Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 31, 02:03)
Man jie ir su akmenukais labai grazus, tik vat ar neprilis nesvarumu i tuos vingelius? gali prireikt daznai valyti, bet visumoj super  drinks_cheers.gif

Visko turbut bus smile.gif aisku, praktiskiau imti pacius elementariausius klasikinius, ir problemu maziau, ir kainuotu nedaug (palyginus su sitais), bet taip nesinori tu paprastu auksiniu kaip visu tevai ir seneliai nesioja... schmoll.gif
Atsakyti
o mes su vyru rinkomes visdelto klasikinius paprastus auksinius ziedus...pritariu, kad maisyti su kitokiu auksu bei visokie graviruoti yra labai grazus, bet nelabai praktiski...mano brolis rinkosi su akutemis bei vingeliais tai po metu jau nese kad isvalytu tuos tarpelius, nes visokio purvo prisirenka...be to baisu, kad ir tos akutes neiskristu...na bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Mextaip pat uz klasikinius, daremes is savo aukso smile.gif Kazkaip kai klasikiniai, tai man graziau... Aisku visi tie ziedai grazus, bet kartais nebe suprant ar cia siaip ziedas ar vestuvinis....
Atsakyti
QUOTE(ynksster @ 2009 05 31, 22:55)
Mextaip pat uz klasikinius, daremes is savo aukso  smile.gif  Kazkaip kai klasikiniai, tai man graziau... Aisku visi tie ziedai grazus, bet kartais nebe suprant ar cia siaip ziedas ar vestuvinis....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios smile.gif mes irgi jau renkames ziedukus. zadame juos gaminti pas juvelyra, bet niekaip internete nerandu, tokiu, kokius esu nusiziurejusi. juos turi Auksine liute - tokia firma. gal zinote, kokiais prekiu zenklais prekiauja? arba pacios kartais turite ju ziedeliu foto - ten tokie zideukai dvieju splavu - is krastu baltas auksas, o viduryje raudonas, israizytas. sake, kad su lazeriu 4u.gif

dar mums patiko sitie
https://www.ecoupons...../8RDA1928.jpg

tai rinksimes is dvieju smile.gif labai tikiuosi, kad kaip nors pavyks gauti foto tu kitu ziedeliu - blogiausiu atveju eisim fotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 01, 10:05)

Primena padanga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 01, 10:05)

Man per grubūs jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 06 01, 15:55)
Primena padanga doh.gif

blink.gif siaubas. juk cia kiekvieno individualumas yra. reikia ziureti ne kaip i padanga. nes tada tradiciniai ziedeliai tai visi varztus primena ir t.t. visokiu asociaciju galima atrasti. ikasti visuomet galima. ax.gif

o man jie grazus. ir man pavyzdziui dzin, kad kazkas "nesusigaudys", kad cia vestuviniai ziedai. rupi man. gaunasi tas pats kaip su pavardemis, jeigu jau zvonke, tai pasileidus, jeigu zvonkiene, tai seimos moteris. ne tas svarbiausia... tas pats ir su ziedu. suprantu, kad savo nuomone sakot, bet kartais reiktu ir subtiliau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 01, 15:33)
blink.gif siaubas. juk cia kiekvieno individualumas yra. reikia ziureti ne kaip i padanga. nes tada tradiciniai ziedeliai tai visi varztus primena ir t.t. visokiu asociaciju galima atrasti. ikasti visuomet galima.  ax.gif

o man jie grazus. ir man pavyzdziui dzin, kad kazkas "nesusigaudys", kad cia vestuviniai ziedai. rupi man. gaunasi tas pats kaip su pavardemis, jeigu jau zvonke, tai pasileidus, jeigu zvonkiene, tai seimos moteris. ne tas svarbiausia... tas pats ir su ziedu. suprantu, kad savo nuomone sakot, bet kartais reiktu ir subtiliau...  g.gif

o man patinka, pati panasius matavausi. Cia bent paziureti yra i ka, nes tie klasikiniai tai visi vienodi, nors, aisku, jie daug praktiskesni uz visokius netradicinius ir yra neabejotinai vestuviniai smile.gif kiekvienam savo cool.gif
Atsakyti
mergaitės, jei dedate foto viešai apžiūrai, tai priimkite ir nuomonę smile.gif antraip, jei niekieno nuomonė nerūpi ir viskas dzin, tai kam tada apskritai juos rodyti? juolab, kad Neringiux nieko grubaus ar įžeidžiančio nepasakė, tik palygino. ir jei atvirai, tai man tie žiedukai, dar nepaskaičius Neringux komentaro, irgi iškarto į padangą panašūs pasirodė doh.gif blush2.gif

o dėl to ar žiedas atrodo kaip klasikinis vestuvinis, ar neprimena vestuvinio - tai, manau, niekinė diskusija. svarbi žiedo prasmė, o ne išvaizda smile.gif peace.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 01, 15:33)
blink.gif siaubas. juk cia kiekvieno individualumas yra. reikia ziureti ne kaip i padanga. nes tada tradiciniai ziedeliai tai visi varztus primena ir t.t. visokiu asociaciju galima atrasti. ikasti visuomet galima.  ax.gif

As ikasti nenorejau, tiesiog issakiau savo nuomone. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 01, 15:06)
mergaitės, jei dedate foto viešai apžiūrai, tai  priimkite ir nuomonę smile.gif antraip, jei niekieno nuomonė nerūpi ir viskas dzin, tai kam tada apskritai juos rodyti? juolab, kad Neringiux nieko grubaus ar įžeidžiančio nepasakė, tik palygino. ir jei atvirai, tai man tie žiedukai, dar nepaskaičius Neringux komentaro, irgi iškarto į padangą panašūs pasirodė  doh.gif  blush2.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti