Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Na mes asmeniškai dar nesimatavom žiedukų, bet aš daugmaž su liniuote pasižiūrėjau kiek tie 6mm. Pati norėčiau kad būtų nuo 6mm iki 8mm plotis, labai gražu tokie platūs;)Angel99, panašiai ir mes galvojam:)
Atsakyti
QUOTE(RENATAV @ 2009 07 04, 08:11)
Mes ir jau uzsisakeme gaminti ziedukus pas juvelyra Dainiu is aukso kalves, žiedukus atiduos po 3 saavici tai labai laukiu  smile.gif  biggrin.gif

o kokios kainytes aukso kalveje? uzmaciau pas juos labai grazius ziedelius bigsmile.gif ax.gif

savosius jau atidavem paminti, kaip ir sakiau tradicinius, bet masyvius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2009 07 04, 11:10)
Na mes asmeniškai dar nesimatavom žiedukų, bet aš daugmaž su liniuote pasižiūrėjau kiek tie 6mm. Pati norėčiau kad būtų nuo 6mm iki 8mm plotis, labai gražu tokie platūs;)Angel99, panašiai ir mes galvojam:)

as del savo ziedo apsisprendziau, kad 6 mm virs galvos uztenka, 7 mm jau negraziau ziurisi ant pirsto man asmeniskai. O vyriskas kaip tik reikalauja 7 mm, nes 6 mm mazokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 07 04, 13:10)

Na mano pirstai lb ploni ir smulkus, tai jei jau daryti dar storesnius, tai ne kaip atrodys.. smile.gif o vyriskas taip pat 6 mm, nes norejom vienodo plocio ziedeliu ax.gif
Atsakyti
Tai aišku, gražu tokie, kokius gaminatės. Mano pirštai irgi nestori, tai gal aš čia per daug kuriu iliuzijas, iš tikrųjų gal kai per stori tai jau irgi nekaip ten vaizdelis.. smile.gif Na įtikinot, kad maždaug moters, kuri nori masyvaus žieduko plotis 6mm ne daugiau, o vyriško toks arba platesnis:)
Atsakyti
[quote=Angel99,2009 07 04, 19:40]
o kokios kainytes aukso kalveje? uzmaciau pas juos labai grazius ziedelius bigsmile.gif :a

AUKS KALVEJE UZ DARBA PAIMA APIE 800 LT, GALIMA TURETI SAVO AUKSO, O GALIMA IS JU PIRKTI KAZKURUZ 16 G. AUKSO APIE 800 LT, NA IR PLIUS BRILIKAS, O JO KAINA PRIKLAUSO NUO DYDZIO, MANISKIS BUS 0,1 TAI APIE 500 LT. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 07 04, 21:55)
Na įtikinot, kad maždaug moters, kuri nori masyvaus žieduko plotis 6mm ne daugiau, o vyriško toks arba platesnis:)

tikrai ne. jokių gražiau ir geriau čia negali būti - kiekvienam tas klausimas yra individualus. galbūt siauresnis kažkam patogesnis. labai tikėtina. bet pvz asmeniškai man, įpratusiai prie plačių žiedų, yra priešingai. subjektyvu tai. ir iš viso argi 6 mm tai masyvus žiedas? gal taip sakantys nelabai daug žiedų yra matę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 05, 09:34)
tikrai ne. jokių gražiau ir geriau čia negali būti - kiekvienam tas klausimas yra individualus. galbūt siauresnis kažkam patogesnis. labai tikėtina. bet pvz asmeniškai man, įpratusiai prie plačių žiedų, yra priešingai. subjektyvu tai. ir iš viso argi 6 mm tai masyvus žiedas? gal taip sakantys nelabai daug žiedų yra matę smile.gif

na turint omeny masyvus sakiau ne tik ziedo ploti.. bet ir stori.. is plocio galima padaryti ir 12 mm., bet jis bus plonytis ir susilankstys mirksiukas.gif

cia kiekvienas supranta savaip. Siaip kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 05, 11:34)

