iškeptus blynelius laikykite šiltai.
· Tuomet pakaitinkite keptuvėje sviestą, cukranendrių cukrų, apelsino sultis, apelsinų ir citrinų žieveles, sudėkite į 4 dalis sulenktus blynelius ir šiek tiek pakaitinkite.
Ant blynelių šliūkštelėti likerį ir uždegti.
![user posted image](http://i81.photobucket.com/albums/j228/versalis/Maistas/IMG_0813.jpg)
Blyneliams:
100 g kvietinių miltų;
200 ml pieno;
3 kiaušinių;
1 šaukšto sviesto;
1 šaukšto cukraus;
šiek tiek druskos ir sviesto kepimui.
Padažui:
100 g sviesto;
100 g cukranendrių cukraus (galima naudoti ir paprastą);
150 g apelsinų sulčių;
2 šaukštų smulkiai tarkuotos apelsinų žievelės;
1 šaukšto smulkiai tarkuotos citrinos žievelės;
3 šaukštų prancūziško likerio Grand Marnier.
· Dubenyje išmaišykite kvietinius miltus su žiupsneliu druskos, lengvai suplaktais kiaušiniais ir trupučiu šilto pieno, po to supilkite likusį pieną, cukrų, įdėkite ištirpinto sviesto, gerai suplakite ir palikite masę pastovėti apie 20 minučių.
· Keptuvėje pakaitinkite šiek tiek sviesto ir įpilkite šaukštą paruoštos masės. Sukiojant keptuvę, masę lygiai paskirstykite ir apkepinkite po 1 minutę iš abiejų pusių. Jau iškeptus blynelius laikykite šiltai.
· Tuomet pakaitinkite keptuvėje sviestą, cukranendrių cukrų, apelsino sultis, apelsinų ir citrinų žieveles, sudėkite į 4 dalis sulenktus blynelius ir šiek tiek pakaitinkite.
Ant blynelių šliūkštelėti likerį ir uždegti.
QUOTE(addicted @ 2009 03 17, 17:27)
![drinks_cheers.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/drinks_cheers.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
QUOTE(addicted @ 2009 03 17, 17:51)
jau issisaugojau si padaziuka, tik keli klausimai...
naudojai naturalias sultis (spaudei) ar pirktines?
kuo galeciau pakeisti Grand Marnier. likeri?
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 19:50)
![drinks_cheers.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/drinks_cheers.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
jau issisaugojau si padaziuka, tik keli klausimai...
naudojai naturalias sultis (spaudei) ar pirktines?
kuo galeciau pakeisti Grand Marnier. likeri?
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
pirktines sultis emiau
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Grand Marnier pakaitalas butu Cointreau likeris:
abu yra prancuzu apelsinu likeriai.
Ant galo,gal yra kokiu apelsininiu lietuvisku likeriu
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
QUOTE(addicted @ 2009 03 17, 19:02)
pirktines sultis emiau
Grand Marnier pakaitalas butu Cointreau likeris:
abu yra prancuzu apelsinu likeriai.
Ant galo,gal yra kokiu apelsininiu lietuvisku likeriu![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Grand Marnier pakaitalas butu Cointreau likeris:
abu yra prancuzu apelsinu likeriai.
Ant galo,gal yra kokiu apelsininiu lietuvisku likeriu
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
dekui uz ats... butinai reiks isbandyti si padaziuka, nes MB tai tik su klevu sirupu valgo, o man labai skanu su iv. padazais
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Šitoje temoje - neišsemiami lobiai
Kiek receptų nusirašiau
labai sugundo nuotraukos
be jų nebūtų tokio azarto pasigamint tuos patiekalus. Ačiū visoms pasidalinusioms savo kulinariniais šedevrais
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![thumb_yello.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumb_yello.gif)
![karsta.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/karsta.gif)
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
![aciuks.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/aciuks.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 20:18)
dekui uz ats... butinai reiks isbandyti si padaziuka, nes MB tai tik su klevu sirupu valgo, o man labai skanu su iv. padazais
tik is kur parauti to likerio ![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Neryte,tai tada bandyk konjako uzpilti ir uzdegsi
nes Grand Marnier likeris:is aplesinu ir konjako,labai labai stiprus.
Padazas ir taip saldus gaunas,uzpilsi konjako ir viskas
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 19:18)
dekui uz ats... butinai reiks isbandyti si padaziuka, nes MB tai tik su klevu sirupu valgo, o man labai skanu su iv. padazais
tik is kur parauti to likerio ![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
visuose PC didesniuose yra, tik jie nėra pigūs...
![cool.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/cool.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 12:52)
Savaitgalį išbandžiau Amerikietiškus blynelius
Kokie blyneliai
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 13:50)
Pengasijos ir ciabatos iesmeliai kepti orkaiteje (pagal J.Oliveri)
Atrodo puikiai
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
QUOTE(addicted @ 2009 03 17, 17:51)
Crepe Suzette
Vėl blynukai
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 15:56)
Gaminau šiandien pagal šį receptą - super
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![essen.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/essen.gif)
QUOTE(dolile @ 2009 03 17, 23:02)
as ir planuoju si patiekala pasidaryt,o kokia sonine naudojat karstai ar saltai rukyta?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)