Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(Sakute @ 2009 03 15, 19:27)
Labukas mergaites,
perskaiciau vos ne visus forumus apie ziedus  smile.gif
suzinojau daug naudingos informacijos, bet vis tiek liko neatsakytu klausimu...  4u.gif
Pasidalinkit ziniomis stai tokiu klausimu. Noreciau ziedeliu is balto ir geltono aukso. Kaip manot geriau, kaip pvz., toks
https://www.jewelryv...tone/rl4229.php

ar toks
http://my.inlovephot...273011.jpg.html

M? g.gif  Cia ne tiek i pacius modeliukus ziurekit, bet i pagaminimo principa. Pirmajame baltas auksas tik ant virsaus, o pagrindas tai geltonas. O antrajame padaryta "kiaurai". Tikuosi suprasit, ka cia bandau isdestyt  blush2.gif 
Man vat idomu, gal tie kur ne "kiaurai", tai gali buti tik apipurksti...

Negaliu atsakyti i Tavo klausima apie kokybe ju, bet siaip paziurejau abu modeliukus, man simpatiskesnis pirmas, kur balto aukso juosta eina per viduri. rolleyes.gif
Atsakyti
Oj, tai as cia tokiu simpatisku ir maziau simpatisku pavyzdziu kompe issisaugojau visa kruva bigsmile.gif
Bet kadangi fotkiu turbut negaliu ikelt, tai tik ka ant smugio pavyko rasti, tai nuorodas ikeliau blush2.gif
Kadangi siuo atveju mane labiausiai domina techniniai dalykai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2009 03 14, 22:53)
Man irgi graziausi...  wub.gif tik idomu kaina....

kiek pamenu neperdidele 4u.gif
Atsakyti
sveiki!bandysiu paaiskinti.is "Gallery" ziedeliai yra sulyditi atskirais rinkeliais , o kitas ziedelis apipurkstas.
Atsakyti
Tai isvada persasi, kad geriau ieskoti tokiu, kurie islieti atskiromis rinkemis? schmoll.gif
O jei gamintis pas juvelyra, tai gal neapipurkstu....gal kazkaip tik is virsaus ilietu.... rolleyes.gif
Gal kas turit daugiau kitokiu nuomoniu? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sakute @ 2009 03 15, 21:59)
Oj, tai as cia tokiu simpatisku ir maziau simpatisku pavyzdziu kompe issisaugojau visa kruva  bigsmile.gif
Bet kadangi fotkiu turbut negaliu ikelt, tai tik ka ant smugio pavyko rasti, tai nuorodas ikeliau  blush2.gif
Kadangi siuo atveju mane labiausiai domina techniniai dalykai  ax.gif

tai man atrodo, kad techninius dalykus geriausia su juvelyru aptarti, tikrai puikiai pataria, bet to ir patirti turi ir kompetencija atskyti i siuos klausimus.
Atsakyti
Sveikos,
o gal kas žinot gerą juvelyrą Vilniuje, kuris pagamintų iš atsinešto aukso? bigsmile.gif
Atsakyti
Na imetu ir ash ziedelius kur mes daremes.mano tas virshutinis su daug akmenu. darem blizgius, bet tas blizgumas nusitryne ir pasidare ziedas matinis, o manishkio tai irgi tox pat tik be akmeneliu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 03 16, 15:19)
Sveikos,
o gal kas žinot gerą juvelyrą Vilniuje, kuris pagamintų iš atsinešto aukso?  bigsmile.gif

galiu rekomenduoti juvelyra Daliu Kudaba, mes daremes pas ji ziedus, viskuo likom patenkinti ir gan greit padare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 16 kovo 2009 - 15:06
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 03 16, 16:05)
galiu rekomenduoti juvelyra Daliu Kudaba, mes daremes pas ji ziedus, viskuo likom patenkinti ir gan greit padare smile.gif

O kur jį galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 03 17, 09:35)
O kur jį galima rasti?

jis dirba Basanaviaus 22 / algirdo 2, vilniuje, ten jo juvelyro studija
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 03 17, 13:03)
jis dirba Basanaviaus 22 / algirdo 2, vilniuje, ten jo juvelyro studija

kokios daugmaž kainytės? g.gif
Atsakyti