Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Mergaitės, kaip manot, ar reali deimantuko 1,5 mm, 0,01 karato kaina- 40 Lt? Man kažkaip neneša į tikrą.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2009 07 27, 16:23)
Mergaitės, kaip manot, ar reali deimantuko 1,5 mm, 0,01 karato kaina- 40 Lt? Man kažkaip neneša į tikrą.

Tikrai ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 07 26, 21:19)
Aciu  4u.gif net issiziojau pamacius kaina blink.gif musu kainavo 1400lt, deimantukas buvo 2mm, tai kainavo 200lt. 0,03 karato.

Baltai pavydziu Jums, ir kaina normali ir ziedukai grazus thumbup.gif ,
kartais net gailiuosi,kad pasidaviau vyro ikalbinejimam del tu deimanciuku apie visa zieda..Jie dideli, uzima didziaja dali zieduko plocio ir tik maza juostele aukso matosi.. be to prisibijau pamesti, nes pinigai nemazi... ir dar vienas dalykas apie kuri nepagalvojau gaminant zieda, kad jei tektu ji padidinti ar pamazinti butu labai daug bedu, kai visas jis su vienas prie kito einanciais deimanciukais...
Kartais net juokiuosi, kad jei tekeciau dar karta tai jau zinociau visus niuansus koks ziedas man labiausiai patiktu ir tiktu biggrin.gif
Atsakyti
visi ikelti ziedukai labai grazus
Atsakyti
QUOTE(točna @ 2009 07 28, 12:08)
visi ikelti ziedukai labai grazus

Negi taip jau visi ir grazus g.gif Juk jie nepaprastai skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysiu ikelti savo ziedukus...... smile.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 07 28, 19:25)

labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif as irgi panasius rinkausi, tik geltono aukso juosteles pavirsius lygus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 07 28, 22:02)
labai grazus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  as irgi panasius rinkausi, tik geltono aukso juosteles pavirsius lygus  ax.gif

aciu 4u.gif . labai smagus nesioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 07 22, 10:59)
sveikos nuotakeles  4u.gif

gal zinot kur Vilniuje butu galima pasigaminti kokybiskus, bet ne itin brangiai, ziedukus?
zinau tik viena juvelyra basanaviciaus gatveje. gal kas esat pas ji lankesi? ar ten brangu?
Dekui  4u.gif

Turbūt mes pas toj Juvelyro studijoj (Dalius Kudaba) ir darėmės žiedus smile.gif
Mes turėjom aukso tai jis kaip ir nekainavo. Žiedai liuks, jokių priekaištų neturiu, man jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 24, 10:25)
g.gif Neteko girdėti. Turiu balto aukso žiedą, kuris jau ilgą laiką nešiojamas, niekad nenuimamas, su juo visur ir visada. Nieko negeltonuoja. Matyt nuo prabos priklauso ir kokybės  g.gif

Baltas auksas pageltonuoja po kurio laiko. Mano brolio vestuvinis žiedas yra balto aukso, praėjo jau 4 metai ir jis šiek tiek pageltonavo. Aišku, jis netapo geltonos spalvos, bet ir baltas tikrai nėra unsure.gif Nors gal čia ir ne taisyklė, gal nuo prabos ir priklauso.
Mes su savo vyru kai rinkomės žiedus, tai mums pasakė taip: "baltas auksas pageltonuoja, matinis nusišlifuoja ir ima blizgėti, o blizgūs susibraižo. Galiausiai visi žiedai tampa vienodi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2009 07 29, 21:37)
Baltas auksas pageltonuoja po kurio laiko. Mano brolio vestuvinis žiedas yra balto aukso, praėjo jau 4 metai ir jis šiek tiek pageltonavo. Aišku, jis netapo geltonos spalvos, bet ir baltas tikrai nėra  unsure.gif  Nors gal čia ir ne taisyklė, gal nuo prabos ir priklauso.
Mes su savo vyru kai rinkomės žiedus, tai mums pasakė taip: "baltas auksas pageltonuoja, matinis nusišlifuoja ir ima blizgėti, o blizgūs susibraižo. Galiausiai visi žiedai tampa vienodi"  lotuliukas.gif

Ir geltono aukso tie blizgūs, lygiu paviršiumi susibraižo. Tiesiog aš asmeniškai labai nemėgstu geltono aukso. Man ta jo spalva labai nepatinka schmoll.gif , o ypač prastesnės aukso prabos, tada ta geltona spalva labai skiriasi, kai kurie žmonės iš akies pažiūrėję tai atskiria. Todėl ir vestuvinius rinksiuos balto. Dabar turiu paprastą žiedelį su deimantu. Nešioju tris metus. Kol kas jam nieko nepasidarė, negeltonuoja, nesusibraižė. g.gif Tai ir galvoju, kad gal nuo prabos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 07 28, 21:25)

Labai gražūs thumbup.gif

Mūsiškiai bus patys paprasčiausi, geltono aukso... Jų dar neturiu, bet jau labai gerai įsivaizduoju, kaip jie atrodys smile.gif
Atsakyti