Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

as nesinau, kaip man juvelyrui reiks paaiskinti, ko as noriu, nes nusiziurejau vienus ziedelius kaune, bet kad tos parduotuves puslapyje as ju nerandu. bijau, kad vien papasakoti gali neuztekti, reikia ir parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 06 22, 14:38)
as nesinau, kaip man juvelyrui reiks paaiskinti, ko as noriu, nes nusiziurejau vienus ziedelius kaune, bet kad tos parduotuves puslapyje as ju nerandu. bijau, kad vien papasakoti gali neuztekti, reikia ir parodyti.

Tai nupiesk, gal supras biggrin.gif
Atsakyti
teks bandyt biggrin.gif nors nezinau, kaip pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2009 06 22, 11:56)
kazkodel neikele pavyzdelio, tad pabandysiu parasyti kuris
Kolekcija/ vestuviniai ziedai/ 14-26/ antras nuo galo wink.gif/ ziedas "forest"  rolleyes.gif

o kaip ant pirštuko? patogu? šiaip atrodo masyvesni nei 15 gr,
tai įtariu, kad realybėje atrodo mažesni, ane?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 22, 17:15)
o kaip ant pirštuko? patogu? šiaip atrodo masyvesni nei 15 gr,
tai įtariu, kad realybėje atrodo mažesni, ane?

ant pirstuko patogus, nes ju storis 1mm, aukstis 5mm-moteriskas, o vyriskas 7mm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2009 06 22, 13:17)
Man irgi nelabai, per grubus.

musiskiai nera identiski, tiesiog patiko ideja, tad ir pasiskolinome ax.gif paprasti aukso ziedeliai, tik su ipjovimais, grioveliais rolleyes.gif
relybeje atrodo "svelnesni" ax.gif
Papildyta:
pavyzdyje man jie ir gi nelabi patiko schmoll.gif bet pastitikejau juvelyru ir likau patenkinta biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu ziedukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
grazuciai wub.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temele, bet vis tiek nezinau ar i cia pataikysiu:) Gal galit man neismanelei paaiskinti visu pirma kam reikalingas prabavimas? Ir dar..kaip pasirinkti tinkama zieduko dydi? Ar geriau matuotis vesiu metu laiku, kai pirstai nera pabrinke?:)Aciu uz atsakymus:)
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 06 24, 21:57)
Perskaiciau visa temele, bet vis tiek nezinau ar i cia pataikysiu:) Gal galit man neismanelei paaiskinti visu pirma kam reikalingas prabavimas? Ir dar..kaip pasirinkti tinkama zieduko dydi? Ar geriau matuotis vesiu metu laiku, kai pirstai nera pabrinke?:)Aciu uz atsakymus:)

Prabavimas irodo, kad gaminys tikrai yra sakykim is aukso, ir kokios prabos. Neprabuojant gali gauti paprasta metala, padengta aukso spalva arba ziedas nelaikys norimos prabos, arba vietoj brilianto cirkoni, jei neisduodamas ziedui sertifikatas. Girdejau, kad paskutiniu metu padirbinejama praba, juvelyrai ikala skaiciukus 585 ir zmones galvoja,kad tai praba. O praba deda prabavimo rumai ir ten vycio zenklas su skaiciukais.
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif

noriu paklausti, ar graviruojate savo vestuvinius ziedelius/ gal turite graziu ideju? ax.gif ar esate mate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 25, 08:38)
sveikos mielosios  4u.gif

noriu paklausti, ar graviruojate savo vestuvinius ziedelius/ gal turite graziu ideju?  ax.gif ar esate mate?  smile.gif

Esu maciusi isgraviruotu ziedu ant isorines puses ir padengtu kazkokia spec. medziaga juodos spalvos. Idomiai atrodo. Aisku graviruoti varda ar "myliu" banalu, bet sakykim koki nors rasta, tai visai grazu.
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 15, 23:00)
jau kazkada rodziau savo ziedelius bet dar karteli parodysiu blush2.gif

oi bigsmile.gif kokie grazus
Atsakyti