Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(chile0 @ 2009 03 19, 11:45)
Jei 500 uz viena tai pigiau grybo!!!  rolleyes.gif
Musu vienas kainavo 3k. daugiau  doh.gif

na dar ziedo kaina didele dalimi priklauso nuo to kiek jis sveria, jei kokie plonyciai is mazai aukso tai normali kaina, bet jei tokie tvirti turio prasme sotresni tai tada jau tikrai pigiau grybo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskio svoris 3,45; o brangiausiojo 3,73 smile.gif Nera labai masyvus. I kaina rinkdamiesi nelabai ziurejom, labiau ziurejom, kad abiems patiktu ir patiems net keista, kad pigiai prasisukom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 03 19, 11:57)
Maniskio svoris 3,45; o brangiausiojo 3,73 smile.gif Nera labai masyvus. I kaina rinkdamiesi nelabai ziurejom, labiau ziurejom, kad abiems patiktu ir patiems net keista, kad pigiai prasisukom  ax.gif

na jo tai ziedeliai ne per storiausi, musiskai abu beveik 14 gr sveria, jau buvau isisgandus kad permokejom smile.gif bet matyt normaliai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 03 19, 13:01)
na jo tai ziedeliai ne per storiausi, musiskai abu beveik 14 gr sveria, jau buvau isisgandus kad permokejom smile.gif bet matyt normaliai viskas smile.gif

Joa, gi cia skonio reikalas. Vieniems masyvesni, labiau isgaubti patinka, kitiems plonesni smile.gif Nes musu tai praktiskai lygus, nedaus isgaubtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 19 kovo 2009 - 12:12
QUOTE(pelytte @ 2009 03 16, 16:34)
Na imetu ir ash ziedelius kur mes daremes.mano tas virshutinis su daug akmenu. darem blizgius, bet tas blizgumas nusitryne ir pasidare ziedas matinis, o manishkio tai irgi tox pat tik be akmeneliu. 
user posted image

pelytte,sveika,kada jus gaminotes savo ziedus,gal jau butu laikas atnaujinti,atneskite juos pas mus, ir ziedeliai vel blizges kaip nauji,savo gaminius,beje, mes atnaujiname nemokamai mirksiukas.gif
su pagarba -juvelyrikos salonas "TAVO STUDIO" first.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 03 19, 11:50)
na dar ziedo kaina didele dalimi priklauso nuo to kiek jis sveria, jei kokie plonyciai is mazai aukso tai normali kaina, bet jei tokie tvirti turio prasme sotresni tai tada jau tikrai pigiau grybo  drinks_cheers.gif

Tai taip, dar kaina "pakoreguoja" deimantai, tarkim kitokio aukso dejimas.

Musu ziedukai kartu sudejus sveria apie 11,5 gr. (maniskis virs 5gr. ir MB virs 6gr.)
Kai dar ieskojome ziedu, kai kuriuos paemus atrodydavo, kad ziedai tarsi "tusciaviduriai", lengvucia ir tokie tarsi jei kas tuoj ir ilinks...
Todel tas faktorius, kad ziedai turi buti gero metalo, ir ne per lengviausi buvo mums ypatingai svarbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 03 19, 13:01)

tikrai normaliai drinks_cheers.gif

šiaip mano pastebėjimas iš patirties toks, kad ne viskas, kas gražu paveikslėlyje, lygiai taip pat gražu ir ant piršto. tas pats ir su patogumu. reikia matuotis daug įvairių variantų. pavyzdžiui po tokių matavimųsi supratau, kad man mieliausias variantas - sunkus, platus, šiek tiek apvalintais kraštais... klasikinis žiedas biggrin.gif tiesa, mes planuojame darytis pas juvelyrą iš savo aukso, bet greičiausiai teks papildomai aukso pirktis, nes paskaičiavom, kad turėtų reikėti ne mažiau kaip 14 gr.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 03 20, 10:31)
tikrai normaliai  drinks_cheers.gif

šiaip mano pastebėjimas iš patirties toks, kad ne viskas, kas gražu paveikslėlyje, lygiai taip pat gražu ir ant piršto. tas pats ir su patogumu. reikia matuotis daug įvairių variantų. pavyzdžiui po tokių matavimųsi supratau, kad man mieliausias variantas - sunkus, platus, šiek tiek apvalintais kraštais... klasikinis žiedas biggrin.gif tiesa, mes planuojame darytis pas juvelyrą iš savo aukso, bet greičiausiai teks papildomai aukso pirktis, nes paskaičiavom, kad turėtų reikėti ne mažiau kaip 14 gr.

taip taip, musiskiai abu apie 14 gramu sveria, tai tikrai tokie sunkus, ne tokie lengvuciai, man irgi tokie patinka, mes nesem savo auksa, beje auksa perlydant, bent jau kaip mums aiskino juvelyras, apie 10 proc nugaruoja,nsusilifuoja ir panasiai smile.gif tai kad jei norite kad ziedeliai apie 14 gramu svertu manau aukso apie 16 gr reikes smile.gif
Atsakyti
[quote=Laukine_Feja,2009 03 20, 12:38]
taip taip, musiskiai abu apie 14 gramu sveria, tai tikrai tokie sunkus, ne tokie lengvuciai, man irgi tokie patinka, mes nesem savo auksa, beje auksa perlydant, bent jau kaip mums aiskino juvelyras, apie 10 proc nugaruoja,nsusilifuoja ir panasiai smile.gif tai kad jei norite kad ziedeliai apie 14 gramu svertu manau aukso apie 16 gr reikes smile.gif

teisingai,apdirbimo nuostoliai sudaro iki 10% nuo gaminio svorio,tai jei ziedeliu bendras svoris yra 14 gr.,dar dasideda 1,4 gr.,tada,bendra tauriojo metalo mase gaunasi -15.4 gr. smile.gif
Atsakyti
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
cia musu ziedukai ax.gif ,tik spalva truputi kitokia ir be briliantu
Atsakyti
Jau sakiau ne karta - atskiti labai paprasta. Baltas auksas nera toks baltas kaip foto ten. Jis yra vos gelsvas toks. Nes jo sudetyje yra tas pats geltonas auskas su kitomis priemaisomis,negu tame geltoname, todel ir yra sviesesnis, pilkesnis. Bet tikrai ne baltas kaip sidabras. Toks baltumas yra gaunamas uzpurskiant paprasta auska. Todel greit nusitrins - paskaitykit atsiliepimus tu, kurios turi vestuvinius ar suzadetuviu ziedus is atseit balto aukso. Ir ypac is auksines dovaneles. Jei norit baltu, reikia darytis is platinos, o balto aukso ziedai taip tobulai neblizges, bet jei juos darytu juvellyras, tikrai padarytu gerus, neuzpurkstus kad ir gelsvesnius.
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 21, 12:03)
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
cia musu ziedukai ax.gif ,tik spalva truputi kitokia ir be briliantu

Tai vis del gavai tuos kuriu norejai? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti