Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Merginos, gal kuriai teko mazinti zieda? Man pries vestuves padidino dar, nes negalejau uzsimaut kai pagamino..o MV tik db kai jau nuolat nesioja suprato, kad jam jis per didelis doh.gif nunesiau pas tuos pacius juvelyrus, tai sake kad dar pasitars kaip kas, nes labai sudetinga zieda pamazint. Gal kas zino kaip atliekama ta procedura? Musu ziedukai tokie
http://public.fotki....s/dsc00051.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Culotte: 12 rugpjūčio 2009 - 18:52
žiūrint kiek per didelis. tikriausiai pjaus, mažins ir sulydys. bent jau taip girdėjau kalbant juvelyrą su tokią pačią bėdą turėjusiais jaunuoliais.

Papildyta:
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 12, 18:22)
Bent jau Pylimo 34 arba Rotundo 2. Su salyga, kad atsinesite pakankamai savo aukso.

ką reiškia pakankamai? žiedui padaryti ar darymo išlaidoms padengti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 13, 14:20)
žiūrint kiek per didelis. tikriausiai pjaus, mažins ir sulydys. bent jau taip girdėjau kalbant juvelyrą su tokią pačią bėdą turėjusiais jaunuoliais.

Papildyta:

ką reiškia pakankamai? žiedui padaryti ar darymo išlaidoms padengti? smile.gif

Tada aisku. Kadangi dar neskambino ir nesake kad negales niekuo padet, manau kad pamazins vis tik biggrin.gif
Atsakyti
Reikia, kad vyras labiau maitinti ir pirstukas pastores, tada nereikes mazinti... as tai butent taip darau, jeigu pradeda baimintis, kad gali buti per didelis essen.gif ax.gif
Papildyta:
tai ir tu pabandyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisiziurejau as cia jusu ziedeliu visu,tikrai lb graziu yra smile.gif o gal man kas kvailiukei pasakys pries kiek mazdaug laiko jus pradejot uzsakinet ziedus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 08 14, 15:32)
Reikia, kad vyras labiau maitinti  ir pirstukas pastores, tada nereikes mazinti... as tai butent taip darau, jeigu pradeda baimintis, kad gali buti per didelis  essen.gif  ax.gif
Papildyta:
tai ir tu pabandyk  lotuliukas.gif

blink.gif
Nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
na Culotte suprato apie ka as .... biggrin.gif

Mums ziedus pagamino per dvi savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 08 14, 19:36)
na Culotte suprato apie ka as ....  biggrin.gif

Mums ziedus pagamino per dvi savaites  ax.gif

Supratau supratau biggrin.gif jau pradedu vedarais maitint thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom paprastus klasikinius aukso žiedus, dabar belieka tik išgraviruoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 14, 17:19)
Sveikos 4u.gif prisiziurejau as cia jusu ziedeliu visu,tikrai lb graziu yra smile.gif o gal man kas kvailiukei pasakys pries kiek mazdaug laiko jus pradejot uzsakinet ziedus?  g.gif

pries pora menesiu tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 16, 14:52)
pries pora menesiu tai tikrai mirksiukas.gif

hmm aisku,dekuj uz info smile.gif mes dar daug laiko turim,nieko dar neieskom tik siaip info renku,nes planuojam susituokt tik kita vasara 4u.gif
Atsakyti
O cia musu ziedukai ax.gif

Neleidzia ikelti,tikriausiai per mazai zinuciu parasius esu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borkowa: 16 rugpjūčio 2009 - 17:36