Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 03 21, 16:55)
Jau sakiau ne karta - atskiti labai paprasta. Baltas auksas nera toks baltas kaip foto ten. Jis yra vos gelsvas toks. Nes jo sudetyje yra tas pats geltonas auskas su kitomis priemaisomis,negu tame geltoname, todel ir yra sviesesnis, pilkesnis. Bet tikrai ne baltas kaip sidabras. Toks baltumas yra gaunamas uzpurskiant paprasta auska. Todel greit nusitrins - paskaitykit atsiliepimus tu, kurios turi vestuvinius ar suzadetuviu ziedus is atseit balto aukso. Ir ypac is auksines dovaneles. Jei norit baltu, reikia darytis is platinos, o balto aukso ziedai taip tobulai neblizges, bet jei juos darytu juvellyras, tikrai padarytu gerus, neuzpurkstus kad ir gelsvesnius.

as turiu balto aukso zieda, jau nesioju ji 4menesius, bet jis visiskai baltas yra( macius esu,kaip atrodo truputi gelsvas baltas auksas,skiriasi nuo manojo) visiskai nenusitrynes, balta spalva islikus,kokia ir buvo tik siek tiek apsibraize smile.gif

taip, kad nezinau,kuo jis gali but apipurkstas, nes baltas visiskai ir visai nenusitrynes g.gif

beje, pirktas Norvegijoj is juvelyrikos salono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perry @ 2009 03 22, 00:00)
taip, kad nezinau,kuo jis gali but apipurkstas, nes baltas visiskai ir visai nenusitrynes g.gif

Man irgi keista skaityt tokius komentarus! mastau.gif

Turiu zieda kuris yra is balto aukso (grynai balto - ryskaus, ne gelsvo), geltono aukso ir raudono aukso. ax.gif Nesioju daugiau nei 4 metus, bet ne trupucio nera nusitrynes jis! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 21, 23:07)
Man irgi keista skaityt tokius komentarus! mastau.gif

Turiu zieda kuris yra is balto aukso (grynai balto - ryskaus, ne gelsvo), geltono aukso ir raudono aukso. ax.gif Nesioju daugiau nei 4 metus, bet ne trupucio nera nusitrynes jis! schmoll.gif

pas mane lygiai tas pats,jokio nusitrynimo g.gif
man jis net atrodo daug baltesnis uz sidabra, labiau blizga,bet gal cia tik man taip atrodo biggrin.gif
o viska darau nenusiemus ziedo:plaunu indus, sveiciu orkaites ir pan....net ir miegu, su juo nesiskiriu niekur, taip,kad galiu duoti 99%,kad jis tikrai nenusitrins net ir keliems metams prabegus, nebent daugiau apsibrazys lotuliukas.gif

o, kad man ikiso ne sidabra, o tikra balta auksa, galiu garantuoti 110% smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perry: 22 kovo 2009 - 00:17
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 03 21, 18:55)
Jau sakiau ne karta - atskiti labai paprasta. Baltas auksas nera toks baltas kaip foto ten. Jis yra vos gelsvas toks. Nes jo sudetyje yra tas pats geltonas auskas su kitomis priemaisomis,negu tame geltoname, todel ir yra sviesesnis, pilkesnis. Bet tikrai ne baltas kaip sidabras. Toks baltumas yra gaunamas uzpurskiant paprasta auska. Todel greit nusitrins - paskaitykit atsiliepimus tu, kurios turi vestuvinius ar suzadetuviu ziedus is atseit balto aukso. Ir ypac is auksines dovaneles. Jei norit baltu, reikia darytis is platinos, o balto aukso ziedai taip tobulai neblizges, bet jei juos darytu juvellyras, tikrai padarytu gerus, neuzpurkstus kad ir gelsvesnius.

mano suzadetuviu ziedas balto aukso,nesioju ji kasdien.yra truputi apsibraizes,bet tikrai nelenda jokios apipurskimo zymes,taigi kaina skiriasi ar purkstas ar grynas g.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 22, 00:58)
Tai vis del gavai tuos kuriu norejai? g.gif  bigsmile.gif

aga radau savuosius thumbup.gif ,nors i klp reikejo varyt,bet vertejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 22, 10:41)
aga radau savuosius thumbup.gif ,nors i klp reikejo varyt,bet vertejo bigsmile.gif

