Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(suntea7 @ 2009 08 28, 18:20)
man grazus butu toks variantas kaip foto tik pagrindas butu geltono aukso ne matinio, o tas kvadratas balto aukso  wub.gif
Papildyta:
jeigu ka domina foto is OTTO katalogo.

man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 26, 21:38)
neblogas formos pvz. ax.gif

user posted image

Man tokio tipo nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka patys paprasciausi-nestori ir suapvalintais krastais balto aukso ziedai. Jie bent jau man graziausiai atrodo kai nesioji suzadetuviu ziedeli ant to pacio pirsto. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 08 28, 22:51)
Man tai labiausiai patinka patys paprasciausi-nestori ir suapvalintais krastais balto aukso ziedai.

Man tokie pat, tik geltono aukso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 08 28, 22:51)
Man tai labiausiai patinka patys paprasciausi-nestori ir suapvalintais krastais balto aukso ziedai. Jie bent jau man graziausiai atrodo kai nesioji suzadetuviu ziedeli ant to pacio pirsto. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif gaila, kad maniškis sužadėtuvių yra tokios kaip ir bangelės formos, tai kartu susimaut nelabai pavyks, nors mačiau, kas taip nešioja ir man labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 08 28, 23:47)
nors mačiau, kas taip nešioja ir man labai labai gražu  wub.gif

Jo, sužadėtuvių ir vestuvių žiedai tikrai labai mielai kartu atrodo, bet jei dera vienas prie kito.
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 28, 17:42)
Niu reiks ir mums gal galvot apie juvelyra,nors aukso ir neturim,bet jei sakot,kad apsimoka,tai bandysim,jei aisku MB sutiks,nes kol kas jis nedalyvauja mano vestuviu planavime ir informacijos rinkime doh.gif

Pasakyk kad taip pigiau ir tikrai sutiks thumbup.gif
Atsakyti
merginos klausymas toks ar cia irgi aptariat juvelyrus ar ira tam atskira tema,nes niekur nerandu...o man reikia juvelyro Vilniuje,kuris galetu padaryt ziedukus is musu aukso...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 28, 20:15)
man patinka mirksiukas.gif

mums su MB irgi sis variantas prie sirdies smile.gif
Atsakyti
Musishkiai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2009 08 30, 13:55)
merginos klausymas toks ar cia irgi aptariat juvelyrus ar ira tam atskira tema,nes niekur nerandu...o man reikia juvelyro Vilniuje,kuris galetu padaryt ziedukus is musu aukso...

Galiu pasiulyti 3 isbandytus variantus smile.gif

1. Rotundo g. 2, ten nuo neatmenamu laiku dirba neblogi juvelirai, tik uzsakineti reikia pries gera menesi ;
2. Pylimo 34-Genadijus;
3. Gedimino 2 (Aukso centre)-Arunas.
Atsakyti
as nesirizciau gamintis ziedu. pvz mes aukso gijoje taip ir neissirinkome, nors atrode, kad pasirinkimas nerealus doh.gif priezastis paprasta, MB netiko, nes pirstai trumpi ir stori. taip, kad nuspresti pagal foto, kad grazu ir pasigaminti schmoll.gif o be to.... tie fotografai tikri menininkai, nes Foto ziauriai daug garaziu maciau, o vat realiai kai pamaciau, tai tikrai i nevilti puoliau blink.gif na nebent kalbam apie tuos juvelyrus, kurie turi prisidare realiai ir pagal tuos maketus gamina cool.gif

beje.... jus visos apie gamyba. o gal galima pavardinti kur galima isigyti??
Atsakyti