Lyg ir nebuvo tokių
QUOTE(Nady @ 2009 04 16, 14:26)
Lyg ir nebuvo tokių
Mes kazko panasaus ieskom... Ujujui man jau galva sukasi, tiek ziedu prisiziurejom ir issimatavom, kad jau nebezinom ko norim Dar bandom derinti ir prie suzadetuviu ziedo (kad ant to pacio pirsto nesiot), tai ne visi graziai ziurisi..
O gal turi situ zieduku tinklalapi? atrodo kaip platina, ir turbut brangokas! Taip ir ekspertu galima patapti sitiek beziurinejant ir matuojantis
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 20, 01:59)
Mes kazko panasaus ieskom... Ujujui man jau galva sukasi, tiek ziedu prisiziurejom ir issimatavom, kad jau nebezinom ko norim Dar bandom derinti ir prie suzadetuviu ziedo (kad ant to pacio pirsto nesiot), tai ne visi graziai ziurisi..
O gal turi situ zieduku tinklalapi? atrodo kaip platina, ir turbut brangokas! Taip ir ekspertu galima patapti sitiek beziurinejant ir matuojantis
Sie ziedai is aukso gijos. Paziurek paveisklelio prperties ir pamatysi internetini puslapi
siaip ziedukai dailus ir greit nenusinesios jei nepadengti matu.
QUOTE(Neringiux @ 2009 04 20, 13:19)
Sie ziedai is aukso gijos. Paziurek paveisklelio prperties ir pamatysi internetini puslapi
Gal ką daugiau žinot apie Aukso giją? Nelabai randu atsiliepimų, o nusižiūrėjau ten žiedukus
Štai šituos, ką manot
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 08, 17:06)
Merginos, sakykit, o kokia darymo kaina, nors mazdaug? Ar daro is savo, ar reikia tureti aukso?
daro ir is jusu ir is ju aukso,o pagaminimas labai skiriasi,kiek paskaiciau forumuos,mes mokejom gana brangiai 850lt,nes visas auksas ir deimantukai buvo musu,bet sunkus ziedai,tai todel ir darbas brangesnis
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 18:26)
Gal ką daugiau žinot apie Aukso giją? Nelabai randu atsiliepimų, o nusižiūrėjau ten žiedukus
Štai šituos, ką manot
Štai šituos, ką manot
Zavingi visai ziedukai. As pasiziurejau irgi ta aukso gija, man pasirode kad jie daugiausia matinius turi... mums daug kur nerekomendavo matiniu, sake greit apsibraizo, reikia daznai nesti paslifuoti Be to man asmeniskai tie blizgus daug puosniau atrodo, naturaliau kazkaip, matosi kad vestuviniai ziedai tada labiau
o stai cia musu ziedeliai tik musu kiek sviesesni nei cia parodyta
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 20:26)
Štai šituos, ką manot
Štai šituos, ką manot
neblogi, tik niekada nesirinkčiau matinių
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 22, 08:23)
o stai cia musu ziedeliai tik musu kiek sviesesni nei cia parodyta
labai grubūs
QUOTE(lotute @ 2009 04 22, 08:23)
labai grubūs
gal nuotraukoje taip atrodo, arba kaip kam pagal skoni siaip realiai nera jie grubus
QUOTE(Neringiux @ 2009 04 20, 13:19)
Mes uzsisakem vestuvinius ziedus is ''Aukso gijos''. Issirinkom blizgius, balto aukos, platokus ir gana storus, be jokiu akuciu ar kitokio aukso priemaisu - esam siek tiek konservatorisku paziuru Kaina kandziojasi (uz abu ziedus 4 tukst lt), taciau radom butent tokius kokiu ir norejom. Belieka sulaukti, kol pagamins ir atves
Ziedu pasirinkimas sioje parduotuveje platus, galimos ivairios kombinacijos pagal pageidavimus. Mes ziedus rinkomes Klaipedoje, tai mane siek tiek nustebino konsultantes neprofesionalumas: kaskart matuojantis vis kitus ziedus isgirsdavome ta pacia maldele - nu sitie tai jums tinka daug labiau nei pries tai, kuriuos matavotes. Ir taip kokius 20 kartu
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 20:26)
Štai šituos, ką manot
Štai šituos, ką manot
Mūsų žiedeliai yra iš Aukso gijos ir mano tik geriausi atsiliepimai apie šią parduotuvę.. Bent jau Vilniuj sau nieko geriau neradom - pasirinkimas išties didelis, kainos palyginti normalios...