Vilniuj irgi tokius daro ax.gif
Atsakyti
Kalbu apie tai, kad dauguma Auksines dovaneles ziedu yra butent tokiu. Nesakau, kad visi be isimciu. Tikiu, kad gali buti idealiai baltas ziedas, tik vadinasi jis ne is aukso yra, arba to aukso lbai mazai, kadangi pats is saves sis metalas nera baltas, tai ir misinys negali buti baltas. Juk logiska, ane? Galbut misinyje yra didelis procentas kitu metalu, tai ir atrodo baltai. Pati turiu balto aukso (nu to, atseit) zieda, kuris nenusitryne, bet cia gal del to, kad jis gana brangus ir as ji saugau. Arba tiesiog, gerai padaryta. Bet visa vaikyste praleidau tokiuose dalykuose, todel zinau, kad pati niekada nepirkciau balto aukso ziedo.
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 22, 10:41)

Super! thumbup.gif Sveikinu! 4u.gif

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 03 22, 12:47)
Pati turiu balto aukso (nu to, atseit) zieda, kuris nenusitryne, bet cia gal del to, kad jis gana brangus ir as ji saugau. Arba tiesiog, gerai padaryta.

Pati ka tik papriestaravai savo zodziams! 4u.gif Tie pigus, galbut taip - apipurksti, bet kur gerai padaryti, kokybiski ir brangus ziedai, jie is tikro aukso yra. smile.gif Mano pacios tas ziedas, ne Lietuvoje pirktas ir ne 500 litu kainuojantis, todel 100% duodu, kad neapipurkstas, ne trupucio nepasitrynes. Todel, jei vestuviniams ziedams negaileti pinigu ir isigyti juos tikrai kokybiskus, jie nenusitryns ir 50 metu! 4u.gif
Atsakyti
Tai ssakau - mazai atsargiai nesioju, tai nenusitryne. DAR. nu gal ir nenusitrins. Bet vestuviniai is dovaneles, tai bent didzioji dalis apipurksta. nu aisku, cia su tais ziedais gryna loterija. Tikiuosi, nei vienai nenusitrins ir nenusilups smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 03 22, 23:20)
Tai ssakau - mazai atsargiai nesioju, tai nenusitryne. DAR. nu gal ir nenusitrins. Bet vestuviniai is dovaneles, tai bent didzioji dalis apipurksta. nu aisku, cia su tais ziedais gryna loterija. Tikiuosi, nei vienai nenusitrins ir nenusilups smile.gif

As labai abejoju, kad ziedai is auksines dovaneles Georgio Viskonti firmos yra apipurksti. Si firma skaitosi labai gera, nemanau, kad uzsiiminetu apurskimais. Gal kokie papigaiski turkiski ziedai ir buna apipurksti.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 03 23, 09:42)
As labai abejoju, kad ziedai is auksines dovaneles Georgio Viskonti firmos yra apipurksti. Si firma skaitosi labai gera, nemanau, kad uzsiiminetu apurskimais. Gal kokie papigaiski turkiski ziedai ir buna apipurksti.

Musu vestuviniai ziedai G.Visconti. Kokybe superine!!! wink.gif

Cia gal eina kalba apie ziedukus paprastenius, kuriu ir kainele mazesne smile.gif
Visai tiketina, kad visai po neilgo laiko pradeda ''list'' brokas...
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 03 22, 12:59)
Vilniuj irgi tokius daro ax.gif

kadangi mano sese klp gyvenam tai vienu suviu du zuikiai biggrin.gif ,ir sese aplankiau ir ziedukus uzsisakem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 23, 14:07)
kadangi mano sese klp gyvenam tai vienu suviu du zuikiai biggrin.gif ,ir sese aplankiau ir ziedukus uzsisakem rolleyes.gif

Na tada tai suprantu, galvojau vien del ziedu vaziavot i Klp doh.gif
Atsakyti