Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Merginos, gal kas nors daretes ziedus juvelyrikos dirbiniu parduotuveje "Aukselis", Šiauliuose (priešais Saules miesta)? ax.gif
Atsakyti
Pora neblogu! ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=~Jacinta~,2009 03 25, 16:28]
Pora neblogu! ax.gif

Man tai jie truputį per daug "išpuošti"...darosi nebelabai panašūs į vestuvinius. kažkaip norėtųsi kuklesnių, paprastesnių ax.gif . Užsisakėm jau ir mes, kai bus - galbūt parodysiu (jei mokėsiu nuotrauką įkelt blush2.gif )
Atsakyti
Mes pirkome savo žiedus "Aukso centre". Perėjome kokias 10 Vilniaus parduotuvių, ir ten pasirinkom balto/geltono aukso žiedelius. Internete neradau tokių foto, tai reikės kada nufotografuoti ir įkelti nuotrauką.

O rašau, dar ir dėl to, kad dar liko nepanaudoti 2 Aukso centro nuolaidų kuponai po 50lt (galioja iki 2009.03.31) - gal kas kaip tik dabar ruošiasi ten pirkti - galiu padovanot 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,prasom aplankyti musu nauja interneto svetaine heart.gif www.tavostudio.lt heart.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 16:28)
Pora neblogu! ax.gif

oj, man tai tokie ni ni schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 03 27, 22:07)
oj, man tai tokie ni ni  schmoll.gif  rolleyes.gif

Tai niekas primygtinai nesiulo! mirksiukas.gif Ka radau nematyto cia, ta ikeliau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 27, 23:11)
Tai niekas primygtinai nesiulo! mirksiukas.gif Ka radau nematyto cia, ta ikeliau! 4u.gif

tai žinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2009 03 30, 22:25)

Mūsų bus panašūs kaip šitie pirmi iš kairės, geltono ir balto aukso, tik mano bus su akute wub.gif
Atsakyti
...jau niekas daugiau žiedų nebesirenka, kad taip nutilo viskas? g.gif
...o mes šnd eisim atsiimti jau...tikiuosi, nenusivilsiu ir bus gražūs wub.gif ...nes rinkomės grynai iš nuotraukų + keletą niuansiukų pagal save pakeitėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2009 03 30, 23:25)

pacius pirmuosius maciau ant vienos moters rankos,labai apsibraize ir atrodo nekaip doh.gif ,nuors nuotraukoj tai labai grazus
Atsakyti