Įkraunama...
Įkraunama...

LOR gydytojai

QUOTE(Arnytė @ 2011 08 08, 14:10)
Žinau ir tiek,yra kas dirba tokioje įstaigoje ir pasakė.Adenoidų operacija nėra labai sunki operacija,tai būna atvejų kai duoda rezidentams.Įra niuansų su tom operacijom,mes nematom kas vaikutį operuoja,išsiveda ir tiek.Sakyti galima daug ką  doh.gif

O tai kokiu būdu tam rezidentui tapti gydytoju, jūs man pasakykit? Anksčiau ar vėliau vis tiek jie pradeda operuoti, ne viskas iš vadovėlių išmokstama. Ne pirmakursiai gi operuoja doh.gif Ir ne patys savarankiškai o su kuruojančiais gydytojais.
Atsakyti
Taip tiesa,aš nesiginčiju kaip kitaip jie išmoks.Na bet kažkas vistiek man sukirba dėl to operavimo blush2.gif kad tik ne mano vaiką.
O kas liečia operaciją adenoidų tai mes jau užsirašėm pas gyd.Šaulį 08,16dienai
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2011 08 03, 21:17)
o bijau labai labai.Gaila vaiko kaip jam po to skaudės  verysad.gif

nebijokit taip. bent mums viskas praėjo labai sklandžiai, po operacijos tik atsigavo, pradėjo prašyti valgyt, sulaukėm gydytojos ir išleido namo, o ten pradėjo lakstyti doh.gif vos nulaikėm vietoj, atrodo kad vaikui net nedaryta nieko buvo, linksma buvo ir t.t. smile.gif
Atsakyti
mum teko laime gydytis pas gyd. Purliene. Ji operavo abu mano vaikus polipus ir angina ir tik jos profesionalumo ir demesingumo deka, mano vaikams po operacijos nekilo komplikaciju. Dabar paaugliai vaikai su meile prisimena sita gydytoja. Taigi mamos jei mylite savo vaikus ir norite jiems tik gero rekomenduoju gyd. L. Purliene
Atsakyti
QUOTE(mamprof @ 2011 08 11, 21:27)
mum teko laime gydytis pas gyd. Purliene. Ji operavo abu mano vaikus polipus ir angina ir tik jos profesionalumo ir demesingumo deka, mano vaikams po operacijos nekilo komplikaciju. Dabar paaugliai vaikai su meile prisimena sita gydytoja. Taigi mamos jei mylite savo vaikus ir norite jiems tik gero rekomenduoju gyd. L. Purliene

is jusu posto supratau jeigu jua vedu vaika pas kita gydytoja tai jau nemyliu savo vaiku vadinas blink.gif sorry, bet tikrai taip nera ir renkuosi tikrai pas ka vesti, pas ka ne savo mazuju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 08 09, 18:21)
nebijokit taip. bent mums viskas praėjo labai sklandžiai, po operacijos tik atsigavo, pradėjo prašyti valgyt, sulaukėm gydytojos ir išleido namo, o ten pradėjo lakstyti doh.gif vos nulaikėm vietoj, atrodo kad vaikui net nedaryta nieko buvo, linksma buvo ir t.t. smile.gif

4u.gif tai va pati suprantu kad čia ne kažkokia itin rimta operaciaj ir kad po jos po kelių val išleis namo,bet vistiek širdelė virpa.Tyrimai mūsų geri operuosimės 16dieną.Žiūrėsim kaip seksis mums.
Atsakyti
as tik rekomenduoju kad poto nebutu nusivylimo wink.gif
Atsakyti
Kiek KMUK pas minėtus gyd. kainuoja adenoidų operacija?
Ar patarkit, kiek reikėtų atsilyginti, jei įterptų vaiką į tarpą?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 24 rugpjūčio 2011 - 10:11
Paskaičiau ir matau, kad visi deda į kišenę. doh.gif O ar kam nors pavyko ir operacija, ir su gydytoju gražiai bendrauti be jokių vokelių?
Iš atsiliepimų, manau, rinksimės Šaulį. O sakykit, jūs visos čia apie sūnų rašot, nes yra ir tėvas dar? blush2.gif

Kaip viskas vyksta - nuvažiuojat konsultacijos, tada paskiria, jeigu reikia, operacijos datą ir per tą laiką reikia pasidaryti reikiamus tyrimus? Po kiek maždaug laiko paskiria operuot? Ar ilgai pas Šaulį reikia laukti konsultacijos? Jis KMUK dirba ar dar kitur?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 10 10, 12:11)
Paskaičiau ir matau, kad visi deda į kišenę.  doh.gif  O ar kam nors pavyko ir operacija, ir su gydytoju gražiai bendrauti be jokių vokelių?
Iš atsiliepimų, manau, rinksimės Šaulį. O sakykit, jūs visos čia apie sūnų rašot, nes yra ir tėvas dar? blush2.gif

Kaip viskas vyksta - nuvažiuojat konsultacijos, tada paskiria, jeigu reikia, operacijos datą ir per tą laiką reikia pasidaryti reikiamus tyrimus? Po kiek maždaug laiko paskiria operuot? Ar ilgai pas Šaulį reikia laukti konsultacijos? Jis KMUK dirba ar dar kitur?

Čia kalba apie Kęstutį Marių Šaulį. Dirba jis buvusioje 3-čioje ligoninėje.

Nuvažiavom konsultacijai, apžiūrėjo, įvertino operacijos reikalingumą/būtinumą. Paskyrė po savaitės operacijos laiką. Per tą savaitę pasidarėm poliklinikoje visus reikiamus kraujo tyrimus.

Konsultacijai tariausi privačiai, paskambinau tel jam. Kiek laiko laukti reikia oficialiai - nežinau.
Atsakyti
Sveikos

Gal galit kuo skubiau parašyti ar čia, ar į až kiek atsilyginate gyd. pvz Šauliui ir anesteziologui?
Atsakyti
[quote=ralija,2011 11 17, 12:27]
Laba diena, parasykite i AZ gyd I. Minkevicienes tel nr biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti