Daug ziedeliu gal kam pravers
http://www.diamondgeezer.com/
QUOTE(Donatute @ 2009 08 18, 15:32)
Labai gražus žiedai, pas koki juvelyrą darėte ?
Panevezy "24 karatuose" na tikrai priekaistu jokiu neturiu, gal tiesiog labai gerai reikia dydi ziuret, nes man paskui reikejo didnt, o maniskiui db reikia mazint
QUOTE(Borkowa @ 2009 08 18, 13:55)
Tauragej superinis juvelyras jauniaus gatvej,nepamenu nr man atrodo 24,jai tikrai domina galiu suzinot numeri ir tikslu adrsa
Oi kaip butu aciu uz informacija!!! Labai praverstu detales
QUOTE(Culotte @ 2009 08 18, 17:31)
Panevezy "24 karatuose" na tikrai priekaistu jokiu neturiu, gal tiesiog labai gerai reikia dydi ziuret, nes man paskui reikejo didnt, o maniskiui db reikia mazint
O ten pas juos yra pavyzdžių?
QUOTE(Donatute @ 2009 08 19, 16:54)
O ten pas juos yra pavyzdžių?
Jo ,gan didelis katalogas. Gali paziuret intere http://breuning.com/interface2.html
QUOTE(Kristutele @ 2009 08 18, 12:07)
na, mes is tikro radome ir Vilniuje bei Kaune labai nebrangius juvelyrus. Mums pasigaminti ziedukus, turint savo auksa, kainuos 550 Lt. cia jau su deimantuko kaina. o svers abu ziedai apie 13g.
Na gerai, tokia kaina visai nedidele. Tik va man klausimas- o jei neturiu as to savo aukso...Is prazdiu galvojau, kad cia viskas taip paprasta, bet ziuriu, kad nieko nezi nau
Mergaitės, noriu paklausti jūsų nuomonės apie žiedų kainą. Mes išsirinkom tokio tipo žiedus:
[attachmentid=182964]
Tik kur geltonas auksas, pas mus bus baltas ir atvirkščiai, ir nebus matiniai. Ai, ir deimantukas bus apvalus, ne kvadratinis. Kaina su mūsų auksu 750lt. Brangoka, tiesa? O jei aukso pritrūks, apie 45lt už gramą reiks primokėti. Deimatukas su įdėjimu kainuos 150lt (įtraukta į kainą). Dar prašiau, kad kuo siauresnis mano būtų, bet sakė siauresnio nei 5mm tokio tipo žiedo nedarys
[attachmentid=182964]
Tik kur geltonas auksas, pas mus bus baltas ir atvirkščiai, ir nebus matiniai. Ai, ir deimantukas bus apvalus, ne kvadratinis. Kaina su mūsų auksu 750lt. Brangoka, tiesa? O jei aukso pritrūks, apie 45lt už gramą reiks primokėti. Deimatukas su įdėjimu kainuos 150lt (įtraukta į kainą). Dar prašiau, kad kuo siauresnis mano būtų, bet sakė siauresnio nei 5mm tokio tipo žiedo nedarys
QUOTE(mylimukeA @ 2009 08 21, 13:57)
Mergaitės, noriu paklausti jūsų nuomonės apie žiedų kainą. Mes išsirinkom tokio tipo žiedus:
[attachmentid=182964]
[attachmentid=182964]
Labai grazus ziedeliai,man tokie irgi labai patinka,ieskosim ir mes panasaus kazko,tik dar ne dbr
[quote=mylimukeA,2009 08 21, 13:57]
Manau labai reali kaina. Nes 500 uz darba ir plius 150 uz deimantuka mes taip pat mokejom, tik plius ju auksas (mes turejom tik 4 gramus), ir mums is viso gavos kaina 1400lt. O ziedukai labai grazus, ir tikrai nereikia siauresnio tau, negraziai atrodys, pranyks jis tau...mano 6mm ir puikiai jauciuosi
Manau labai reali kaina. Nes 500 uz darba ir plius 150 uz deimantuka mes taip pat mokejom, tik plius ju auksas (mes turejom tik 4 gramus), ir mums is viso gavos kaina 1400lt. O ziedukai labai grazus, ir tikrai nereikia siauresnio tau, negraziai atrodys, pranyks jis tau...mano 6mm ir puikiai jauciuosi
Sveikos, Mergaites.....
mes nusprendem darytis didesnius ziedelius, tik va nelabai randu graziu pavyzdziu, gal kas imesite...? Beje, gal zinote gera, bet nelabai brangu juvelyra?
mes nusprendem darytis didesnius ziedelius, tik va nelabai randu graziu pavyzdziu, gal kas imesite...? Beje, gal zinote gera, bet nelabai brangu juvelyra?
QUOTE(mylimukeA @ 2009 08 21, 14:57)
[attachmentid=182964]
[attachmentid=182964]
Labai grazus ziedeliai. Mes labai panasiu norim, tik be deimantuku. nes girdejau, kad jie turi savybe iskristsi, o juk ziedelis ne vienai dienai kas galit parekomenduot gerus juvelyrus kaune?