Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

QUOTE(Melynziede @ 2009 04 22, 15:59)
Mūsų žiedeliai yra iš Aukso gijos ir mano tik geriausi atsiliepimai apie šią parduotuvę..  wub.gif  Bent jau Vilniuj sau nieko geriau neradom - pasirinkimas išties didelis, kainos palyginti normalios...

o mes tokiu noretume:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmu labiausiai noreciau, bet nzn ar lietuvoj tokius galiu gauti. Gal gamintis reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 20:26)
Gal ką daugiau žinot apie Aukso giją? Nelabai randu atsiliepimų, o nusižiūrėjau ten žiedukus bigsmile.gif
Štai šituos, ką manot
user posted image

O ka tu nori suzinoti apie ja? Klausk i az mirksiukas.gif
Siu ziedeliu modelis sakyciau daznai perkamas biggrin.gif Bet matiniu nepatariu pirkti schmoll.gif Pati nusvilau su matu, tai dabar niekam nepatariu tokiu pirkti. Nusprendziau savo "matinius" ziedus vestuviu metiniu proga nunesti juvelyrui, kad nupoliruotu ir butu blizgus. Atsibodo nesti atnaujinimui doh.gif
QUOTE(JurgaSim @ 2009 04 22, 15:56)
Mes uzsisakem vestuvinius ziedus is ''Aukso gijos''. Issirinkom blizgius, balto aukos, platokus ir gana storus, be jokiu akuciu ar kitokio aukso priemaisu - esam siek tiek konservatorisku paziuru ax.gif  Kaina kandziojasi (uz abu ziedus 4 tukst lt), taciau radom butent tokius kokiu ir norejom. Belieka sulaukti, kol pagamins ir atves smile.gif
Ziedu pasirinkimas sioje parduotuveje platus, galimos ivairios kombinacijos pagal pageidavimus. Mes ziedus rinkomes Klaipedoje, tai mane siek tiek nustebino konsultantes neprofesionalumas: kaskart matuojantis vis kitus ziedus isgirsdavome ta pacia maldele - nu sitie tai jums tinka daug labiau nei pries tai, kuriuos matavotes. Ir taip kokius 20 kartu doh.gif  smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi Aukso gijoj buvom nusiziureje tuos matinius ziedus, bet kai pasake kaina tai net akys ant kaktos issoko doh.gif 4000lt uz ziedus - tikrai gaila moketi. Mes nusprendem darytis is savo aukso "Monodijoj" Ten tikrai labai didelis pasirinkimas, nuo paprastu klasikiniu iki visokiu su "pribumbasais", ir vaikinai matosi kad ismano savo darba smile.gif Issirinkom tokius per puse puse blizgus, puse taip lyg subraizyti. Nu neoku papasakot, kai turesiu ikelsiu blush2.gif Su musu auksu mums kainuos 800lt. Abu ziedai svers apie 14gr. Manau, kad kaina pakankamai normali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrre @ 2009 04 24, 10:46)
Mes irgi Aukso gijoj buvom nusiziureje tuos matinius ziedus, bet kai pasake kaina tai net akys ant kaktos issoko  doh.gif  4000lt uz ziedus - tikrai gaila moketi. Mes  nusprendem darytis is savo aukso "Monodijoj"  Ten tikrai labai didelis pasirinkimas, nuo paprastu klasikiniu iki visokiu su "pribumbasais", ir vaikinai matosi kad ismano savo darba  smile.gif  Issirinkom tokius per puse puse blizgus, puse taip lyg subraizyti. Nu neoku papasakot, kai turesiu ikelsiu  blush2.gif  Su musu auksu mums kainuos 800lt. Abu ziedai svers apie 14gr. Manau, kad kaina pakankamai normali mirksiukas.gif

"Subraizymai" irgi apsitrins ir po keliu metu neliks ju ne zymes. Nebent jie bus labai gilus, tai issilaikys ilgeliau.
Kainos aukso gijoj tikrai fantastiskos. Kur gi nebus jei prekybininkai uzsideda kazkur 200 procentu antkaini.
Papildyta:
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 22, 16:46)
o mes tokiu noretume:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmu labiausiai noreciau, bet nzn ar lietuvoj tokius galiu gauti. Gal gamintis reikes  g.gif

