Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(shining @ 2009 06 15, 12:51)
mes irgi klasikinius (7mm) geltono aukso žiedus užsisakėms, tik mano visa eilė bus deimančiukų  smile.gif  Klasika lieka klasika  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Butent-klasika yra klaiska smile.gif Mes siandien ejom dar karteli pas juvelyra pasiklausti, ar gavo deimanciuka, ir kokio dydzio. Juvelyras pasake, kad tokiam placiam ziede vienas deimantas negraziai atrodys, tai mes su MB labai greit apsisprendem, kad i manaji desim 6 deimaciukus per visa zieda, t.y. ratu. Kadangi mano ziedo dydis yra 54-as, tai gausis kas 9 mm po deimanciuka. O 6 todel, kad butent vestuviu diena mudviems bus 6 metukai (kasmet ta diena svenciam), tai taip labai graziai simboliskai gausis 6 metukai-6 deimanciukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 15 birželio 2009 - 18:27
QUOTE(Culotte @ 2009 06 15, 18:37)
ta vieta kur ziedas balta balta, o pirstai tai rudi pas ja, dar ir idege db, tai taip biski kraupiai atrode  blush2.gif 

o tai kai Jūs vasarą nešiojate paprastus žiedus, rankinį laikrodį arba tarkim akinius, ir paskui juos nusiimate - argi nematote to paties? smile.gif mano brolis ačkarikas, tai kai vasarą grįžta iį atostogų ir nusiima akinukus - nors į cirką vesk laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 06 15, 17:26)
drinks_cheers.gif  Butent-klasika yra klaiska  smile.gif  Mes siandien ejom dar karteli pas juvelyra pasiklausti, ar gavo deimanciuka, ir kokio dydzio. Juvelyras pasake, kad tokiam placiam ziede vienas deimantas negraziai atrodys, tai mes su MB labai greit apsisprendem, kad i manaji desim 6 deimaciukus per visa zieda, t.y. ratu. Kadangi mano ziedo dydis yra 54-as, tai gausis kas 9 mm po deimanciuka. O 6 todel, kad butent vestuviu diena mudviems bus 6 metukai (kasmet ta diena svenciam), tai taip labai graziai simboliskai gausis 6 metukai-6 deimanciukai smile.gif

tikrai fainiai, net su kazkokia prasme thumbup.gif
Atsakyti
jau kazkada rodziau savo ziedelius bet dar karteli parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 15, 19:30)
o tai kai Jūs vasarą nešiojate paprastus žiedus, rankinį laikrodį arba tarkim akinius, ir paskui juos nusiimate - argi nematote to paties? smile.gif mano brolis ačkarikas, tai kai vasarą grįžta iį atostogų ir nusiima akinukus - nors į cirką vesk  laugh.gif

lotuliukas.gif na as nuo tu siauru zieduku tai lb nezymiai idegu, o laikrodzio vasara stengiuos nedevet...Negrazu kai ranka dryzuota tongue.gif Bet vestuvinio ziedo juk nenusiimsi, visad nesiosi, tai sitas dalykas neturi jokios reiksmes mirksiukas.gif Laukiu nesulaikiu savo ziedu, neisivaizduoju kur reiks juos padet, kad kasdien nesimatuociau ax.gif
Atsakyti
kazkaip norim placiu ziedu, o apie idegi net nepagalvojau... bet ta mintis manes nei kiek netbaido... ax.gif Oi kaip laukiu kad eisim uzsakyti... Nekantrauju.
Atsakyti
Nesuprantu, kam del to idegio jaudintis? taigi vistiek visada vestuvinius ziedus nesiosim. na, nebent kuri is jusu planuoja tik svenciu dienomis ji nesiot biggrin.gif Juk ir nuo palaidines petnesu lieka dryziai.. man tai tokia smulkmena tai atrodo.. smile.gif
Atsakyti
www.tavostudio.lt
Atsakyti
Labai daug graziu ziedeliu prisiziurejau, tad savuosius issirinkti buvo labai sunku ax.gif pasiklioviau MB pasiulymu ir ne kiek nesigailiu bigsmile.gif
ziedelius dareme pagal si pavyzdeli
http://www.yurga.lt/lt/kontaktai
tik auksiniai ir maniskis ziedelis su deimanciukais
kolege rekomendavo juvelyra dirbanti kaune "ametiste"
bendras ziedeliu svoris 15 g., savo aukso turejome 11 g.,ziedeliai kainavo 700lt.
pavyzdeleyje ziedeliai atrodo tuputi gruboki, bet musiskai dailuciai, gaile neiseina ikelti orginalo, apsisviecia kazkaip ir nieko nesimato g.gif

Papildyta:
kazkodel neikele pavyzdelio, tad pabandysiu parasyti kuris
Kolekcija/ vestuviniai ziedai/ 14-26/ antras nuo galo wink.gif/ ziedas "forest" rolleyes.gif

Atsakyti
Na man tai jie blink.gif per daug griozdiski atrodo, bent sitoj nuotraukoj, ir visai ne kaip vestuviniai...vyrui dar dar, nu bet zmonelei tai .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 06 22, 12:22)
Na man tai jie  blink.gif  per daug griozdiski atrodo, bent sitoj nuotraukoj, ir visai ne kaip vestuviniai...vyrui dar dar, nu bet zmonelei tai .... unsure.gif

Man irgi nelabai, per grubus.
Atsakyti
aisku kiekvieno skoniai skiriasi,na bet as tokiu tikrai nesirinkciau lotuliukas.gif Svarbiausia,kad jums abiems patinka thumbup.gif
Atsakyti