Na as ziedu esu maciusi daug, nes ne viena Juvelyrikos salona aplankiau. Man asmeniskai, negrazu nei per daug stori, nei per daug ploni. Plono privalumas tas, kad jis daug lengvesnis ir praktiskai nejauciamas ant pirsto. o storo ziedo privalumas tas, kad ne tik graziai atrodo, bet ir nera tikimybes, kad jis deformuosis. Bet va stori lb ziedai turi minusa, kad nekvepuoja oda ir skalbiant ar kazka dirbant su chemija po ziedu esnati odele "pleiskanoja".
Kiekvieno asmeninis reikalas kokio plocio zieda rinktis, bet reikia atkreipti demesi i tai, kad ji nesiosi visa gyvenima, todel jis turi buti ne tik grazus, bet ir patogus mirksiukas.gif
Ir dar masyvus ziedas ne tik plocio atzvilgiu yra, bet ir storio. tad tie 6mm plocio su atitinkamu ziedo storiu atrodo masyviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 07 05, 14:34)
Na as ziedu esu maciusi daug, nes ne viena Juvelyrikos salona aplankiau. Man asmeniskai, negrazu nei per daug stori, nei per daug ploni. Plono privalumas tas, kad jis daug lengvesnis ir praktiskai nejauciamas ant pirsto. o storo ziedo privalumas tas, kad ne tik graziai atrodo, bet ir nera tikimybes, kad jis deformuosis. Bet va stori lb ziedai turi minusa, kad nekvepuoja oda ir skalbiant ar kazka dirbant su chemija po ziedu esnati odele "pleiskanoja".
Kiekvieno asmeninis reikalas kokio plocio zieda rinktis, bet reikia atkreipti demesi i tai, kad ji nesiosi visa gyvenima, todel jis turi buti ne tik grazus, bet ir patogus mirksiukas.gif
Ir dar masyvus ziedas ne tik plocio atzvilgiu yra, bet ir storio. tad tie 6mm plocio su atitinkamu ziedo storiu atrodo masyviai 4u.gif

na kaip tik ta ir turejau omeny ax.gif blush2.gif Geriau manes viska paaiskinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 07 05, 15:34)
Bet va stori lb ziedai turi minusa, kad nekvepuoja oda ir skalbiant ar kazka dirbant su chemija po ziedu esnati odele "pleiskanoja".

na, skalbiu skalbyklėje, tvarkydama namus užsimaunu gumines pirštines, o žiedus paprastai nusimaunu, kaip ir kotletams faršą minkydama ar daržą ravėdama smile.gif žinoma, priešingu atveju, tikrai gerai nesibaigtų, bet gi super klijais to žiedo prie piršto nesilipiname, o ir tam tikrų higienos taisyklių juk laikomės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 07 01, 13:53)
Nat mano zieduko isgraviruotas mano busimojo vyro vardas ir vestuviu data, o ant vyrisko zieduko mano vardas ir vestuviu data 4u.gif
Papildyta:
Sv. Gertrudos gatvej yra Ametistas,  juvelyro vardas lygtais Giedrius.  smile.gif

O vargeli verysad.gif Kaip gaila, kad anksciau nepasiskaiciau. Sestadieni pasiemiau ziedelius is Kaune esancio juvelyro ( lyg Kestucio 66) Ir net nezinau ka daryti schmoll.gif Visai jokio panasumo i tuos, kuriuos uzsisakeme, akutes nelygiai sudetos, ipjautas ziedelis ties akutemis. Nunesiau kitam juvelyrui, tai jis pasake, kad tokiu issigimeliu nebeimanoma pataisyti tik perdatyti. Vestuves jau rugpjucio 1 ir nieko nebespesim perdaryti verysad.gif Tai va, merginos, jei kam reikes ziedeliu, neikit ten, nes susigadinsite nervus ilgam cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugilyte777 @ 2009 07 08, 16:10)
O vargeli  verysad.gif  Kaip gaila, kad anksciau nepasiskaiciau. Sestadieni pasiemiau ziedelius is Kaune esancio juvelyro ( lyg Kestucio 66) Ir net nezinau ka daryti  schmoll.gif  Visai jokio panasumo i tuos, kuriuos uzsisakeme, akutes nelygiai sudetos, ipjautas ziedelis ties akutemis. Nunesiau kitam juvelyrui, tai jis pasake, kad tokiu issigimeliu nebeimanoma pataisyti tik perdatyti. Vestuves jau rugpjucio 1 ir nieko nebespesim perdaryti  verysad.gif  Tai va, merginos, jei kam reikes ziedeliu, neikit ten, nes susigadinsite nervus ilgam  cray.gif

Kaip skaudu girdeti tokius zodzius. Jei turit atliekamu pinigeliu, tikrai pirkit kitus ziedelius, nenesiokit nemielu ziedu, ir kaip imasi juvelyrai darbu, kuriu nesugeba padaryti. verysad.gif
Kiek zinau Kaune Žemaitis graziai daro ziedus.
Atsakyti