Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 23, 18:00)
butu grazus, jei butu geltono aukso blush2.gif  biggrin.gif

Man taip pat labiau patinka geltonas auksas, taciau teko nusileisti vyrui, kuris geltono aukso pakesti negali ax.gif
Atsakyti
Man irgi patinka geltonas auksas, o busimajam tik baltas, tai priejom prie isvados kad bus spalva ir balta ir geltona smile.gif kaip laukiu kada pagamins

http://public.fotki....suziedukai.html
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 24, 08:52)
Man taip pat labiau patinka geltonas auksas, taciau teko nusileisti vyrui, kuris geltono aukso pakesti negali ax.gif

skaiciau, kad laikui begant baltas auksas kazkiek pageltonuoja. tai vistiek tavo virsus bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 24, 09:04)
skaiciau, kad laikui begant baltas auksas kazkiek pageltonuoja. tai vistiek tavo virsus bus biggrin.gif

g.gif Neteko girdėti. Turiu balto aukso žiedą, kuris jau ilgą laiką nešiojamas, niekad nenuimamas, su juo visur ir visada. Nieko negeltonuoja. Matyt nuo prabos priklauso ir kokybės g.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust, kas pirko Aukso gijoj ziedukus pagal uzsakyma. Reikia moketi iskart visa suma ar tik koki avansa?
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 07 24, 09:03)
Man irgi patinka geltonas auksas, o busimajam tik baltas, tai priejom prie isvados kad bus spalva ir balta ir geltona  smile.gif  kaip laukiu kada pagamins

http://public.fotki....suziedukai.html

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2009 07 24, 10:50)
Noreciau paklaust, kas pirko Aukso gijoj ziedukus pagal uzsakyma. Reikia moketi iskart visa suma ar tik koki avansa?

Pavasaryj buvo taip, kad reikejo sumoketi 20% avansa nuo uzsakymo sumos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldidruska: 24 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(Culotte @ 2009 07 19, 19:06)
Na pagaliau ir mes pasiemem savo ziedukus  tongue.gif  isejo daug grazesni nei apskritai tikejausi, ir labai geros kokybes ir darbas ir auksas. Ivertinkit  ax.gif
http://public.fotki....s/dsc00051.html
Tik kokybe foto prasta, nes su telefonu fotkinau  doh.gif

Labai grazus, mano irgi panasus, tik deimantukai eina apie visa zieda.Jei nepaslaptis kiek kainavo? smile.gif
As kai uzsakinejau mokejau uz abu 19200 lt.
Visi sako, kad per brangiai, bet kad nepavyko rasti jokio juvelyro kuris pigiau pagamintu, o visa kaina isskele aplink visa zieda einantys deimanciukai, ju lb daug gaunasi, tai ir kaina doh.gif ...
idomu diek panasus su keliais deimanciukais kainuoja?...
Atsakyti
QUOTE(Silan @ 2009 07 25, 23:54)
Labai grazus, mano irgi panasus, tik deimantukai eina apie visa zieda.Jei nepaslaptis kiek kainavo?  smile.gif 
Visi sako, kad per brangiai, bet kad nepavyko rasti jokio juvelyro kuris pigiau  pagamintu, o visa kaina isskele aplink visa zieda einantys deimanciukai, ju lb daug gaunasi, tai ir kaina  doh.gif ...

pas mano juvelyra vienas deimanciukas kainuoja nuo 150 iki 220 Lt uz vnt. priklausomai nuo dydzio Tai man atrodo, kad jusiskis labai brangus g.gif arba deimanciukai dideli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 25, 23:57)
pas mano juvelyra vienas deimanciukas kainuoja nuo 150 iki 220 Lt uz vnt. priklausomai nuo dydzio Tai man atrodo, kad jusiskis labai brangus g.gif arba deimanciukai dideli ax.gif

Nemazi,nebepamenu kiek tu karatu yra..Vyras sugalvojo, kad tai bus kaip investicija.Be to juk visam gyvenimui, tai leidom sau paislaidauti..
Nors dabar kartais pagalvoju ar tikrai to reikejo, nes ziedas yra labai jau spindintis, per duos deimanciukus aukso beveik ir nesimato, ir ne visur tas ziedas man derinasi, pvz: apsirengus laisvalaikio drabuziais tai jis kaip "ne is tos operos atrodo" doh.gif , o vestuvini zieda juk nesioju nuolat, tai gal butu buve geriau, kad jis butu kiek paprastesnis, nekrentantis taip i akis ir tiesiog derintusi prie visko..
bet yra kaip yra.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silan: 26 liepos 2009 - 10:07
O štai mūsų žiedukai 4u.gif tik nelabai gal matosi rolleyes.gif
http://public.fotki....rika1986/iedai/
Atsakyti
QUOTE(Silan @ 2009 07 25, 22:54)
Labai grazus, mano irgi panasus, tik deimantukai eina apie visa zieda.Jei nepaslaptis kiek kainavo?  smile.gif 
Visi sako, kad per brangiai, bet kad nepavyko rasti jokio juvelyro kuris pigiau  pagamintu, o visa kaina isskele aplink visa zieda einantys deimanciukai, ju lb daug gaunasi, tai ir kaina  doh.gif ...

Aciu 4u.gif net issiziojau pamacius kaina blink.gif musu kainavo 1400lt, deimantukas buvo 2mm, tai kainavo 200lt. 0,03 karato.
Atsakyti