Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

idedu kita nuoroda blush2.gif

[URL=user posted image]user posted image[/URL]

http://public.fotki....s/ziedai-2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 30 birželio 2009 - 12:31
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 29, 00:37)
Mes tai savo ziedelius daremes Ametiste, Sv. Gertrudos gatveje. Lb graziai gamina ziedus, tai pas ji su terminais beda.. zadejo po menesio.. o atsiemem beveik po dvieju.. verysad.gif bet kadangi mes laiko turejom, tai lb blogai nebuvo smile.gif

Idedu nuotraukyte kokiu norejome ir kokie isejo jam pagaminti thumbup.gif tik kad mano ziedelyje 1 deimantukas, o ne 3 ir pas MB visai be deimantuko smile.gif

http://public.fotki....ves/ziedai.html

tik kad gal susilieja...

http://public.fotki....es/ziedai1.html

Nerodo nuotraukos smile.gif ametiste man zieduka mazino labai geras dede ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 13:29)

Grazus ziedukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 06 30, 20:56)
Grazus ziedukai wub.gif

aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*aistonija* @ 2009 06 30, 15:14)
Nerodo nuotraukos smile.gif ametiste man zieduka mazino labai geras dede ax.gif

ikeliau kita, tai gal dbr jau rodo? smile.gif na taip, saunus vyrukas, lb graziai gamina ziedukus, o ir nebrangiai thumbup.gif
Atsakyti
beje norejau paklausti, neskaiciau visos temos ax.gif Ar graviruojat ziedelius, ir jei taip, tai ka isgraviruojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 06 30, 20:18)
na taip, saunus vyrukas, lb graziai gamina ziedukus, o ir nebrangiai thumbup.gif

Kas gamino?
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2009 07 01, 09:57)
beje norejau paklausti, neskaiciau visos temos  ax.gif Ar graviruojat ziedelius, ir jei taip, tai ka isgraviruojat?  ax.gif

Nat mano zieduko isgraviruotas mano busimojo vyro vardas ir vestuviu data, o ant vyrisko zieduko mano vardas ir vestuviu data 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2009 07 01, 11:07)
Kas gamino?

Sv. Gertrudos gatvej yra Ametistas, juvelyro vardas lygtais Giedrius. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 01 liepos 2009 - 11:55
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 07 01, 12:53)
Nat mano zieduko isgraviruotas mano busimojo vyro vardas ir vestuviu data, o ant vyrisko zieduko mano vardas ir vestuviu data 4u.gif
Papildyta:
Sv. Gertrudos gatvej yra Ametistas,  juvelyro vardas lygtais Giedrius.  smile.gif

Aaa, nepazistu tokio, galvojau, kad kitas juvelyras, is Vilniaus.
Atsakyti

[URL=user posted image]user posted image[/URL]

Tikrai gražuoliai, jei ne paslaptis koks čia jų plotis?
Atsakyti
Tikrai gražuoliai, jei ne paslaptis koks čia jų plotis?
[/quote]

lygtais 6mm.. smile.gif as lb norejau tokiu masyviu zieduku, o ne ten kokiu menkuciu, kurie susilanksto greitai ax.gif
Atsakyti
Mes sian irgi pas juvelyra eisime ziedukus uzsisakineti. Taciau norime daugiau tradiciniu, bet irgi ne menkuciu.. as galvoju moteriskas koks 6-7 mm, o vyriska net 8 mm. pasidaryti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes ir jau uzsisakeme gaminti ziedukus pas juvelyra Dainiu is aukso kalves, žiedukus atiduos po 3 saavici tai labai laukiu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti