Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

o as nusiziurejau siandien vienus aukso gijoj. patiko man.
Atsakyti
gražūs. tik tiek, kad tas matas greit nusitrins ir bus blizgūs........
Atsakyti
zinau, bet bent kuri laika gerai atrodys :) kad kazkaip man ant rankos blizgus nelabai kaip ziurejosi. o sitas iskart, kaip sako "prilipo" :)
Atsakyti
mano darbe kazkaip internetas luzineja, ta pacia zinute pakartojo du kartus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristutele: 26 birželio 2009 - 06:53
QUOTE(Kristutele @ 2009 06 26, 07:45)
zinau, bet bent kuri laika gerai atrodys smile.gif kad kazkaip man ant rankos blizgus nelabai kaip ziurejosi. o sitas iskart, kaip sako "prilipo" smile.gif

Tas kuri laika - tai jeigu nesiosi kiekviena diena, po triju menesiu mato nebeliks. Sakau is savo patirties.
Atsakyti
Mes darėm pas Dalių Kudabą žiedukus..
Rezultate gavosi gražesni, nei maniau thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Taisyti tai ten nešti tikrai nieko nepatariu.. Bet va žiedus gamint tikrai moka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 06 26, 08:59)
Tas kuri laika - tai jeigu nesiosi kiekviena diena, po triju menesiu mato nebeliks. Sakau is savo patirties.

nu nesitikejau, kad taip greit. nu bet ka daryt? man blizgus nera grazus. o mano draugai kaip tik labai panasius ir turi, tik blizgius. tai irgi praejus vos keliems menesiams, jie jau apsibraize, ir atrodo tikrai nebe blizgus. tai kaip sakant, nei tas, nei tas nera idealu.
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 06 26, 09:06)
nu nesitikejau, kad taip greit. nu bet ka daryt? man blizgus nera grazus. o mano draugai kaip tik labai panasius ir turi, tik blizgius. tai irgi praejus vos keliems menesiams, jie jau apsibraize, ir atrodo tikrai nebe blizgus. tai kaip sakant, nei tas, nei tas nera idealu.

Deja matiniai ziedai nera ilgaamziai. Su kiekvienu atnaujinimu prarasi aukso. Mes jau viena karta atnaujinom, daugiau nezadu atnaujinti, nes nieko neliks is ziedu. Nutariau ziedus nupoliruoti, bus blizgus smile.gif
Atsakyti
cia musu ziedukai 4u.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mum ka tik paskambino juvelyras, kad ziedai jau padaryti thumbup.gif Tik kad atsiimt teks tik pirmadieni, nes dabar reik lekt Budapestan pasitikt mamos su mociute. Oi, laukiu nesulaukiu thumbup.gif Idomu, kaip gavosi tie musu ziedeliai. jei ka, sake juvelyras, laiko taisymui dar yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 01, 08:05)
dar mums patiko sitie
https://www.ecoupons...../8RDA1928.jpg

tai rinksimes is dvieju  smile.gif labai tikiuosi, kad kaip nors pavyks gauti foto tu kitu ziedeliu - blogiausiu atveju eisim fotkinti  ax.gif

QUOTE(Neringiux @ 2009 06 01, 12:55)
Primena padanga doh.gif

biggrin.gif mano draugu pora nesioja butent tokius pacius ziedus, tai patikekit, realiai ant pirsto jie tikrai i padanga nepanasus, ir gana graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
Mes tai savo ziedelius daremes Ametiste, Sv. Gertrudos gatveje. Lb graziai gamina ziedus, tai pas ji su terminais beda.. zadejo po menesio.. o atsiemem beveik po dvieju.. verysad.gif bet kadangi mes laiko turejom, tai lb blogai nebuvo smile.gif

Idedu nuotraukyte kokiu norejome ir kokie isejo jam pagaminti thumbup.gif tik kad mano ziedelyje 1 deimantukas, o ne 3 ir pas MB visai be deimantuko smile.gif

http://public.fotki....ves/ziedai.html

tik kad gal susilieja...

http://public.fotki....es/ziedai1.html
Atsakyti