Merginos, gal kuriai teko mazinti zieda? Man pries vestuves padidino dar, nes negalejau uzsimaut kai pagamino..o MV tik db kai jau nuolat nesioja suprato, kad jam jis per didelis nunesiau pas tuos pacius juvelyrus, tai sake kad dar pasitars kaip kas, nes labai sudetinga zieda pamazint. Gal kas zino kaip atliekama ta procedura? Musu ziedukai tokie
http://public.fotki....s/dsc00051.html
žiūrint kiek per didelis. tikriausiai pjaus, mažins ir sulydys. bent jau taip girdėjau kalbant juvelyrą su tokią pačią bėdą turėjusiais jaunuoliais.
Papildyta:
ką reiškia pakankamai? žiedui padaryti ar darymo išlaidoms padengti?
Papildyta:
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 12, 18:22)
Bent jau Pylimo 34 arba Rotundo 2. Su salyga, kad atsinesite pakankamai savo aukso.
QUOTE(something else @ 2009 08 13, 14:20)
žiūrint kiek per didelis. tikriausiai pjaus, mažins ir sulydys. bent jau taip girdėjau kalbant juvelyrą su tokią pačią bėdą turėjusiais jaunuoliais.
Papildyta:
Papildyta:
Tada aisku. Kadangi dar neskambino ir nesake kad negales niekuo padet, manau kad pamazins vis tik
Reikia, kad vyras labiau maitinti ir pirstukas pastores, tada nereikes mazinti... as tai butent taip darau, jeigu pradeda baimintis, kad gali buti per didelis
Papildyta:
tai ir tu pabandyk
Papildyta:
tai ir tu pabandyk
Sveikos prisiziurejau as cia jusu ziedeliu visu,tikrai lb graziu yra o gal man kas kvailiukei pasakys pries kiek mazdaug laiko jus pradejot uzsakinet ziedus?
QUOTE(inetuke @ 2009 08 14, 15:32)
Reikia, kad vyras labiau maitinti ir pirstukas pastores, tada nereikes mazinti... as tai butent taip darau, jeigu pradeda baimintis, kad gali buti per didelis
Papildyta:
tai ir tu pabandyk
Papildyta:
tai ir tu pabandyk
Nieko nesupratau
na Culotte suprato apie ka as ....
Mums ziedus pagamino per dvi savaites
Mums ziedus pagamino per dvi savaites
QUOTE(inetuke @ 2009 08 14, 19:36)
Supratau supratau jau pradedu vedarais maitint
Mes nusipirkom paprastus klasikinius aukso žiedus, dabar belieka tik išgraviruoti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 14, 17:19)
Sveikos prisiziurejau as cia jusu ziedeliu visu,tikrai lb graziu yra o gal man kas kvailiukei pasakys pries kiek mazdaug laiko jus pradejot uzsakinet ziedus?
pries pora menesiu tai tikrai
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 16, 14:52)
pries pora menesiu tai tikrai
hmm aisku,dekuj uz info mes dar daug laiko turim,nieko dar neieskom tik siaip info renku,nes planuojam susituokt tik kita vasara
O cia musu ziedukai
Neleidzia ikelti,tikriausiai per mazai zinuciu parasius esu
Neleidzia ikelti,tikriausiai per mazai zinuciu parasius esu