QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 07, 16:51)
duria, jie tik nupoliravo,ir tai labai jau negraziai. buvau kitoj juvelyrinej tai sake ir deimantuka eina pataisyti, nes ji per didelis idetas,ir iskilima mano ziede eina sutvarkyti. ir aplamai man tie ziedai labai grubiai padaryti, toj kitoj juvelyrinej sako jusu ziedai atriodo kaip po 5 metu jau dar syki eisim graziuoju prasyti kad tvarkytu,o jei ne,tai tegu grazina pinigus,arba teks tuos ziedus lydyti ir pas kitus zinomesnius meistrus darytis is naujo,kur bent kazkokias garantijas duoda
Siaubas, dar ir taip būna Mes irgi jau tuoj atsiimsim žiedukus, nu tikiuosi kad viskas bus gerai
QUOTE(Mėlynake @ 2009 05 07, 22:30)
Beje kas planuoja darytis ar pirkt vestuvinius ziedelius, tuoj bus akcija geguzes paskutine savaite net 15%
o kur nuolaidos bus ? mes dar neturim ziedu jau kaip ir laikas isigyt bet nerandam gal kas matet mergaites kur vilniuje galima isigyti klasikinius gerai ir prabangiai atrodancius ziedelius buciau labai dekinga
QUOTE(Niema @ 2009 05 07, 22:35)
o kur nuolaidos bus ? mes dar neturim ziedu jau kaip ir laikas isigyt bet nerandam gal kas matet mergaites kur vilniuje galima isigyti klasikinius gerai ir prabangiai atrodancius ziedelius buciau labai dekinga
bus Panoramoje akcija sheimai 25-31d Geguzes:) Ir zinau nes ten dirba vien pazystama Grenardi parduotuveje vokieciu-sveicaru gamintuojiems Meister 15%...vat:)
QUOTE(Mėlynake @ 2009 05 07, 23:01)
bus Panoramoje akcija sheimai 25-31d Geguzes:) Ir zinau nes ten dirba vien pazystama Grenardi parduotuveje vokieciu-sveicaru gamintuojiems Meister 15%...vat:)
Aciu
mes daremes tokius,juvelyro paslaugostie kur pirmi.cia ne viskas ka jis turi,o ir siap sake kad galime atsinesti susirade kataloge kokiam nors, ar internete pavyzdi.gavosi daug pigiau nei pirkti
QUOTE(kristki @ 2009 05 10, 00:05)
mes daremes tokius,juvelyro paslaugostie kur pirmi.cia ne viskas ka jis turi,o ir siap sake kad galime atsinesti susirade kataloge kokiam nors, ar internete pavyzdi.gavosi daug pigiau nei pirkti
parodyk kaip realiai jusu atrodo padaryti
mes uzsisakem tokius ziedus... bet darem jos pagal uzsakyma... deje isejo biski ne tokie, kokiu norejome.. bet nieko jau nepadarysi
http://www.auksogija...reuning-93.aspx
QUOTE(fashion @ 2009 05 11, 09:55)
as taip pat uz standartinius vestuvinius ziedus