O matei tokio modelio ziedus gyvai?
Man asmeniskai jie negrazus, nes atrodo grubus, kaip masinos detales. blush2.gif As esu juos maciusi gyvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 24 balandžio 2009 - 10:22
QUOTE(Neringiux @ 2009 04 24, 11:24)
O matei tokio modelio ziedus gyvai?
Man asmeniskai jie negrazus, nes atrodo grubus, kaip masinos detales. blush2.gif As esu juos maciusi gyvai.

Ir man tokie ziedai nelabai grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 04 24, 11:55)
Ir man tokie ziedai nelabai grazus ax.gif

nemaciau as ju gyvai, bet nezinau ar jau labai daug skirsis nuo foto. O man jie patinka.. Visi su skirtingais skoniais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 24, 12:10)
nemaciau as ju gyvai, bet nezinau ar jau labai daug skirsis nuo foto. O man jie patinka.. Visi su skirtingais skoniais tongue.gif

Net neabejoju, kad visu musu skoniai skirtingi smile.gif Foto visuomet graziau atrodo nei realybeje. Mes buvom nusiziureje n ziedu, taciau uzsideje juos ant pirsto, greitai supratom, kad mums tokie netinka. Vyras buvo uzsigeides imantriu, su raudonu auksu ir dar raiziniais kazkokiais, taciau veliau pripazino, kad patys paprasciausi ziedai ir jam tinka bei patinka labiausiai. Siuo klausimu esu itin konservatorisku paziuru. Ketinu zieda nesioti ilgai ilgai, todel nesu tikra ar man tas imantrus ziedas vis dar bus grazus po tarkim 30 metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 04 24, 12:41)
Net neabejoju, kad visu musu skoniai skirtingi smile.gif Foto visuomet graziau atrodo nei realybeje. Mes buvom nusiziureje n ziedu, taciau uzsideje juos ant pirsto, greitai supratom, kad mums tokie netinka. Vyras buvo uzsigeides imantriu, su raudonu auksu ir dar raiziniais kazkokiais, taciau veliau pripazino, kad patys paprasciausi ziedai ir jam tinka bei patinka labiausiai. Siuo klausimu esu itin konservatorisku paziuru. Ketinu zieda nesioti ilgai ilgai, todel nesu tikra ar man tas imantrus ziedas vis dar bus grazus po tarkim 30 metu ax.gif

visiskai sutinku.. nezinau kaip ziedai atrodys ant mano pirsto, bet kai surasiu tokius realybeje tai pasimatuosi ir matysim kaip bus. Jei nepatiks kitokiu ieskosim. bet nesinori tu visai jau klasikiniu, norisi kazko naujo ir grazaus smile.gif
O gal gali pasakyti kur tokiu panasiu matei?
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 24, 12:48)
visiskai sutinku.. nezinau kaip ziedai atrodys ant mano pirsto, bet kai surasiu tokius realybeje tai pasimatuosi ir matysim kaip bus. Jei nepatiks kitokiu ieskosim. bet nesinori tu visai jau klasikiniu, norisi kazko naujo ir grazaus  smile.gif
O gal gali pasakyti kur tokiu panasiu matei?

Na, mes nelabai protingai pasielgem ieskodami ziedu, nes buvom tik vienoj parduotuvej - ''Aukso gijoj''. Gal jei butume apeje daugiau parduotuviu, gal butume tokius pat rade pigiau. Na, bet dabar jau nieko nepakeisim, teks dziaugtis ziedais, pamirsus kiek jie kainavo smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors uzsakinejot ziedus Dodeje (dore), arba kokiu atsiliepimu girdejot....
Atsakyti
QUOTE(Simu @ 2009 04 26, 19:36)
Gal kas nors uzsakinejot ziedus Dodeje (dore), arba kokiu atsiliepimu girdejot....

Labai grazus ju gaminiai, bet ir brangus rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, kokia buna geltono aukso auksciausia praba?
Atsakyti