Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 22, 13:00)
Man taip pat nepatinka ziedai su akutemis schmoll.gif 
Esu konservatorisku paziuru siuo klausimu. Vestuvinis ziedas turi buti platokas, be jokiu akuciu, raiziniu ar kitokio aukso priemaisu. As dar pageidavau, kad butu geltono aukso, taciau teko nusileisti vyrui - ziedai musu balto aukso.
user posted image

Labai grazus ziedas wub.gif Mes irgi tik placiu klaiskiniu norejom. Musu su MB 7mm plocio, tik geltono aukso. MB visiskai lygus, o manisksi su 6 deimanciukais einanciais aplink zieda (kas 9 mm kazkur). Musu vestuviu diena mudviem buvo 6 mtukai, tai 6 deimanciukai labai grazus simbolis. Atrodo super!! Tik foto idesiu veliau, kai gausiu fotografes nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 07 23, 14:32)
Nuostabus žiedas  thumbup.gif Sau noriu tik tokių ir būtent balto aukso  wub.gif

Aciu ax.gif Dziugu rasti bendraminciu mirksiukas.gif Sie ziedai ne visiems musu pazistamiems patiko, daugelis juos ivardino kaip labai nuododzius, be cinkelio ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2009 07 23, 14:29)

Ačiū Griezlee, bet jau žiūrėjau ir nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 07 23, 15:48)
Ačiū Griezlee, bet jau žiūrėjau ir nėra... verysad.gif

http://www.blumer.de/
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2009 07 23, 14:54)

labai gražūs žideliai, bet nužiūrėtųjų nėra... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 07 23, 16:08)
labai gražūs žideliai, bet nužiūrėtųjų nėra... cry.gif  cry.gif  cry.gif

tai tada teks aukso gijoj pirkt biggrin.gif
as ten isrinkau is saint maurice , klasikinius, placius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Griezlee @ 2009 07 23, 15:17)
tai tada teks aukso gijoj pirkt  biggrin.gif
as ten isrinkau is saint maurice , klasikinius, placius  ax.gif

ten vieno žiedo kaina 2800..pirkti pas juos tikrai neįmanoma, bent jau mums tai nepasiekiamos aukštumos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 07 23, 14:43)
Labai grazus ziedas  wub.gif  Mes irgi tik placiu klaiskiniu norejom. Musu su MB  7mm plocio, tik geltono aukso. MB visiskai lygus, o manisksi su 6 deimanciukais einanciais aplink zieda (kas 9 mm kazkur). Musu vestuviu diena mudviem buvo 6 mtukai, tai 6 deimanciukai labai grazus simbolis. Atrodo super!! Tik foto idesiu veliau, kai gausiu fotografes nuotraukas  smile.gif

musu taip pat klasikiniai ziedai, tik pas mane 5 deimantukai. dar pas mus truputi balto aukso yra smile.gif man klasikiniai ziedai patys graziausi. ir didelis pliusas kad jie labai patogus thumbup.gif nes labai svarbu patogus ziedas, juk ji nesiot reiks visa gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chilyru @ 2009 07 23, 12:26)
sveikos paneles,

norejau paklausti, kas pigiau gaunas pirkti ziedus ar gamintis juosp as juvelyra jei neturi visai savo aukso? smile.gif

vieno ziedo padarymas apie 300Lt (neimantraus), o auksa skaiciuoja 1g-45Lt.
Bent jau musiskiams taip paskaiciavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 22, 15:00)
Man taip pat nepatinka ziedai su akutemis schmoll.gif 
Esu konservatorisku paziuru siuo klausimu. Vestuvinis ziedas turi buti platokas, be jokiu akuciu, raiziniu ar kitokio aukso priemaisu. As dar pageidavau, kad butu geltono aukso, taciau teko nusileisti vyrui - ziedai musu balto aukso.
user posted image

butu grazus, jei butu geltono aukso blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 07 23, 08:53)
cullote kiek kainavo pagaminti Jusu ziedukus? kiek kainuoja ausko gramas 24 karatuose?

GRamas pas juos siuo metu 45lt. o darbas 500lt (uz abu ziedelius). Mes turejom savo aukso truputi, bet is viso gavos apie 1400lt. Bet ne kiek negaila, esu labai patenkinta ju darbu, poziuriu i darba, profesionalumu. Visiems rekomenduociau siuos du vyrus wub.gif
Atsakyti
Mes irgi siandien ten pat uzsisakeme ziedukus, laukiu nesulaukiu, kada pakvies pasimatuoti... ax.gif
Atsakyti