Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Nesuprantu kaip jums taip greit padaro g.gif Mes uzsisakem liepos 9, o ziedu dar neturim doh.gif tikiuosi savaites pabaigoje jau turesime rolleyes.gif
Nors buvom 2 juvelyrinese, tai abioejose sake, kad tik rugpjucio pabaigoje blink.gif
Atsakyti
na mes planuojame ziedelius daryti 20g.abu... g.gif norisi didesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 08 25, 07:29)
Reikalauja slaptažodžio..  4u.gif

Slaptazodis:prisiminki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliukasas @ 2009 08 25, 14:24)
Super ziedukas, sakykite, kur juos isigijote ir kiek kainavo?  4u.gif

Nezinau ar manes klausiate, bet atsakysiu, gal pravers smile.gif Mes ziedukus pirkome Vilniuje akropoly, parduotuvelej Praba. O kainavo jie abu sudejus 1600 Lt 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o man kilo toks klausimas blush2.gif : dabar nesioju vien sidabrinius ziedus, kurie labai jau mieli mano sirdziai ir kuriu tikrai nenoreciau padeti i kokia dezute. Vestuvinis ziedas bus geltono aukso. Sugalvojau kad vestuvinis ziedas bus kaip priklauso - ant desines rankos, o ant kaires nesiosiu savo mylimiausius sidabrinius. Sakykit ar didele nasamone as cia sugalvojau? ax.gif Kazkaip neteko ant nieko matyti tokio varianto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 26 rugpjūčio 2009 - 10:48
QUOTE(Tigris @ 2009 08 26, 11:47)
Mergaites, o man kilo toks klausimas  blush2.gif : dabar nesioju vien sidabrinius ziedus, kurie labai jau mieli mano sirdziai ir kuriu tikrai nenoreciau padeti i kokia dezute. Vestuvinis ziedas bus geltono aukso. Sugalvojau kad vestuvinis ziedas bus kaip priklauso - ant desines rankos, o ant kaires nesiosiu savo mylimiausius sidabrinius. Sakykit ar didele nasamone as cia sugalvojau? ax.gif Kazkaip neteko ant nieko matyti tokio varianto...

O as manau kad tu nesijaudink del tokiu nieku mirksiukas.gif as nesioju vestuvini ir suzadetuviu ant desines rankos (abu balto aukso), o dar du getono aukso ant kitos rankos vieno pirsto (tik ant vieno tinka..) ir manau kad jie " nesipjauna" su baltu auksu smile.gif pas tave bus panasus variantas, todel tikrai nesuk sau del to galvos, viskas gana gerai deres tarpusavyje wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o man kilo toks klausimas  blush2.gif : dabar nesioju vien sidabrinius ziedus, kurie labai jau mieli mano sirdziai ir kuriu tikrai nenoreciau padeti i kokia dezute. Vestuvinis ziedas bus geltono aukso. Sugalvojau kad vestuvinis ziedas bus kaip priklauso - ant desines rankos, o ant kaires nesiosiu savo mylimiausius sidabrinius. Sakykit ar didele nasamone as cia sugalvojau? ax.gif Kazkaip neteko ant nieko matyti tokio varianto...

Nemanau,kad nesamone,jei paciai patinka,tai ir nekreipk demesio i kitus smile.gif na gal visos rankos nereikia ziedais apkarstyt,bet koki 1-2 manau galima nesiot jei patinka,nejau istekejus ziedu kitu nesiot negalima biggrin.gif tik jei vestuvinis bus is geltono aukso,tai nzn ar deres labai gerai g.gif del to as planuoju vestuvinius is dveiju spalvu daryt,balto ir geltono aukso,kad labiau prie sidabro man pakui deretu,nes aukso beveik nenesioju as ax.gif
Atsakyti
Kazkaip neteko ant nieko matyti tokio varianto...

O kuom tau atrodo čia toks išskirtinis variantas...? g.gif
Ant kurių pirštų nori, ant tų ir dedi tuos žiedus..
Kai kas netgi ant to pačio piršto dedasi vestuvinį ir sužadėtuvių žiedus..
O ant dešinės rankos irgi galima dėt kitų žiedų..
Kur kokius dėsies - čia jau tavo reikalas..
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 08 26, 12:47)

O man atrodo, kad vestuvinio ziedo isvis derinti nereikia. Juk jis ir taip yra isskirtinis ir turi savo paskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 26 rugpjūčio 2009 - 11:31
QUOTE(meistryte @ 2009 08 26, 08:04)
Slaptazodis:prisiminki  smile.gif
[

Gražūs wub.gif Tie iškilimai balto aukso?
Atsakyti
mergaites, gal kas zino kur galeciau paziureti pavyzdiu? smile.gif
Atsakyti
as asmeniskai nuejau i Aukso gija, prisimatavau, prisiziurejau, tada jie dar dave lapeli su imoniu internetiniais adresais, is kur veza ziedukus, tai dar ten prisiziurejau smile.gif
Atsakyti
hmmm... na galvojau laiko sutaupyti ir kur internete paziureti... g.gif
Atsakyti