sveikos mamytes, norejau pasipasakoti kaip man sekesi su suneliu kmuk.
mes jau po adenoidu ir tonziles operacijos. praejo nepilnai 2 savaites. atvykom 7val.ryto. operavo apie 10val.nors sake 12. aciu dievui pagalvojau kad anksciau, nes sunus kuriam greit 3metukai valgyt norejo. uztruko 40min. atnese ant rankyciu. atsibudo uz 15min. ir pradejo spjaudytis krauju, is nosies tekejo kraujas, kai nesiliove pakviete sesele gyd.Gyli paziurejo, sake praeis. ir aisku uz 30min. praejo. bet tekejo tai nemazai. poto jau visai kitas vaikas jau linksmesnis pasidare. vakare valgyt norejo, bet negalima buvo. griezta dieta. puse banano, truputi atsigerti. o valgyti norejo maziukas. nakti kosejo, galva sake skauda.ryte apie 12 val. israse. susake kia valgyti ka negalima ir vaistu duoti,nes gali paskaudeti. jam daugiau galva skaudejo, o daba kokia savaite ausytes bat taip baisiai. nuvedziau kad paziuretu tai sake nieko tokio, cia po operacijos taip buna.duoti vaistu nuo skausmo ir daug skysciu gerti, ko mano maziukas db bijo gerti nes kai atsigeria verkia, nes skauda ausytes. nu jei savaitgali dar taip baisiai skaudes vezti vel reikes. nakti kokius 4 sykius atsibunda,verkia, cypia,poto uzmiega ir vel tas pats kartojasi. atrodo vaistai nepadeda. o gryztant prie kmuk man nepatiko sistema, kad mane atvede su suneliu i vyru 8vietu palata, kai pasakiau kodel i vyru, juk as moteris,sako pas jus sunus, jei butu mergaite butu moteru palatoj.man tai sokas buvo.patikekit kokia nesamone......ar taip gali buti???????
juk mano sunus dar 3metuku neturi, cia turetu buti zmogiskas faktorius. nakti turejau miegoti, buvo nesmagu. gaila man tik buvo verkiancio sunelio ir daba gaila kai verkia,,,gal ir kam taip buvo kad labai skaudejo ausytes po adenoidu ir tonziles operacijos? dekui