Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

Lyg ir nebuvo tokių g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 04 16, 14:26)
Lyg ir nebuvo tokių  g.gif

Mes kazko panasaus ieskom... Ujujui man jau galva sukasi, tiek ziedu prisiziurejom ir issimatavom, kad jau nebezinom ko norim biggrin.gif Dar bandom derinti ir prie suzadetuviu ziedo (kad ant to pacio pirsto nesiot), tai ne visi graziai ziurisi.. g.gif
O gal turi situ zieduku tinklalapi? atrodo kaip platina, ir turbut brangokas! Taip ir ekspertu galima patapti sitiek beziurinejant ir matuojantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 20, 01:59)
Mes kazko panasaus ieskom... Ujujui man jau galva sukasi, tiek ziedu prisiziurejom ir issimatavom, kad jau nebezinom ko norim  biggrin.gif  Dar bandom derinti ir prie suzadetuviu ziedo (kad ant to pacio pirsto nesiot), tai ne visi graziai ziurisi..  g.gif
O gal turi situ zieduku tinklalapi? atrodo kaip platina, ir turbut brangokas! Taip ir ekspertu galima patapti sitiek beziurinejant ir matuojantis  thumbup.gif

Sie ziedai is aukso gijos. Paziurek paveisklelio prperties ir pamatysi internetini puslapi biggrin.gif
siaip ziedukai dailus ir greit nenusinesios jei nepadengti matu.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 04 20, 13:19)
Sie ziedai is aukso gijos. Paziurek paveisklelio prperties ir pamatysi internetini puslapi biggrin.gif

Gal ką daugiau žinot apie Aukso giją? Nelabai randu atsiliepimų, o nusižiūrėjau ten žiedukus bigsmile.gif
Štai šituos, ką manot
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 08, 17:06)
Merginos, sakykit, o kokia darymo kaina, nors mazdaug? Ar daro is savo, ar reikia tureti aukso?

daro ir is jusu ir is ju aukso,o pagaminimas labai skiriasi,kiek paskaiciau forumuos,mes mokejom gana brangiai 850lt,nes visas auksas ir deimantukai buvo musu,bet sunkus ziedai,tai todel ir darbas brangesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 18:26)
Gal ką daugiau žinot apie Aukso giją? Nelabai randu atsiliepimų, o nusižiūrėjau ten žiedukus bigsmile.gif
Štai šituos, ką manot
user posted image

Zavingi visai ziedukai. As pasiziurejau irgi ta aukso gija, man pasirode kad jie daugiausia matinius turi... mums daug kur nerekomendavo matiniu, sake greit apsibraizo, reikia daznai nesti paslifuoti g.gif Be to man asmeniskai tie blizgus daug puosniau atrodo, naturaliau kazkaip, matosi kad vestuviniai ziedai tada labiau ax.gif
Atsakyti
o stai cia musu ziedeliai smile.gif tik musu kiek sviesesni nei cia parodyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 20:26)
Štai šituos, ką manot
user posted image

neblogi, tik niekada nesirinkčiau matinių 4u.gif
QUOTE(linoosikas @ 2009 04 22, 08:23)
o stai cia musu ziedeliai smile.gif tik musu kiek sviesesni nei cia parodyta smile.gif

labai grubūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 22, 08:23)
labai grubūs 4u.gif

gal nuotraukoje taip atrodo, arba kaip kam pagal skoni smile.gif siaip realiai nera jie grubus
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 04 20, 13:19)

Mes uzsisakem vestuvinius ziedus is ''Aukso gijos''. Issirinkom blizgius, balto aukos, platokus ir gana storus, be jokiu akuciu ar kitokio aukso priemaisu - esam siek tiek konservatorisku paziuru ax.gif Kaina kandziojasi (uz abu ziedus 4 tukst lt), taciau radom butent tokius kokiu ir norejom. Belieka sulaukti, kol pagamins ir atves smile.gif
Ziedu pasirinkimas sioje parduotuveje platus, galimos ivairios kombinacijos pagal pageidavimus. Mes ziedus rinkomes Klaipedoje, tai mane siek tiek nustebino konsultantes neprofesionalumas: kaskart matuojantis vis kitus ziedus isgirsdavome ta pacia maldele - nu sitie tai jums tinka daug labiau nei pries tai, kuriuos matavotes. Ir taip kokius 20 kartu doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 22 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(Vanilinė @ 2009 04 21, 20:26)
Štai šituos, ką manot
user posted image

Mūsų žiedeliai yra iš Aukso gijos ir mano tik geriausi atsiliepimai apie šią parduotuvę.. wub.gif Bent jau Vilniuj sau nieko geriau neradom - pasirinkimas išties didelis, kainos palyginti normalios...
Atsakyti