Merginos, gal kas nors daretes ziedus juvelyrikos dirbiniu parduotuveje "Aukselis", Šiauliuose (priešais Saules miesta)?
[quote=~Jacinta~,2009 03 25, 16:28]
Pora neblogu!
Man tai jie truputį per daug "išpuošti"...darosi nebelabai panašūs į vestuvinius. kažkaip norėtųsi kuklesnių, paprastesnių . Užsisakėm jau ir mes, kai bus - galbūt parodysiu (jei mokėsiu nuotrauką įkelt )
Pora neblogu!
Man tai jie truputį per daug "išpuošti"...darosi nebelabai panašūs į vestuvinius. kažkaip norėtųsi kuklesnių, paprastesnių . Užsisakėm jau ir mes, kai bus - galbūt parodysiu (jei mokėsiu nuotrauką įkelt )
Mes pirkome savo žiedus "Aukso centre". Perėjome kokias 10 Vilniaus parduotuvių, ir ten pasirinkom balto/geltono aukso žiedelius. Internete neradau tokių foto, tai reikės kada nufotografuoti ir įkelti nuotrauką.
O rašau, dar ir dėl to, kad dar liko nepanaudoti 2 Aukso centro nuolaidų kuponai po 50lt (galioja iki 2009.03.31) - gal kas kaip tik dabar ruošiasi ten pirkti - galiu padovanot
O rašau, dar ir dėl to, kad dar liko nepanaudoti 2 Aukso centro nuolaidų kuponai po 50lt (galioja iki 2009.03.31) - gal kas kaip tik dabar ruošiasi ten pirkti - galiu padovanot
sveikos mergaites,prasom aplankyti musu nauja interneto svetaine www.tavostudio.lt
QUOTE(something else @ 2009 03 27, 22:07)
oj, man tai tokie ni ni
Tai niekas primygtinai nesiulo! Ka radau nematyto cia, ta ikeliau!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 27, 23:11)
Tai niekas primygtinai nesiulo! Ka radau nematyto cia, ta ikeliau!
tai žinoma
QUOTE(Dzada @ 2009 03 30, 22:25)
Mūsų bus panašūs kaip šitie pirmi iš kairės, geltono ir balto aukso, tik mano bus su akute
...jau niekas daugiau žiedų nebesirenka, kad taip nutilo viskas?
...o mes šnd eisim atsiimti jau...tikiuosi, nenusivilsiu ir bus gražūs ...nes rinkomės grynai iš nuotraukų + keletą niuansiukų pagal save pakeitėm
...o mes šnd eisim atsiimti jau...tikiuosi, nenusivilsiu ir bus gražūs ...nes rinkomės grynai iš nuotraukų + keletą niuansiukų pagal save pakeitėm
QUOTE(Dzada @ 2009 03 30, 23:25)
pacius pirmuosius maciau ant vienos moters rankos,labai apsibraize ir atrodo nekaip ,nuors nuotraukoj tai labai grazus