man asmeniskai patinka auksas , nesioju ji ir vis pirkineju.... o ziedeliu norisi masyviu...beto MB tik i tokius ziuri....
QUOTE(Kristutele @ 2009 08 26, 18:12)
na, as tai aukso gijoj buciau su mielu noru pirkusi, bet kad kainos ten... mes ant savo ziedu sutaupem vos ne 2000 lt. nes Aukso gijoj butume sumokeje 2500 uz abu, o padare uz 550. aisku, auksa turejom savo. o cia palyginimui, kaip turejo atrodyt ir kaip padare :
Papildyta:
nera tikrai identiski, bet man asmeniskai, tai tik atspalvyje skirtumas matomas. buvo galimybe gauti sviesesni atspalvi, bet ten maiso su sidabru, o kazkaip nenorejau maisytu, tai musiskiai turi toki vos gelsvesni atspalvi
Papildyta:
nera tikrai identiski, bet man asmeniskai, tai tik atspalvyje skirtumas matomas. buvo galimybe gauti sviesesni atspalvi, bet ten maiso su sidabru, o kazkaip nenorejau maisytu, tai musiskiai turi toki vos gelsvesni atspalvi
Labai gražūs žiedukai , man kažkaip tokie smulkesni patinka. Realios foto kokybė prasta, tai sunku pasakyt, bet jie čia iš geltono aukso? Aš norėčiau balto, bet sako, kad jis vis tiek su laiku pagelsta.
jis is balto aukso, bet turi toki vos vos gelsva atspalvi, kuris realiai matosi tik prie tam tikro apsvietimo.
fotkinui su telefonu, tai tokia ir kokybe
QUOTE(Staisi @ 2009 08 24, 18:38)
labas mergaites
Siandien pasiemem ir mes savo ziedukus Abu ziedai kainavo 400lt su musu auksu Abu sveria apie 23gr. daremes Palangoje! as tai patenkinta, o busimasis vyrelis pasake tik tiek - kai atsibos persidarysim oh tie vyrai....
Siandien pasiemem ir mes savo ziedukus Abu ziedai kainavo 400lt su musu auksu Abu sveria apie 23gr. daremes Palangoje! as tai patenkinta, o busimasis vyrelis pasake tik tiek - kai atsibos persidarysim oh tie vyrai....
Labai įdomu, kur Palangoj darėt? Čia pagal nuotrauką? Šiaip labai gražūs, tik man smulkučiai patogesni
Papildyta:
QUOTE(Kristutele @ 2009 08 27, 13:04)
jis is balto aukso, bet turi toki vos vos gelsva atspalvi, kuris realiai matosi tik prie tam tikro apsvietimo.
Viskas gerai, svarbu visas grožis matosi Reikės prie progos apsilankyt pas tuos juvelyrus, gal jie ir savo kūrybos turi kokį katalogiuką pasklaidyt?
QUOTE(egleo @ 2009 08 26, 19:29)
Tikrai labai graziai
Nu as aukso savo tai neturiu, reiktu pirkti, idomu kaip tada butu su kaina?
Nu siaip dabar krize tai nuolaidos yra aukso gijoj, tai as kur ziurejau buvo kaina 2800, su nuolaida 2100 butu. Aisku dar reiktu palyginti aukso kieki zieduose, vistiek tada jau kaina velgi skirtinga
Nu as aukso savo tai neturiu, reiktu pirkti, idomu kaip tada butu su kaina?
Nu siaip dabar krize tai nuolaidos yra aukso gijoj, tai as kur ziurejau buvo kaina 2800, su nuolaida 2100 butu. Aisku dar reiktu palyginti aukso kieki zieduose, vistiek tada jau kaina velgi skirtinga
mums tai sake, kad uzsakant is kolekciju taikoma tik 15% nuolaida.
QUOTE(joop @ 2009 08 27, 15:02)
mums tai sake, kad uzsakant is kolekciju taikoma tik 15% nuolaida.
Nu as labai nesigylinau kas kaip, man pasake tokia kaina, kad butu ir tiek tai net nzn.
gamintis žiedus tikrai labiau apsimoka. mūsų abu žiedai kainuos 1800 lt. tuo tarpu aukso gijoje, toks pats žiedas kaip mano (tik mano vienos) apie 3000...
QUOTE(Kuisis @ 2009 08 28, 09:42)
gamintis žiedus tikrai labiau apsimoka. mūsų abu žiedai kainuos 1800 lt. tuo tarpu aukso gijoje, toks pats žiedas kaip mano (tik mano vienos) apie 3000...
tai savaime suprantama, nes jie neuzsideda antkainio patarciau visoms darytis pas juvelyrus, nes galit igyvendint visas savo svajones, sutaupyt laiko renkantis, ir pinigeliu
man grazus butu toks variantas kaip foto tik pagrindas butu geltono aukso ne matinio, o tas kvadratas balto aukso
Papildyta:
jeigu ka domina foto is OTTO katalogo.
Papildyta:
jeigu ka domina foto is OTTO katalogo.
QUOTE(Culotte @ 2009 08 28, 09:44)
tai savaime suprantama, nes jie neuzsideda antkainio patarciau visoms darytis pas juvelyrus, nes galit igyvendint visas savo svajones, sutaupyt laiko renkantis, ir pinigeliu
Niu reiks ir mums gal galvot apie juvelyra,nors aukso ir neturim,bet jei sakot,kad apsimoka,tai bandysim,jei aisku MB sutiks,nes kol kas jis nedalyvauja mano vestuviu planavime ir informacijos rinkime